Originally Posted by
μυσπ
Καλησπερα φιλη μου,κατανοω οτι θα νιωθεις πραγματικα κουρασμενη,μπορεις να πινεις τιλιο τωρα κ αγοραζεις μετα κ τα αλλα ροφηματα,τωρα για τον καφε διαφωνω εφοσον ειναι εντονο το προβλημα του υπνου προτεινω να τον σταματησεις εστω για 2 3 μερες για να δεις εαν κανει την διαφορα,Πραγματικα εχω διαβασει οτι η καφεεινη μενει στον οργανισμο αρκετα κ δεν το θελουμε ετσι κ ειναι βραδυ κ πρεπει να κοιμηθεις,Κανε μια δοκιμη κ το κοιταζουμε,Προσωπικα ειμαι ανθρωπος που δεν πινω καθολου καφε δεν μου αρεσει καθολου σαν γευση κ τον θεωρω κ ανθυγειινο,Τωρα με προβπηματιζει αυτο που ειπες για το εξω οτι θελεις να νιωθεις ασφαλης,γιατι νιωθεις ανασφαλεια εξω,Σκεφτεσαι το περιστατικο με αυτον τον ανθρωπο η σε ψυχοπλακωνει ο καιρος η κατι αλλο?Πρεπει να το κουβεντιασεις με την ειδικο αυτο,Στο λεω γιατι κ εγω προτιμω το μεσα νιωθω κ εγω μια ανασφαλεια εξω κ κατα επεκτασιν δεν μου αρεσει να βγαινω διαρκως βγαινω βεβαια οταν πρεπει η οταν εχω παρεα,θελω δηλαδη να βγαινω κ πρεπει επειδη περασα κ καταθλιψη κ πρεπει γιατι δεν επιτρεπεται να καθεσαι για να μην κυλησεις παλι στην καταθλιψη ομως περισσοτερο θελω να ειμαι μεσα