https://answers.yahoo.com/question/?...8104338AAEteHj
Πατα το "show more"
Printable View
https://answers.yahoo.com/question/?...8104338AAEteHj
Πατα το "show more"
ε οκ!ειναι ξεκαθαρο αυτο!κλασσικο συμπτωμα της παθησης αυτης!
Το εχεις κ συ δλδ?
μα δεν περιγραφεις κατι διαφορετικο απο την αποπροσωποποιηση!ετσι δεν ειναι;
Τελικα απ οτι καταλαβα,εχω κ γω αποπροσωποποιηση,απλα δεν εχω τα συμπτωματα του "ρομποτ", αλλα ολα τ αλλα τα χω..
Θεε μου θα φυγει ποτε αυτο το πραγμα??
Φοβαμαι οτι τωρα που "ξερω" πως ειναι αυτη η αισθηση δε θα μπορεσω να επανελθω ποτε!
βασικα απο οτι καταλαβαινω εχεις και εσυ την κολοεμμονη που χω και γω δηλαδη πως μπορει πχ ο αλλος και ξυνεται και δεν φρικαρει..η πως μπορει και λεει εγω και δεν φρικαρει η πως κοιτιεται στον καθρεφτη και δεν φρικαρει!πω ρε φιλε βλακειες που σκεφτομαστε!
Αστα να πανε.. νομιζω πως αυτο το πραγμα δε θα μου φυγει ποτε,υπαρξιακο τερμα!
το εχω πει και στον γιατρο μου..ειναι λες και ο εγκεφαλος μου προσπαθει να με πεισει για αυτες τις εμμονες αλλα δεν τις πιστεψα ποτε! απλα ο καθημερινος αγωνας με εχει φθειρει..οι αντοχες δεν ειναι οι ιδιες!
Κ γω εχω κουραστει,μερικες μερες με παιρνει απο κατω κ δεν εχω διαθεση να κανω τπτ. Ολο αυτο με εχει καταντησει μη λειτουργικη αλλα το παλευω.. δεν μπορω να κανω κ αλλιως αλλωστε..
Δε μπορω να αισθανθω ανετα με τον εαυτο μου,λες κ ειμαι ξενη μες το ιδιο μου το σωμα..
δεν ξερω..καμια φορα φτανω σε αδιεξοδο πραγματικα!το κεφαλι μου ειναι γεματο απο σκεψεις και τρεχει με χιλια..δεν υπαρχει αυτο το πραγμα..τραγικο!αγγιζεις την τρελα καθε μερα καθε ωρα καθε λεπτο!
Κ γω φοβαμαι μηπως τρελαθω τελικα..
Ανα πασα στιγμη μπορω να τρομαξω κ αυτο με θλιβει.
Χαζευω τους αλλους κ τους ζηλευω για την ηρεμια που νιωθουν!
αυτο ακριβως..δεν αντεχω πραγματικα!ειναι μια τρελα ολο αυτο και δεν ξερω πως θα περασει ρε γμτ ..νιωθω οτι φτανω ολο και πιο κοντα στην τρελα!
Παντως να ξερεις οτι δε προκειται να τρελαθουμε,ειναι επιβεβαιωμενο απο χιλιες πλευρες,απλα ετσι νιωθουμε και ειναι πολυ εντονο σιγουρα..
το ξερω tg1 το ξερων!παντως το χειροτερο πραγμα ξερεις τι ειναι?ειναι αυτο το ******** το κολοιντερνετ και οτι μπαινουμε μεσα και διαβαζουμε χιλια συμπτωματα και αναστατωνομαστε και διογκονουμε το προβλημα μας!
Κοιτα εμενα το ιντερνετ με βοηθησε.. απο την αποψη οτι βρηκα κ αλλο κοσμο που παθαινει αυτο που παθαινω εγω.. ετσι δεν νιωθω πλεον η μονη στον κοσμο και "τρελη"..
Αν το ιντερνετ δε σου κανει καλο ισως θα επρεπε να σταματησεις το γκουγκλαρισμα?