Μαντζουρανα , υπαρχουν αρκετα ατομα που ενδιαφερονται ενεργα για την καθρευτη , στειλε μου αν θελεις εμενα , η , γιατι οχι , κατευθειαν στην ιδια . Οπως σε βολευει .
Printable View
Μαντζουρανα , υπαρχουν αρκετα ατομα που ενδιαφερονται ενεργα για την καθρευτη , στειλε μου αν θελεις εμενα , η , γιατι οχι , κατευθειαν στην ιδια . Οπως σε βολευει .
...την καθρευτη τελικά δεν τη βρήκαμε.
Ας ελπίσουμε ότι είναι καλά ή βρήκε δουλειά, γι αυτό δεν μπαίνει.
Πολλά νεύρα έχεις mariposa! Κάποιος μάλιστα θα μπορούσε κάλλιστα να φανταστεί ότι έχεις προηγούμενα με την μαντζουράνα.
Πάντως, έχε υπ' όψιν ότι δεν κατέχεις εσύ την υπέρτατη αλήθεια.
Στο συγκεκριεμένο θέμα εσύ είσαι που το τραβάς πολύ περισσότερο και είσαι πολύ πιο εριστική από τη μαντζουράνα.
Είναι φανερό ότι μπήκες εδώ για να ξεσπάσεις.
Το συνηθίζεις αυτό άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά.
Σήμα κατατεθέν, όσο ψευδώνυμα και ν' αλλάξεις!
Μάριαν πρόσεξε γιατί οι άνθρωποι έχουν την τάση να κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, κ εσύ μιλάς τόσο πολύ σα να βλέπεις τον εαυτό στον καθρέπτη που εκτίθεσαι επικίνδυνα......
Αυτή είναι η μόνη φορά που επιτέθηκα σε μέλος (εσύ έχεις προσβάλλει τους πάντες για πολύ πιο ασήμαντες αφορμές) στο παρελθόν είχα μια έντονη συζήτηση με τη Remedy κ αυτό το θέμα έληξε, αφού κ η ίδια μου διευκρίνισε για ποιό πράγμα μιλάει, δεν υπάρχει από εκεί κ πέρα ούτε ένα ποστ μου που να αποδεικνύει το αντίθετο (δικά σου υπάρχουν όμως άπειρα). Πολλές φορές έχω γράψει βλακείες για χαβαλέ, έχω αστειευτεί, έχω εκφράσει καλοπροαίρετα απόψεις ή πράγματα που τυγχάνει να γνωρίζω, έχω ενθαρρύνει, έχω ρωτήσει, δεν έχω διαστάσει να εκτεθώ κ - καλώς ή κακώς- να αναφέρω κ 2 κουβέντες παραπάνω για μένα, στο κάτω- κάτω έχω ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο να βγάλω, έχω κ εγώ τη διαδρομή μου με τα λάθη κ τα παραστρατήματά μου.
Αντίθετα δεν έχω πέσει ούτε πάνω σε 1 ποστ σου, το οποίο να μην είναι γραμμένο με ύφος 1000 καρδιναλίων, ψωνίστικη διάθεση απέναντι σε προβληματικά άτομα, ειρωνεία, απαξίωση κ περιφρόνηση των άλλων (αφού βέβαια εσύ είσαι η ανώτερη όλων) ξερολισμός, εριστική κ προσβλητική διάθεση. Άμα ήθελες όντως στη ζωή σου (αν έχεις πραγματική ζωή) να είσαι "από πάνω" θα το έκανες απέναντι σε ανθρώπους με ένα ελάχιστο επίπεδο κρίσης, ποιότητας, νοημοσύνης κ επιπέδου, δε θα έκανες κήρυγμα για να επιβεβαιωθείς σε παιδάκια με προβλήματα τύπου "μου είπε πως θέλει να είμαστε μαζί, κ εδώ κ 3 βδομάδες στο fb ανεβάζει φωτο με την πρώην του, τί να κάνω?". Αλλά μάλλον γνωρίζεις πως αξιόλογοι άνθρωποι δε θα σε βάζανε στο σπίτι τους ούτε για να τους πλύνεις τα χαλιά...... Κ ειλικρινά δε θυμώνω, απλά σε λυπάμαι γιατί άνθρωπος που στάζει στους πάντες τόσο δηλητήριο, επίθεση , καχυποψία κ κακία σίγουρα θα κουβαλάει πολύ πίκρα για τη ζωή του κ θυμό για την κατάντια του, κ προφανώς αυτά τα αισθήματα τα ξεσπάει στους άλλους, κατά προτίμηση στους πιο αδύναμους που ξέρει ότι δεν μπορούν "να του την πουν"..... Μόνο κάποιος που είναι πραγματικά δυστυχισμένος βγάζει ένα τόσο ξύλινο άκαμπτο πρόσωπο κ ξεσπάει πάνω σε δυστυχισμένα πλάσματα.
Τα περί πολλαπλών προφίλ, απλά χαμογελάω, είπαμε, ο καθένας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, κ αφού δεν έχω δώσει άλλου είδους λαβές για κατηγορίες, ε, κάτι πρέπει να εφεύρεις.
Αλλά θεωρητικά, αν ήθελα ναι, ίσως θα μπορούσα να έχω πολλά προφίλ γιατί δεν είμαι μονοκόμματος άνθρωπος. Αλλού αστειεύομαι, αλλού μιλάω σοβαρά, αλλού συμβουλεύω με καλή διάθεση, αλλού εκφράζω μια γνώμη κλπ κλπ. Εσύ πάλι τόση μονοκόμματη κακεντρέχεια, αλαζονεία κ προπάντων κατινιά δεν θα μπορούσες να την κρύψεις σε άλλο προφίλ......
Σ'ευχαριστώ για την άποψή σου, με κολακεύεις, αν είχες ειδικά εσύ καλά άποψη για μένα, θα είχα αρχίσει να ανησυχώ!
ΥΓ: ορθογραφικό κ συντακτικό έλεγχο μπορείς να μου κάνεις ελεύθερα, ξέρω ότι σου αρέσει η επίδειξη ανεξαρτήτως topic, δεν έχω κανένα θέμα, δεν είναι τα ελληνικά άλλωστε η απόλυτα μητρική μου γλώσσα, σίγουρα θα έχω κ λάθη.
Παιδια ηρεμια το σημαντικο ειναι να ειναι καλα η καθρεφτης,επικοινωνω μαζι της ομως αυτες τις μερες εξαφανιστηκε,Ευελπιστω οτι ειναι καλα
marian_m, σ' ευχαριστώ ειλικρινά για την υποστήριξη!
Όμως δεν αξίζει ν' ασχολούμαστε με τέτοια θέματα.
Κι εγώ κακώς ασχολήθηκα.
Όπως είπε και ο/η μυσπ, το σημαντικό είναι να εμφανιστεί η καθρέφτης, γιατί πολλές μέρες έχει να φανεί.
Τι απεγινε ο καθρευτης ? .........
μην τα βαζετε με την μαριποζα απο οτι βλεπω σας κανει σκονη στο δευτρολεπτο και σας φυσαει μετα!!
[QUOTE=Macgyver;510183. Συμφωνω με flatl , η μαριποζα ειναι πολυ εξυπνη για να τα βαλει καποια μαζι της . Ευγε indigo mariposa !
Μα το θέμα είναι ότι εκείνη ξεκίνησε την επίθεση!
Δεν είχα εγώ καμία όρεξη να λογομαχήσω με κανέναν.
Και η κακία με την οποία απάντησε στην marian_m είναι πρωτοφανής!
Μόνο και μόνο από αυτή την φράση καταλαβαίνει κανείς...
Και ερωτώ την "υποστηρίκτρια των αδυνάτων"... αν εγώ πχ έχω αναγκαστεί κάποια στιγμή στη ζωή μου για να επιβιώσω, να καθαρίζω σπίτια και να πλένω χαλιά, πώς θα νιώσω διαβάζοντας αυτήν την φράση;
Ματζουράνα εδώ το θέμα δεν έχει να κάνει με εσένα..... Παραείσαι καινούρια (καλά, μη νομίζεις ότι κ εγώ έχω κλείσει κ δεκαετία......), κ αν διάβαζες πράγματα που έχει γράψει άνευ λόγου κ αιτίας το εν λόγω μέλος, τα δικά μου θα σου φαινόντουσαν κοντσέρτο για μουσική δωματίου. Απλά κάποια άτομα ασχολήθηκαν εξ αρχής μαζί μου χωρίς ποτέ να έχω ασχοληθεί ποτέ μαζί τους, το τί ζόρι τραβάνε με την πάρτη μου το ξέρουν μόνο εκείνα, εμένα δε με αφορά, όπως δε με αφορά κ το τί "θεματάκια" έχουν να λύσουν με τον εαυτό τους. Μπορεί να θεώρησα πως η προσέγγισή σου στο εν λόγω θέμα είναι κομματάκι εκτός τόπου κ χρόνου, κ πως η αφέλεια εν προκειμένω πιο πολύ κακό προκαλεί παρά καλό, αλλά αν μη τί άλλο, σε ό,τι αφορά εσένα δεν αμφισβήτησα σε κανένα σημείο πως τουλάχιστον είσαι καλοπροαίρετη. Το ότι σε τέτοιες περιπτώσεις η θετική σκέψη κ οι σουρεάλ λύσεις δεν αποδίδουν, γιατί τα προβλήματα είναι άμεσα, σκληρά κ κ πιεστικά (όπως λέει κ το mnomonio πρακτικά προβλήματα απαιτούν πρακτικές λύσεις κ η θετική σκέψη δεν τρώγεται), ναι αυτή είναι η άποψή μου, αλλά για τις προθέσεις σου δεν είπα τίποτα, καλό είναι να ξεχωρίζουμε τα πράγματα.....
Βέβαια βλέπω πως ευκολότατα προσπερνάς την ξινίλα, την κακία αλλά κ τη συηοφαντική δυσφήμιση προς το πρόσωπό μου κ στέκεσαι κατευθείαν στην απάντησή μου. Η απάντηση ήταν απολύτως ανάλογη αυτών που ειπώθηκαν. Κ σε ό,τι αφορά την φράση που απομόνωσες, την κατάλαβες λάθος: Αυτό που λέω είναι ότι ο καθένας μας ό,τι έχει να αποδείξει το αποδεικνύει εκεί έξω, δεν το παίζει μάγκας κ "από πάνω" ούτε γίνεται πιο έξυπνος κ πιο cool με το να επιτίθεται κ "να το παίζει" σε παιδάκια με πολλά προβλήματα ή κ ψυχικά νοσήματα. Αυτή αποτελεί πρακτική ανθρώπων που βγάζουν τα απωθημένα τους, βρίσκοντας διέξοδο με αυτόν τον τρόπο, γιατί γνωρίζουν πως στην καθημερινή τους ζωή άτομα μη προβληματικά, ώριμα, κατασταλαγμένα κ με ένα ελάχιστο επίπεδο δεν θα τους ρίχνανε ούτε 2η ματιά. Ε, κάπου πρέπει να ξεσπάσουν κ αυτοί κ βρίσκουν τα κατάλληλα θύματα.....
Είναι φανερό ότι βρίσκεσαι σε παραλήρημα, όταν ηρεμήσεις ξαναδιάβασε τι έγραψες.
Εγώ μπορεί να τα κάνω όλα αυτά το παραδέχομαι. Συχνά επιτίθομαι σε μέλη που κρίνω (σωστά ή λάθος) ότι είναι γεμάτα υποκρισία, όχι σε όλα. Εσύ είσαι σίγουρη ότι δεν επιτέθηκες σε συγκεκριμένο μέλος;
Αν απαντήσεις όχι, προφανώς μεροληπτείς υπέρ σου.
Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιο μέλος που θίχτηκε από αυτά που γράφω προβάλει τις φαντασιώσεις του για την "δύστυχη" ζωή μου, νομίζοντας ότι αυτό θα έχει οποιοδήποτε αντίκτυπο επάνω μου. Το έχω ξαναδεί το έργο και παλιότερα, προφανώς κάποιοι πιστεύουν ότι αυτό θα με γονατίσει!
Εφόσον έχεις ανώτερο επίπεδο και ασχολείσαι μόνο με σοβαρά θέματα στο φόρουμ, θα πρέπει να ξέρεις ότι το να προβάλουμε τις φαντασιώσεις μας πάνω σε κάποιον για τον οποίον γνωρίζουμε ελάχιστα, τίποτα σχεδόν δε λέει για τον ίδιο, αλλά πάρα πολλά για μας.
Πρέπει επίσης να γνωρίζεις, ότι το να καταφέρει κάποιος που δεν γνωρίζουμε καν, με δύο κουβέντες να μας βγάλει από τα ρούχα μας, σημαίνει ότι ασκεί πολύ μεγάλη επιρροή επάνω μας!
Για φαντάσου λοιπόν, αν τα καταφέρνει τόσο καλά κάποιος που οι "αξιόλογοι άνθρωποι δεν τον βάζουν στο σπίτι τους ούτε για να τους πλύνει τα χαλιά";
Αλήθεια, δεν είναι λίγο απαξιωτικό το συγκεκριμένο παράδειγμα για κάποιον που καθαρίζει χαλιά; Και μάλιστα, μέσα στο θέμα κοπέλας που ψάχνει μια οποιαδήποτε δουλειά και μπήκες τάχα να βοηθήσεις και όχι να επιτεθείς;
Αν τελικά έχεις ανάγκη να πιστέψεις ότι είμαι δυστυχισμένη για να νιώσεις καλύτερα, μπορείς να το πιστέψεις. Δεν έχω λόγο να σου αλλάξω γνώμη. Έτσι κι αλλιώς, η δική μου ζωή δεν επηρεάζεται καθόλου από αυτό που πιστεύεις εσύ και οποιοσδήποτε άλλος που δεν γνωρίζω προσωπικά και δεν έχω σε εκτίμηση.
Κι επειδή εγώ συνηθίζω να επιτίθεμαι σε αδύναμους και δυστυχείς όπως λες εσύ, που δεν μπορούν να μου την πουν (βλέπε macgyver π.χ. που μου τα έχει κρατημένα!), δεν πιστεύω να υπονοείς και τον εαυτό σου!
Εσύ πάντως που σαν ανώτερος άνθρωπος δεν το κάνεις, γιατί τέτοια παραληρηματική επίθεση σε μένα την δυστυχή, που κουβαλάω πίκρα για τη ζωή και θυμό για την κατάντια μου; Τι θέλεις πια, να με αποτελειώσεις, άκαρδη;
υ.γ. πράγματι, σκόνη μας έκανες!
Δεν είπα πως όχι, δεν της επιτέθηκα, σαφώς κ της επιτέθηκα κ το είπα κ παραπάνω. Εγώ όμως δεν είχα ποτέ ανασφάλειες να αυτοσαρκαστώ, να εκτεθώ, να......., να......., γιατί νοιώθω καλά με τον εαυτό μου κ τη ζωή μου. Κ φυσικά κ δεν κατέχω την απόλυτη αλήθεια, αυτό δεν είναι προνόμιο κανενός.
Κ μάλλον εσένα βολεύει το ότι ας πούμε είμαι σε παραλήρημα.
Αλλά πολύ μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου αν πιστεύεις ότι μπορείς να με επηρεάσεις, μη σου πω να επηρεάσεις τον οποιονδήποτε......
Ωραία λοιπόν, εσύ νιώθεις καλά με τον εαυτό του και τη ζωή σου και δεν έχεις ανασφάλειες σε αντίθεση με μένα. Αφού το λες, θα το πιστέψουμε.
Δεν είναι λοιπόν αποτέλεσμα νεύρων η άκρως εμπαθής επίθεσή σου σε μένα. Τυχαίο γεγονός.
Τώρα, σε τι με βολεύει το να είσαι σε παραλήρημα δεν το έχω καταλάβει.
Δεν μπορώ να σε επηρεάσω. Πιθανόν όχι, ούτε έχω τέτοιες προσδοκίες.
Δεν μπορώ να επηρεάσω οποιονδήποτε. Εδώ δείχνεις ξανά εμπάθεια. Ακόμη και ο πιο κακός και ηλίθιος μπορεί να επηρεάσει άλλους.
Έπειτα, επειδή το λες εσύ δε σημαίνει ότι ισχύει. Δεν κατέχεις την απόλυτη αλήθεια. Εξάλλου, δεν μπορείς να είσαι αμερόληπτη μαζί μου...
Και τέλος, δεν είμαι από τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται αν επηρεάζουν ή όχι τους άλλους. Μου φτάνει να μην επηρεάζομαι εγώ από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν μου κάνουν καλό.