Originally Posted by
καθευτης
Μπήκα για να γκρινιάξω... είναι δυο τρεις μέρες τώρα που έχω πέσει... ούτε για δουλειά κοιτάω, ούτε τίποτα... Και για να λέμε αλήθεια, δεν κοιτάω και για δουλειά τελείως σταθερά, τις φάσεις που είμαι στα κάτω μου τα παρατάω όλα... Αυτή η περίοδος όμως που ήμουν "καλά" κράτησε αρκετά... άπειρα βιογραφικά και πάλι τίποτα... Στην ουσία τα νέα που έχω είναι καλά, δεν ξέρω γιατί με έχει πάρει τόσο από κάτω. Το κακό νέο είναι πως εκεί που έχω ραντεβού δεν κάνουν πια ψυχοθεραπεία μόνο φάρμακα γράφουν.
Και τα καλά είναι πως η μάνα μου έχει βελτιωθεί αρκετά με τα φάρμακα που παίρνει στην συμπεριφορά της, τελικά έχει ηρεμήσει αρκετά, από άποψη βίας εννοώ και επίσης την βλέπω και κάπως πιο χαρούμενη..
Και το άλλο καλό είναι πως με πήραν από την δουλεία, το γραφείο καθαρισμού, και από Δευτέρα θα ξαναπάω εκεί που ήμουνα, γιατί κάναν ένσταση για τον διαγωνισμό και δεν την πήρε κανονικά κάποιο συνεργείο. Αντί για κάθε μέρα θα δουλεύουμε μόνο δύο μέρες όμως, και θα είναι για ένα μήνα...
Μάλλον λόγο των καλών νέων με έχει πάρει από κάτω... δεν ξέρω...
Τόσο από κάτω που και στο φόρουμ δεν ήθελα να μπω, τελικά όμως έγραψα και παραπάνω απ' ότι περίμενα... Να ζητήσω όμως από δω συγνώμη στα μηνύματα που δεν θα απαντήσω.. αλλά νιώθω τόσο χάλια... που δεν μπορώ...
Αντε να έρθει τουλάχιστον το ραντεβού μου με τον ψυχίατρο, ίσως τα ανικαταθλιπτικά βοηθήσουν... Τόσο απλά πράγματα κι εμένα μου φαίνονται βουνά