Η υπερπροστασία του εαυτού μας είναι κακό πράγμα .
Ας αντιμετωπίζουμε την αλήθεια και την πραγματικότητα , αν βέβαια είμαστε έτοιμοι και μπορούμε .
Δεν θα αρέσουμε σε όλους όσους μας αρέσουν και δεν είναι ΚΑΚΟ ! Φυσικό είναι !
Ας αντιμετωπίζουμε την αλήθεια και την πραγματικότητα , αν βέβαια είμαστε έτοιμοι και μπορούμε .
Quote:
Originally posted by keep_walking
Μπορεις ή να κερδισεις κατι καλο απο τον ερωτα ή να πληγωθεις εκτος αν ειναι απλως μια καψουρα.
Αν τον εχει ερωτευτει υπαρχει αλλος δρομος?
ο έρωτας δεν ξεφυτρώνει μόνος του- είναι ένα σύνολο πραγμάτων..άρα χρειάζεται να ξέρουμε και γιατί ερωτευόμαστε κάποιον. Κατά συνέπεια, ναι, υπάρχουν δρόμοι.
Quote:
Originally posted by Reina
Quote:
Originally posted by Kleiw
Reina , εμείς προτείνουμε και η moon θα αξιολογήσει αν αυτό που της προτείνουμε της ταιριάζει .Quote:
...κι αν η αυτοπεποίθησή της δεν επιτρέπει αυτή την άπόπειρα κατάκτησης?
και πως το λέμε έτσι αβίαστα αυτό το ρίσκο?
το ίδιο σημαίνει για όλους η απόρριψη?
Αν δεν το επιτρέπει η αυτοπεποίθηση της , ας μην το πάρει .
βεβαίως.
Καμμιά φορά αναρωτιόμαστε αν θα λέγαμε τα ίδια και στο παιδί μας? Ή μήπως εκεί θα λέγαμε οτι υπάρχει και νόμισμα με 2 πλευρές?
Παιδί μου η Moon??????????????
32 ετών είναι και εγώ 31 . :P
μιλάω για την ειλικρινή προσέγγιση του πράγματος.
Quote:
Το να φτάσεις να καταλάβεις τις πραγματικές σου ανάγκες και να προβάλλεις αιτήματα είναι το δυσκολότερο όλων.
Γνωρίζουμε γιατί αρέσουμε σε άλλους και σε άλλους όχι?
Και μη μου πεις έτσι, δεν είναι απάντηση.
Σήμερα μιλάτε κάπως γενικοαερολογικά παιδιά..
Προσωπικα προσπαθω να ειμαι οσο πιο ειλικρινης μπορω με βαση τις εμπειριες μου.Quote:
μιλάω για την ειλικρινή προσέγγιση του πράγματος.
δεν είπα οτι λες ψέμματα keep μου, απλά το \'κατά το δοκούν\' καμμιά φορά χρωματίζεται για χάρη της συζήτησης..
Μιλάω με βάση το βίωμα μου.
Εσυ καταθέτεις το δικό σου.
Ο keep το δικό του.
Και η moon διαλέγει πιο της ταιριάζει.
Με απόλυτη ειλικρίνεια λειτουργεί καθένας απο εμάς και καλή διάθεση .
Τι της ταιριάζει της moon .......... κανείς δεν ξέρει ................. ίσως ούτε η ίδια !
εγώ δεν καταθέτω βίωμα, παραθέτω την θεωρία μιας πράξης που προσπαθώ να βάλω σε εφαρμογή.
Έχω βέβαια την εμπειρία της ψυχοθεραπείας στην πλάτη μου, ομάδες, ψυχοδράματα κλπ.
Άρα ότι λέω, είναι ένα επιχείρημα. Θα ήθελα να μου το καταρρίπτεις αν μπορείς, ούτως ώστε να μπορέσουμε όλοι να βοηθηθούμε πρακτικά.
α)Μου εχει τυχει να πληγωθω απο απορριψη πολυ βαρια.
β)Μου εχει τυχει επισης αρκετες φορες να μου την \"πεφτει\" κατα καποιο τροπο κοπελλα και να κανω τον χαζο.
γ)Χαιρομαι που η πρωτη μου κοπελια ειχε το θαρρος να παρει την πρωτοβουλια.
Οχι δεν θεωρω τον εαυτο μου \"εμπειρο\" και ειδικα σε θεματα σχεσεων των δυο φυλων.
Ποια περιπτωση ταιριαζει στην Moonchild Who knows?
Εγω ως αισιοδοξο ατομο και με βαση το θετικο του αποτελεσματος ψηφιζω το γ.
Quote:
Quote:
1. Το να φτάσεις να καταλάβεις τις πραγματικές σου ανάγκες και να προβάλλεις αιτήματα είναι το δυσκολότερο όλων.
2. Γνωρίζουμε γιατί αρέσουμε σε άλλους και σε άλλους όχι?
Και μη μου πεις έτσι, δεν είναι απάντηση.
Σήμερα μιλάτε κάπως γενικοαερολογικά παιδιά..
1. Δεν είπα οτι είναι ευκολο. Είναι όμως ο στόχος και πρέπει να αναφερθεί και αυτός . Ο καθένας μας ας πλησιάσει όσο μπορεί περισσότερο τον στόχο . Ας σπρώξουμε και όσους περισσότερους μπορούμε προς τον στόχο ...... Κάποιοι ίσως έχουν την ικανότητα να πλησιάσουν ή έστω να τον δούν απο μακριά .
2. Δεν θα πω έτσι . Είναι δύσκολη η απάντηση πάντως . Ανοιξε θέμα να το συζητήσουμε .
Νομίζω οτι σου είπα την σκέψη μου, που πηγάζει απο το βίωμα μου.Quote:
εγώ δεν καταθέτω βίωμα, παραθέτω την θεωρία μιας πράξης που προσπαθώ να βάλω σε εφαρμογή.
Έχω βέβαια την εμπειρία της ψυχοθεραπείας στην πλάτη μου, ομάδες, ψυχοδράματα κλπ.
Άρα ότι λέω, είναι ένα επιχείρημα. Θα ήθελα να μου το καταρρίπτεις αν μπορείς, ούτως ώστε να μπορέσουμε όλοι να βοηθηθούμε πρακτικά.
Τι ακριβώς θέλεις να συζητήσουμε ? Για ποιο επιχείρημα μιλάς ?
άνοιξε κλειώ βαριέμαι..:D
αλλιώς άστο για όταν δεν θα.
φεύγω, θα σας δω next time..
Υ.Γ.1. στόχος, στόχος, στόχος. Δικαιολογεί την κίνηση.
Υ.Γ.2 γιατί κλειώ έβαλες αριθμούς στα λεγόμενά μου?:P
κακό, παρεμβατικό κορίτσι..:D
αναρωτιέμαι Reina αν εχεις την απαντηση σε καθε γιατι, πώς θα σε ωφελήσει....
Μπερδεύτηκα παιδιά! Πάντως για τέτοιου είδους προσεγγίσεις που λέτε, δεν μου έχει αφήσει περιθώριο. Εδώ να τον ακουμπήσω λίγο με το χέρι μου και τραβιέται. Οπότε και γώ δεν το προχωράω σε αγγίγματα και τέτοια. Περιμένω απο αυτόν την πρώτη κίνηση. Θα μου πεις, αφού δεν σου δίνει αέρα να τον ακουμπήσεις, πως ξέρεις ότι το θέλει; Το λέει με τα μάτια του, με τον τρόπο που με κοιτάει. Με το χαμόγελό του. Κι όλα αυτά δε μου θυμίζουν κάτι τόσο φιλικό.