Originally Posted by
Ειναι πρωτη φορα που μπαινω σε φορουμ και που συμμετεχω σε τετοια συζητηη αλλα ηταν αδυνατο να μην εμπλακω. δεν ηξερα οτι υπαρχουν κι αλλοι ανθρωποι που ζουν ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ εφιαλτη με μενα. Γνωρισα εναν συναδελφο 1 χρονο πριν. Για να με κατακτησει εκανε 2-3 μηνες προσπαθειες και με κερδισε με την εξυπναδα, το χιουμορ και την προσωπικοτητα του. Ηταν ασχημος αλλα τον ερωτευτηκα ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ που δε θα αλλαζα ΤΙΠΟΤΑ πανω του. Τον αγαπησα και τελος. Μαλιστα πιστευα θα νοιωθω μια ζωη θεα διπλα του. ΛΟΛ..... Το ονειρο, η καλη του συμπεριφορα και ο ερωτας του σε 2-3 μηνες αλλαξαν. Αργα και σταθερα εδειχνε ενα ενα ΟΛΑ αυτα τα κριτηρια της ναρκισσιστικης συμπεριφορας. Στην αρχη νομιζα ηταν απλα τσιγουνης. Μετα την αδιαφορια του την εβλεπα σαν αργασιομανια. Αυτο που δεν μπορουσα να εξηγησω ηταν η απαθεια και τη αδιαφορια που ειχε στα παιδια απο τον προηγουμενι του γαμο που ενω ελεγε συνεχως οτι τα λατρευε δεν τα εβλεπε ποτε. Και αν η κορη του ειχε πεσει και ειχε ανοιξει το κεφλι της και εστελνε φωτο στα αιματα και αυτος δεν ιδρωσε και ξεμπερδεψε με ενα 2λεπτο τηλεφωνημα ενω ηταν μολις 20λεπτα μακρια φαντασου ποσο ενδιαφερον ειχε αποθεμα για μενα. Ο ερωτας του συντομα εγινε προσβολες κρυμμενες πισω απο χιουμορ. Και καλα με πειραζε αλλα εκανε συνεχως σχολια για το παχος μου (ειμαι 49 κιλα, 1,68 υψος) την τεμπελια μου (στο ενα ρεπω το μηνα που εχω) και σε καθε τι εβρισκε ευκαιρια. Μου εκανε εντθπωση που παρα το οτι μου μιλουσε για γαμο δε αποκαλυψε ποτε στη δουλεια οτι ημασταν μαζι ενω συγκατοικουσαμε κανονικα απο την 1η εβδομαδα. Δεν ανεφερε ποτε την υπαρξη μου στην αδελφη του που ειχαν αριστες σχεσεις κ καθημερινη επαφη, ουτε σε γονεις κ φιλους. Ειχα γνωρισει μονο εναν κοολητο του παμπλουτο πντρεμενο με μια ρωσιδα βιζιτα 30 χρονια μικροτερη. Ελεγε συναχεια ψεματα. Δεν εδινε αναφορα που ειναι, τι κανει με ποιον ειναι. ΟΛΟ ελειπε και καλα για δουλιρσες. Με λατρευε στα λογια αλλα καταλαβα συντομα οτι με ηθελε μονο σαν λιμανι στα βραδια και παρεα διοτι σεξ καναμε 2 φορες τον μηνα μετα απο δικες μου πιεσεις και παλι με ελεγε ανωμαλη και τοι σκεφτομαι μονο αυτο. Επισης δε με φιλησε ΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ! εκανα υπομονη. Αλοιωθηκε ο χαρακτηραςμου. Δεν ημουνα ποτε μαλακας θυμα αλλα στα πλαισια της κατανοησης και της λογικης υποχωρησης χωρις να το καταλαβω εγινα υποχειριο του. Οταν επιανα λαθη του η οφθαλμοφανη φαουλ και ψεματα του ουρλιαζε και με ελεγε τρελη!!!!!! Και εφευγε απο το σπιτι για να επιστρεψει μονος του την επομενη και να μου πει οτι με συγχωρει! (αστειο?) Πλον φτασαμε σε ενα σημειο που φανερα με αντιπαθει. Ειμαστε σα ζευγαρι που μισιεται και ουτε αυτο ξερει γαιτι ειναι μαζι. Οτι κανω και οτι πω πιανεται για τσακωμο. το κλιμα ειναι σκατα. Το μονο που με απασχολει ειναι αν θα βρω ξανα την αυτοπεποιθηση μου μετα απο ολο αυτο το μπουλιγκ.