H ζωή μου σήμερα είναι καλύτερη γιατί πλέον δεν μένω σε εκείνη την πόλη.Βγαίνω έξω κανονικά χωρίς να φοβάμαι ότι αντι με το όνομά μου θα βρεθεί κάποιος εξυπνάκιας στο απέναντι πεζόδρομιο να με φωνάζει με επίθετα όπως σατανιστή και παιδεραστή (επειδή μω την ατυχία μου μέσα στην Α λυκείου κουβάλησα μέσα στην τάξη ένα θρανίο που δεν είδα ότι είχε πάνω χαραγμένη μια πεντάλφα και γενικά επειδή δε μιλούσα και απο το δημοτικό ήδη μου είχαν κολλήσει διάφορα,μου κόλλησαν και αυτό) και και να γελάνε όλοι μαζί μου.Δε πήγα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση,δεν είχα ποτέ σχέση και απο δουλειά αν έχεις χρόνο να διαβάσεις ρίξε μια ματιά σε αυτό το θέμα
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...8E%CF%83%CF%89
Προσωπικά πιστεύω ότι έχω κάποια θέματα απο την στιγμή που γεννήθηκα και όλα τα άλλα που πέρασα,απλά οδήγησαν στο να νιώθω ακόμη πιο άσχημα με μένα.Και το χειρότερο από όλα είναι ότι ο εγκέφαλος μου ή γενικά του ανθρώπινου είδους έχει μια μανία να θυμάται και να κολλάει πιο πολύ στα αρνητικά γεγονότα και αυτά να επηρεάζουν την ζωή μας και να ξεχνάει άλλα θετικά πράγματα.