τους βαραει η ζεστη στο δοξα πατρι..Quote:
Δεν ξέρω πού οφείλεται αυτή η συμπεριφορά...
Printable View
τους βαραει η ζεστη στο δοξα πατρι..Quote:
Δεν ξέρω πού οφείλεται αυτή η συμπεριφορά...
λες οτι εχουν κ εκεινοι ψυχολογικα σα να ειναι κατι σαν ελλατωμα η αυτη την εντυπωση εχω.. δε ξερω αν εχει παει ποτε το μυαλο σου ως εκει οτι υπαρχει μια ομαδα ανθρωπων που εχει μια ταση να πεφτει ψυχολογικα με το παραμικρο κ αυτο την αναγκαζει να περνει προσθετα μετρα προστασιας απο τους αλλους που δεν τους πιανουν κ τοσο ευκολα...Quote:
καμια σχεση.
οι φιλοι μου εχουν και κεινοι ψυχολογικα προβληματα και οταν ερχονται μου λενε και τα δικα τους.
επισης παρα πολυ συχνα οταν ειμαι ανεβασμενη κανουμε χαβαλε, πινουμε μπυρες, παραγγελνουμε σουβλακια...περναμε ομορφα
τι μαλακία αυτό με τα π.μ. δεν υπαρχει κανένας υπεύθυνος εδώ να τον κράξω??
Αν δε νιώθεις οκ με το να γράφεις διάφορα για να φτάσεις τα 50 μηνύματα,ελα σε αυτό το θέμα http://www.e-psychology.gr/forum/sho...776#post498776 κάνε 11 ποστ με 11 τραγούδια που σου αρέσουν απο το youtube και έφτασες τα 50 μηνύματα.
το θεμα ειναι ομως οτι εκτος απο αυτο που εχεις δικιο ειναι κ οι δε που γραφουν ενα θεμα κ πριν συμπληρωσουν 50μυν εξαφανιζονται
γιατι το κανουν αυτο? μηπως δαγκωνουμε?
καλα σοβαρολογεις τωρα? θα πεις δημοσια προσωπικα πραγματα για σενα που θα σε προσδιοριζουν ενω διαβαζει ολοι οι ελλαδα? αν καπιον δε τον γνωρισεις κ λιγο καλυτερα τοτε τι περιμενεις απο αυτον? να ριξει τα χαρτια κ να σε συμβουλευσει? εχεις συνηδιτοποιησεις οτι βρισκεσε σε δημοσια συζητιση η νομιζεις ακομα οτι στελνεις σμσ απο το κινητο σου? μηπως νομιζεις οτι ζεις σε μια κοινωνια απο αγαθους κ φιλανθρωπους ανθρωπους σαν κ σενα πχ? ξερεις ποσες γνωσεις πρεπει να εχεις για να διαχειριστεις ολη αυτη τη κατασταση? εγω ακομα κ τωρα μαθαινω πραγματα απο μερικα καλα παιδια εδω περα που δε γνωριζα πριν
εγω ουτε μιλαω ουτε γραφω πολυ, οπότε δυσκολευομαι λιγακι...
αντε!
αλλα τρια μηνυματακια σου εμειναν!
κουραγιο!!! :P
τι γινεται?? ακομα δεν μπορώ να στείλω.....
αλλα 3 γραψε :D
Ελα ρε Αλέξανδρε,μην δραματοποιείς τις καταστάσεις...
Γενικά είναι επικίνδυνο να γράφεις όοολα τα προσωπικά σου σε μία κοινότητα,αλλά από την άλλη το φόρουμ αυτό αυτή τη χρησιμότητα έχει,γι'αυτό σε άλλο ποστ έχω τονίσει (σα φιλάνθρωπη που είμαι) να μην δημοσιοποιούμε ούτε προσωπικά θέματα σε συγκεκριμένα άτομα γτ μπορεί κάποιος να μη θέλει το καλό μας ή να είναι κάποιος γνωστός μας και να μας εκδικηθεί....
Αλλά μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι-εγώ τα λέω εγώ τα ακούω.....θελω να πω με αυτό ότι-ότι πω σε σένα σε π.μ μπορώ να πω και σε όποιον άλλο εδω μέσα αφού είτε ή αλλιώς δε θα γνωστοποιήσω προσωπικά μου θέματα.Σίγουρα βέβαια κατα καιρούς και εγώ μιλάω σε π.μ αφού κάποια θέματα ενδιαφέρουν περισσότερ0ο κάποια μέλη και όχι όλα.