Αν ψηφισουν αρκετοι τοτε δεν προκειται να μας χαλανε τα στατιστικα λιγοι ψηφοι ακομα...εκτος και εαν ως μαθηματικος θες απολυτη ακριβεια:)
Printable View
Αν ψηφισουν αρκετοι τοτε δεν προκειται να μας χαλανε τα στατιστικα λιγοι ψηφοι ακομα...εκτος και εαν ως μαθηματικος θες απολυτη ακριβεια:)
Να αφήσουμε 1-2 μέρες !!
Οκ ?
Παιδιά , αντε !!!!!!!!!!!!!!!
29,7272 ειναι ο Μ.Ο το περασα σε excel τωρα ας ψηφισουν οσοι θελουν (τι κανει ο ανθρωπος αν βαριεται και εχει παρει αδεια απο τη δουλεια:P)
31 και εγω!
Αυτες ειναι οι κατηγοριες ηλικιας:
12
17
22
27
32
37
42
47
καλα δεν υπηρχε καπου ενα κουμπι για επισυναψη αρχειου δεν μπορω να το βρω τωρα...
Ναι 44 ατομα εβαλα.
Εχουμε και μια αριθμητικη προοδο στις ηλικιες αρα θα μπορουσαμε να βελτιωσουμε και τον τυπο...λεω εγω τωρα
Καλώς την 45 η ψήφο !
:P
Θα έπρεπε όλες οι τιμές (οχι μονο οι διαφορετικές) να αποτελούν αριθμητική πρόοδο Keep !
Δεν βελτιώνεται ! :(
(Βαση+βημα)*πληθος βηματων δεν θα μπορουσαμε...ενταξει απλως παιζουμε λιγο με τους τυπους να περναει η ωρα.
Εμένα με προβληματίζει η συμμετοχή κάτω των 18 και κυρίως η μία συμμετοχή που βλέπω στην ψηφοφορία, κάτω των 15.
Θα προτιμούσα να μπορούσαμε να ελέγξουμε τις ηλικίες πριν την εγγραφή των μελών, ωστόσο, μιας και αυτό δεν είναι εφικτό, ας θυμόμαστε όταν στέλνουμε ένα μήνυμα ότι μας διαβάζουν και τέτοιες ηλικίες.
βλακειες λεω {βαση=7 βημα=5 αποτελεσμα=0 x με βαση j=αρ ατομων της κατηγοριας 12 και ουτω καθεξης}
Για ι=1 εως ι=8
για j=1 εως 8
Βαση=βαση+βημα
αποτελεσμα=αποτελεσμα+βαση *συγκεκριμενο πληθος ατομων(x1)/συνολικο αριθμο ατομων
Τελος επαναληψης.
Μα καλα με τι ασχολουμε :P
Quote:
Εμένα με προβληματίζει η συμμετοχή κάτω των 18 και κυρίως η μία συμμετοχή που βλέπω στην ψηφοφορία, κάτω των 15.
Θα προτιμούσα να μπορούσαμε να ελέγξουμε τις ηλικίες πριν την εγγραφή των μελών, ωστόσο, μιας και αυτό δεν είναι εφικτό, ας θυμόμαστε όταν στέλνουμε ένα μήνυμα ότι μας διαβάζουν και τέτοιες ηλικίες.
Ναι εχεις δικιο niko...προβλημα σε ολο το ιντερνετ γενικα αυτο.
Πες το με νούμερα για να είμαι σίγουρη τι εννοείς !Quote:
Originally posted by keep_walking
(Βαση+βημα)*πληθος βηματων δεν θα μπορουσαμε...ενταξει απλως παιζουμε λιγο με τους τυπους να περναει η ωρα.
Πατατα ειπα το εκανα με προγραμμα...νομιζω δουλευει ετσι...
Quote:
Originally posted by keep_walking
βλακειες λεω {βαση=12 βημα=5 αποτελεσμα=0 j1=αρ ατομων της κατηγοριας 12 και ουτω καθεξης}
Για ι=1 εως ι=8
για j=1 εως 8
Βαση=βαση+βημα
αποτελεσμα=αποτελεσμα+βαση *συγκεκριμενο πληθος ατομων(J1)/συνολικο αριθμο ατομων
Τελος επαναληψης.
Μα καλα με τι ασχολουμε :P
Πρέπει το j1 να είναι πίνακας ή κάτι τέτοιο και το
αποτέλεσμα = αποτέλεσμα + βάση *J1(i)
και στο τέλος, μετά την επανάληψη να βάλεις
αποτέλεσμα = αποτέλεσμα /συνολικό πλήθος ατόμων
Δεν ειναι πιο συντομο γιατι ειναι πολυ απλο το προβλημα αν ειχαμε 650 βηματα θα σου ελεγα εγω:)
Βεβαια δεν νομιζω να ειναι κανεις 650*5 χρονων οποτε:(