Quote:
Originally posted by liberchild
Aγαπητή άλμα. Εχω υπάρξει ακριβώς στην ίδια θέση με σένα, με γάμο όπως τον περιγράφεις, με παιδιά, και με ένα πιτσιρικά λουκούμι δίπλα μου να λιώνει και να μου υπόσχεται όλα όσα δεν είχα από τον τότε σύντροφό μου. Η απόφασή μου ήταν να μιλήσω άμεσα για αυτή την καινούργια μου σχέση και κυρίως για το πώς εγώ ένιωθα, τις ελλείψεις μου, τα θέλω μου, το τι ακριβώς με οδήγησε εκεί, κι αυτό το έκανα διότι το όφειλα πρώτα στον εαυτό μου. Πρότεινα στον σύντροφό μου να με αφήσει κάνοντας λίγο στην πάντα να το ζήσω όλο αυτό το οποίο και θα τελείωνε μέσα σε λίγο καιρό αλλά δεν μπορούσε. Σε πληροφορώ οτι άν δεχόταν να το κάνει ίσως και να μη χωρίζαμε ποτέ.
liberchild, εξήγησε μου σε παρακαλώ αυτό που διάβασα παραπάνω... είχες και εσύ έναν βαρετό γάμο που σε είχε ρουτινιάσει..μέχρι εδώ κατάλαβα καλά... μετά ήρθε ο μικρός στη ζωή σου και σου άρεσε και σε έβαλε σε δίλλημα..σωστα κατάλαβα και εδώ...και μετά αποφάσισες να μιλήσεις για αυτό που ένιωθες για τον μικρό στον άντρα σου????? Και του πρότεινες κιόλας να κάνει στην πάντα?????? Για να ζήσεις το φλέρτ σου????? Και μόλις το ζούσες θα επέστρεφες πίσω στον άντρα σου σαν να μην συνέβει τίποτα κι όλα καλά???? ΕΛΕΟΣ!!!! ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΗ??? ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ??? ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ???