Βρε παιδιά, αφού λέει ότι την αγαπάει και περνάνε καταπληκτικά μαζί τόσο ωραία που θα ζήλευανε οι άλλες σχέσεις γιατί να χωρίσουνε;
Κωνσταντίνε, στο να έχεις και τις 2 παράλληλα διαφωνώ αλλά δική σου είναι η ζωή ότι θέλεις κάνεις.:confused:
Printable View
Βρε παιδιά, αφού λέει ότι την αγαπάει και περνάνε καταπληκτικά μαζί τόσο ωραία που θα ζήλευανε οι άλλες σχέσεις γιατί να χωρίσουνε;
Κωνσταντίνε, στο να έχεις και τις 2 παράλληλα διαφωνώ αλλά δική σου είναι η ζωή ότι θέλεις κάνεις.:confused:
τελεια ειναι η γυναικα που ειναι κυρια στο σαλονι, ******* στο κρεβατι και μαγειρισα στην κουζινα
ξερεις ποιο ειναι προβλημα ε?
με τις μπερδεψοδουλειες που κανεις, μην σου βγουν πουτανες στην κουζινα, μαγειρισες στο σαλονι και κυριες στο κρεβατι:p
καλα ξεμπερδεματα:rolleyes:
Ε, αν μετά από 6 σελίδες κατεβατά που ρωτάει απόψεις, όλοι του λένε 1 πράγμα κ αυτός πάει κ κάνει τα ακριβώς αντίθετα......εκεί τα ρέστα μου!
Πολύ φοβάμαι ότι αντί να μείνει στο "μη μένεις εκεί που σε ανέχονται αλλά πήγαινε εκεί που σε απολαμβάνουν" που του έγραψα κράτησε το "καλύτερα να κουβαλάς αμαρτίες παρά απωθημένα" κ μάλιστα ψιλοπαρεξηγημένο.......
Εύχομαι να τον φωτίσει Ο Θεός να αρχίσει να ανοίγει από τώρα κανέναν τσελεμεντέ με τίποτα απλά (ομελέτες, τοστ, μακαρονάδες, σνίτσελ) γιατί φοβάμαι ότι το απότομο πέρασμα από το σπιτικό φαγητό στο junk θα του πέσει πολύ βαρύ.........
Δεν με αγγίζουν τα κραξίματα σας ειλικρινά, ξέρω ποιος είμαι και τί κάνω, επίσης, όλοι και όλες υπήρξαμε και μαλάκες και σκύλες και πουτάνες στο παρελθόν, το πόστ μου δεν ήταν για να με κατακρίνετε αλλα να ακούσω συμβουλές και να βγώ απο τον λακκο που είμαι,
αλλα να μιλάει ένας άντρας για παράλληλη σχέση με 10 γυναίκες δεν θα έφερνε κάτι καλύτερο, Ειρήνη ειμήν
Και ειλικρινά μή μου πέιτε οτι ΚΑΜΙΑ απο εσάς δεν χώρισε κανέναν κακομοίρη ΑΦΟΥ βρήκε κάτι καλύτερο....
ΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ - ΔΕΝ θέλω να γράφετε τα φεμινιστικά σας ξεσπάσματα, θέλω ΛΥΣΕΙΣ
κωνσταντινε μην ανησυχεις και δεν εκπλησσομαι τουλαχιστον εγω απο την αντιδραση σου. Με αντρες κανω παρεα ολη μου τη ζωη, και ξερω τα κερατα που ριχνετε και τα ψεματα που λετε. Μονο που ειμαι και γυναικα και ξερω και τα κερατα και τα ψεματα που καταπινετε αμασητα :p Εκει υστερεις λιγο :p
Και φυσικα δεν σε αγγιζει τπτ γιατι ειχες ηδη αποφασισει τι θα κανεις, απλα ειπες να ταραξεις λιγο τα νερα του φορουμ. Δεν ακους για να ακουσεις, αλλα για να ανταπαντησεις! περαστικα!!
Συγνώμη τις γυναίκες για επιτυχημένο γάμο τις βρίσκεται εσείς κάπου να πάω κι εγώ? Άτοπο πόστ Remedy :)
Εγω προσωπικα ναι το εκανα αυτο, αλλα οταν στα 20 ημουν με εκεινον που με πηδαγε μια φορα το διμηνο :p γιαυτο προσπαθησα να σε προειδοποιησω :p και φυσικα δε μαρεσε οτι εγινε, και απο τοτε δεν εχει επαναληφθει, ουτε σχεση χωρις καλο σεξ, ουτε monkey business.