Πάω έχει βαρεθεί να με βλέπει.. μπράβο, και εγώ αυτό ήθελα να πάω σε 2-3σχολές αλλά μόνο μία έχω βγάλει:( ελπίζω να περάσουν όλα και να πάω σε καμιά σχολή ακόμη. Καλό βράδυ!
Printable View
Πάω έχει βαρεθεί να με βλέπει.. μπράβο, και εγώ αυτό ήθελα να πάω σε 2-3σχολές αλλά μόνο μία έχω βγάλει:( ελπίζω να περάσουν όλα και να πάω σε καμιά σχολή ακόμη. Καλό βράδυ!
οτι θέλεις μπορείς να κάνεις.χαλαρά και όxι άγχος.Σε αφήνω τώρα πάω για ύπνο.τα λέμε.καλό βράδυ!
Τζον τι λέει όλα καλά και σήμερα?
Όλα good.Εσύ;
Εγώ έτσι και έτσι, μπράβο πάντως φαίνεται πως με τα lobeta είσαι σε καλό δρόμο περιμένω πως και πως να πας και στον ηλεκτροφυσιολόγο να δούμε τι θα πει.
Και χωρις το χάπι πάλι δεν παθαίνω.6 του μηνός θα πάω στο γιατρό !
Ναι το θυμάμαι, στην ουσία τι θα κάνει αυτός? Πρέπει να σου τις προκαλέσει για να να βγάλει άκρη?
Δεν θα με βάλει σε τέτοια διαδικασία απο την στιγμή που δεν παθαίνω ταχυκαρδίες τακτικά.Θα του πάω τα χόλτερ τους υπερήχους και τα καρδιογραφήματα για να τα δεί.Θα μου κάνει και αυτός τίποτα εξετάσεις..Θα δούμε .
Άντε να δούμε..
Κοίτα εμένα το βασικό μου πρόβλημα είναι οτι εάν βρίσκομαι σε μέρος που δεν έχει νοσοκομείο η δεν έχω διέξοδο με πιάνει άγχος.Νομίζω πως εάν πάθω κάτι δεν θα μπορεί να με βοηθήσει κανείς.Πχ αν είμαι σε κάπια παραλία στη μέση του πουθενά ή στο αεροπλάνο και με πιάσει υπερκοιλιακή 200 παλμούς τι κάνω;.....
Αυτές από ότι ξέρω προκαλούνται από τις πολλές έκτακτες κάτι τέτοιο και οι έκτακτες αν δεν υπάρχει παθολογικό αίτιο από το άγχος.. τίποτα δε κάνεις μέχρι να δεις τι θα κάνεις δεν πας σε έρημα μέρη... ή παίρνεις κανονικά β-αναστολείς ξέρω γω περίμενε να δούμε τι θα πει ο ηλεκτροφυσιολόγος.
Αναγκαστικά καθημερινά πηγαίνω σε απόμερα μέρη.Πολύ απόμερα όμως.Οι έκτακτες δεν προκαλούν υπερκοιλιακές.Η υπερκοιλιακή ταχυλαρδία οι γιατροί λένε πως δεν προκαλείτε απο άγχος.Εξάλλου όταν έπαθα ξεκίνησε εντελώς ξαφνικά χωρίς αίτια.Αντε να δω τι θα γίνει με μένα..
Αν δε βρει κάτι ο γιατρός που θα πας εγώ θα πρότεινα να σκεφτείς σοβαρά να πάρεις β-αναστολείς κανονικά έστω 1/4 αφού βοηθάει
Αν δε βρεί κάτι γιατί να πάρω αφού εδώ και 4 μέρες δε παθαίνω τίποτα και χωρίς να πάρω
Γενικώς έχεις άλλα προβλήματα με το φαγητό ας πούμε ζαλάδες κούραση?