Ακριβώς επειδή δεν είσαι η μόνη που θα περάσει διαφορετικές φάσεις !
:) [/quote]
Πές το μου αυτό οτι θα περάσω κι άλλες φάσεις!
Δε θέλω λαίμαι μιλάμαι. ¨>:(
Printable View
:) [/quote]
Δε θέλω λαίμαι μιλάμαι. ¨>:(
Quote:
Originally posted by Reina
:)
Δε θέλω λαίμαι μιλάμαι. ¨>:( [/quote]
:D
Εσυ δεν είπες οτι ψάχνεις τον κατάλληλο ! Την φάση που θα τον έχεις βρεί εννοώ ! :P
μα τώρα έτσι όπως το έθεσες, εγώ να το δώ αισιόδοξα?
Για μένα, περνάω από φάσεις θα πεί δεν έχω θέσει την ωριμότητά μου σε εφαρμογή ή στη χειρότερη, το υποτιθέμενο ωρίμασμα μου ήτο δράκος :D
Η ωριμότητα είναι μια συνεχής διαδικασία ! Μαζευουμε εμπειρίες , τις αξιολογούμε, μαθαίνουμε ! Καθε εμπειρία κάτι έχει να μας διδάξει ! Δεν μπορείς όμως να ζήσεις ταυτόχρονα την εμπειρία να είσαι ελευθερη και να έχεις περιστασιακές σχέσεις με την εμπειρία να είσαι σε μια μονογαμική σχέση ! Σε τέτοιου είδους φάσεις αναφερομουνα !Quote:
μα τώρα έτσι όπως το έθεσες, εγώ να το δώ αισιόδοξα?
Για μένα, περνάω από φάσεις θα πεί δεν έχω θέσει την ωριμότητά μου σε εφαρμογή ή στη χειρότερη, το υποτιθέμενο ωρίμασμα μου ήτο δράκος :D
..κλειώ μου.
χώρισα τον πρώην μετά από 16 χρόνια. Μέσα στην΄διαστρέβλωση, αποκόμισα εμπειρία σχέσης μόνιμης. Ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Δεν σε ωριμάζουν τέτοιου είδους εμπειρίες- σε καθυστερούν. Και δυστυχώς όπως είναι η κε-νω-νία, δύσκολο να βρω τον εχθρό του καλού.
Οπότε: μπορείς να καταλάβεις πως μου ακούγεται το: θα περάσεις φάσεις με μόνιμη σχέση?
όοοοχι ρε - εγώ πιρόγα δε γίνομαι. :D
σε όποιον αρέσω.
Σεξ με τον σωστό...Χαχαχα...Φιλιά ρε ΡέιναQuote:
..όταν κάνεις σεξ αυστηρά σαν πράξη νοήματος με πολλούς (όταν δεν έχεις σύντροφο) αλλά γενικά και ειδικά είσαι αφοσιωμένος σε έναν σύντροφο (όταν τον βρεις) και εάν και εφόσον θα σου παρέχει το πλαίσιο ασφάλειας που έχεις ανάγκη, που κατατάσσεσαι?
:S
Γι\'αυτό και λέγονται επιφανειακές σχέσεις......και όχι βαθιές ή ουσιαστικές...Εγώ δεν κατακρίνω κανένα..Ανάλογα την διάθεση και τις ανάγκες του καθενός αρκεί όπως είπα να είναι ειλικρινής..Τώρα γιατί κάποιος επί μονίμου βάσεως δεν κάνει σταθερές σχέσεις ε θέλει λίγο ψάξιμο...Quote:
Originally posted by magda-ps.
αυτό είναι το ιδανικό.όλοι κάτι τέτοιο ψάχνουν να ζήσουν. κι ίσως επειδή δεν προκύπτει το ρίχνουν στην πολυγαμία. δεν νομίζω ότι η πολυγαμία μπορεί να προσφέρει την πληρότητα της σχέσης με ένα άτομο που αγαπάς και του είσαι πιστός. Μάλλον συναισθηματικό κενό προσφέρει
Καταλήγω στο \"περί ορέξεως κολοκυθόπιτα\"...όπως θα έλεγε και ο ψυχ Γιωργάκης...
φυσικα και δεν ειναι το ιδιο για ολους: το δικο σου ιδανικο μπορει να ναι για μενα εφιάλτης κ αντιστροφα...η δική μου λογικη για σενα παράλογο...κλπQuote:
Originally posted by marina38
Παιδιά, επιτρέψτε μου να διαφωνήσω καταρχήν με αυτή τη λογική. Το ιδανικό (ταύτιση έρωτα και σεξ όπως το περιγράψατε στο ίδιο άτομο) δεν είναι το ίδιο για όλους, ούτε όλοι ψάχνουν να ζήσουν κάτι τέτοιο.
εγω εχω σταθερη σχεση, αλλα ευχαριστως πηγαινω και με αλλες γυναικες ανα τακτα χρονικα διαστηματα, τι σχεση εχω εγω να υποθεσω???
(φυσικα εν γνωσι της συντροφου μου ολα αυτα, ποτε δεν κανω κατι πισω απο την πλατη του αλλου)
16 χρόνια ? Δεν εχω βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση ! Προσπαθώ να ξεκόψω, αν κάτι δεν μου πάει και νιώθω να με καθυστερεί !Quote:
..κλειώ μου.
χώρισα τον πρώην μετά από 16 χρόνια. Μέσα στην΄διαστρέβλωση, αποκόμισα εμπειρία σχέσης μόνιμης. Ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Δεν σε ωριμάζουν τέτοιου είδους εμπειρίες- σε καθυστερούν. Και δυστυχώς όπως είναι η κε-νω-νία, δύσκολο να βρω τον εχθρό του καλού.
Οπότε: μπορείς να καταλάβεις πως μου ακούγεται το: θα περάσεις φάσεις με μόνιμη σχέση?
σε όποιον αρέσω.
Φαντάζομαι οτι απο εδώ και πέρα θα κάνεις και εσύ το ίδιο ! Πιστευεις οτι κάθε μόνιμη σχέση με διάρκεια έχει τέτοια κατάληξη ? Ισως μια εμειρία είναι απλά μια εμπειρία και δεν πρέπει σώνει και καλά να γενικευουμε ! Εσυ τι πιστευεις ?
Quote:
Originally posted by Kleiw
16 χρόνια ? Δεν εχω βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση ! Προσπαθώ να ξεκόψω, αν κάτι δεν μου πάει και νιώθω να με καθυστερεί !Quote:
..κλειώ μου.
σε όποιον αρέσω.
Φαντάζομαι οτι απο εδώ και πέρα θα κάνεις και εσύ το ίδιο ! Πιστευεις οτι κάθε μόνιμη σχέση με διάρκεια έχει τέτοια κατάληξη ? Ισως μια εμειρία είναι απλά μια εμπειρία και δεν πρέπει σώνει και καλά να γενικευουμε ! Εσυ τι πιστευεις ?
είπα ότι τελούσα σε σύγχιση...και δυστυχώς αυτό συμβαίνει στους περισσότερους. Δεν γενίκευσα. Δεν πρόκειται να ξαναζήσω τέτοια κατάσταση διότι με έχω ξαναμοντάρει και ο σύντροφος μου, άν υπάρξει, θα διέπεται από τις ίδιες αρχές.
Quote:
Originally posted by krino
εγω εχω σταθερη σχεση, αλλα ευχαριστως πηγαινω και με αλλες γυναικες ανα τακτα χρονικα διαστηματα, τι σχεση εχω εγω να υποθεσω???
(φυσικα εν γνωσι της συντροφου μου ολα αυτα, ποτε δεν κανω κατι πισω απο την πλατη του αλλου)
εγώ σέβομαι την ειλικρίνεια της σχέσης σας, πράγμα δύσκολο.
θα ήθελα να μου πεις το λόγο που δημιουργείς παράλληλες σχέσεις.
Είναι το διαφορετικό σενάριο που σε ιντριγκάρει?
Δεν θα μιλήσω για σένα Κρίνο, αλλά είμαι της άποψης ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που γνωρίζω βρίσκουν στο διαφορετικό την επιβεβαίωση που τους λείπει και την εξουσία που αντλούν από την κατάκτηση.
Πραγματικά θα ήθελα να πιστέψω ότι δεν είναι έτσι.
Quote:
Quote:
Originally posted by krino
εγώ σέβομαι την ειλικρίνεια της σχέσης σας, πράγμα δύσκολο.
θα ήθελα να μου πεις το λόγο που δημιουργείς παράλληλες σχέσεις.
Είναι το διαφορετικό σενάριο που σε ιντριγκάρει?
Δεν θα μιλήσω για σένα Κρίνο, αλλά είμαι της άποψης ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που γνωρίζω βρίσκουν στο διαφορετικό την επιβεβαίωση που τους λείπει και την εξουσία που αντλούν από την κατάκτηση.
Πραγματικά θα ήθελα να πιστέψω ότι δεν είναι έτσι.
καμια σχεση, δεν εχω αναγκη επιβεβαιωσης,
ηδη με τον εαυτο μου ειμαι σε παρα πολυ καλη φαση.
Απλα μου αρεσουν οι γυναικες που ειναι το κακο???
Δεν υπαρχει κανενα παραξενο σεναριο ουτε κατι πισω απο την κουρτινα.
Εγω λεω οτι εχω σχεση, στην κοπελα μου που την αγαπω δεν το κρυβω οπως επισης και με την κοπελα που θα παω το κρυβω επισης και κανουμε κατι που ειναι ομορφο.
Δεν μιλησα για σχεση ομως....
Ενιοτε και η κοπελα μπορει να εχει σχεση οπως εγω.
Το προβλημα που ειναι πες μου.
μα.. αυτό λέω. άνθρωποι σαν εσένα σπανίζουν- δεν μιλώ για σένα, μιλώ για την πλειοψηφία παρόμοιων πρακτικών- από τη στιγμή που το δηλώνεις ανοιχτά στη σχέση είναι εντιμότατο.
όταν λέω σενάριο δεν εννοώ κάτι που προβάλλεις ως αληθινό και δεν είναι- εννοώ το άτομο με τη διαφορετική του ιστορία/προσωπικότητα. Αυτό το σκέλος πάει σε σένα.
Αναρωτιέμαι γιατί παρόλο που θέλω ακριβώς την ίδια ειλικρίνεια και ίσως τακτική, δεν είχα εμπειρία παρόμοιας κατάστασης. Από φιλομάθεια θα έλεγα, ή ίσως επεξήγηση σε κάτι που αισθάνομαι οτι μάλλον θα μου τύχει ή θα επιδιώξω. Δεν ξέρω ακόμα.
Εκεί είναι το πρόβλημα.
Quote:
μα.. αυτό λέω. άνθρωποι σαν εσένα σπανίζουν- δεν μιλώ για σένα, μιλώ για την πλειοψηφία παρόμοιων πρακτικών- από τη στιγμή που το δηλώνεις ανοιχτά στη σχέση είναι εντιμότατο.
μετρησεις δεν εχω κανει αλλα πιστευω οτι στις σχεσεις συνηθως η υποκρισια περισευει.
Εγω υποκριτης δεν ημουν ποτε αλλα καταπιεση ειχα.
Το τελευταιο καιρο εχω αποφασισει οτι καταπιεση και εγω πηραμε διαζυγιο, με οτι επακολουθα μπορει να εχει αυτο.
Εντιμος ημουν παντα, αλλα οι συντροφισες μου δεν το ανεχονταν αυτο.
όταν λέω σενάριο δεν εννοώ κάτι που προβάλλεις ως αληθινό και δεν είναι- εννοώ το άτομο με τη διαφορετική του ιστορία/προσωπικότητα. Αυτό το σκέλος πάει σε σένα.
απο ιστορια εχω μπολικη,
ολες οι ψυχολογικα αστατες (λαιτ χαρακτηρισμος) μπλεκανε με εμενα, λες και κατι τις τραβουσε πανω μου...
Αναρωτιέμαι γιατί παρόλο που θέλω ακριβώς την ίδια ειλικρίνεια και ίσως τακτική, δεν είχα εμπειρία παρόμοιας κατάστασης. Από φιλομάθεια θα έλεγα, ή ίσως επεξήγηση σε κάτι που αισθάνομαι οτι μάλλον θα μου τύχει ή θα επιδιώξω. Δεν ξέρω ακόμα.
Γνωμη μου ειναι οτι αμα θες και δεν βρηκες το ποιο πιθανο ειναι να μην θες να βρεις.
Τιποτα δεν ειναι τοσο πολυ καλα κρυμενο για να μην μπορουμε να το ανακαλυψουμε.
Εχεις αναρωτηθει μηως παρολο που ειναι ο κρυφος σου ποθος μιλαμε για κατι που παιζει να μην το αντεχεις???
Η ειλικρινια πολλες φορες εμπεριεχει λογια που πολυ πιθανον να μην θελουν να ηχησουν στα αυτια μας....
Επισης πως τα πας απο ζηλια?? Κτητικοτητα??? σεβασμο προς τις αναγκες του συντροφου σου??
Σου μιλαω για πραγματα που πασχουν οι σημερινες ανθρωπινες σχεσεις....
Εκεί είναι το πρόβλημα.
το προβλημα ειναι στο οτι δεν μπορουμε να χαλιναγωγησουμε τον εαυτο μας και να κανουμε κρατει το εγω μας συνυπολογιζωντας τι αναγκες εχει ο συντροφος μας....
Εγω σεβομαι την συντροφο μου στις αναγκες τις, συζηταω αυτα που εχει στο μυαλο της, αλλα κυριως εχω καταφερει να με αφησει να μπω στο μυαλο της, και ναι πρωτα και κυρια της πηδαω το μυαλο και μετα τα υπολοιπα....
ευχψαριστω για τα καλα σου λογια,
:)