γιατι εισαι αρνητικη με ολους ρε συ μονη σου καρφωνεσαι δε το καταλαβαινεις δε πιστευεις κανενα κ τιποτα ολοι ειμαστε προβληματικοι και δολοφονοι εκτος απο σενα αντε σε παρακαλω πηγαινε μια βολτα να σκεφτεις πιο καθαρα τι λες
Printable View
τι ειναι αυτα που γραφεις αν απευθυνεσαι σε μενα ποια χημεια και ποια ιδια ασθενεια εχετε χασει το μπουσουλα μου φαινεται η συναντηση αποσκοπει στο να νοιωσει καλυτερα καποιος μιλωντας με αλλους που εχουν επισης ψυχολογικα απο που ξεκινησαν ποια τα συμπτωματα δε προσπαθουμε να θεραπευσουμε κανενα εδω περα αλλα εγω δεν ηξερα οτι μπαινει και σχολιαζει κοσμος που δεν εχει κανενα προβλημα οπως η ρεμεντυ και φυσικα δεν εχει καμμια θεση στη συναντηση οχι οτι θα γινει αλλα λεμε τωρα
αν κ δε συμφωνω συνηθως με τη ρεμ αυτο δε θα με εμποδισει να ειμαι αντικειμενικος μανμαν δε ξερω αν το εχεις καταλαβει οτι απο συνατηση εχεις μετατρεψει το θεμα σε επιθεση σε ολα τα μελη του φορουμ σχεδον.
Εγω προσωπικα και περιληπτικα μπηκα στο φορουμ , για να επικοινωνησω με αλλα μελη που εχουν ιδια προβληματα και να ανταλλαξω αποψεις. Με τον καιρο συναντησα και μερικα μελη , με αλλα ταιριαζα και με αλλα οχι.
Εαν εχει ας πουμε 200 μελη το φορουμ , τοτε μπορει να εχουμε και διακοσιους διαφορετικους λογους που μπαινει ο καθενας με μερικα κοινα σημεια.
Δεν αναφερομαι στην αναγκη σου για επικοινωνια με αλλα μελη (καλα κανεις και την εχεις) , αναφερομαι στην επιθεση που κανεις και στην κριτικη οπως αναφερει και ο αλεξανδρος πιο πανω.
Λοιπον χαλαρωστε !! Θα σας μπαναρω ολους!!
[QUOTE=mnimonio;536892]Λοιπον χαλαρωστε !! Θα σας μπαναρω ολους!![/QUOTE
δες εδω μημονιο που φτασαμε ολοι εναντιον μου απιστευτο κιομως αληθινο δε πειραζει ας αλλαξουμε θεμα ακυρο η συναντηση ας μιλησουμε για τον καιρο τι καιρο θα κανει το σαβκο θα χει συνεφια;
βασικα δεν εχω σκοπο να παιξω τη κολοκυθια αλλα απλα δε καταλαβαινω τι θα πετυχεις με ολο αυτο.. ο καθενας οτι θελει κανει με το ζορι δε γινετε τιπτ εσυ θα εμπιστευοσουν καπιον πχ που ειναι επιθετικος προς ολες σχεδον τις κατευθυνσεις για να βγεις μαζι του?
εγω μαλον οχι... σε αυτο συμφωνω η εμπιστοσυνη κερδιζεται παντοτε..
Η Remedy έγραψε 10,465 μηνύματα και είναι σχεδόν 10 χρόνια εδω.Δεν είναι ψυχολόγος,δεν είναι γιατρός,δεν είναι ασθενης,είναι εδώ για κοινωνικό σχόλιο μωρέ.Απλά καμιά φορά βρίζει την τηλεόραση βλέποντας ΛΑΜΨΗ και μετά έρχεται εδώ να ξεσπάσει.
υ.γ α ρε Γιάγκο τι μας έκανες!
Είναι πραγματικά τόσο άσχημη αυτή η εικόνα... Θυμήθηκα γιατί είχα σταματήσει να μπαίνω. Είναι τοξικό αυτό το περιβάλλον.
Μπαίνεις κάπου για να παίρνεις κουράγιο από παρόμοιες ιστορίες, να κάνεις μια επαφή με άτομα εκτός του κύκλου σου, να βλέπεις και ιστορίες που δεν σου είναι γνώριμες και τις περνούν κάποιοι γνωστοί (επειδή αφενός σου συστήθηκαν) - άγνωστοι (επειδή αφετέρου δεν τους έχεις δει ποτέ στη ζωή σου), και βλέπεις τα ίδια και τα ίδια άτομα, είτε να ξεκινάνε τους καβγάδες, είτε να μπαίνουν μέσα σαν ταύροι, με όλο τον ξερολισμό που τους διακρίνει. Αηδία.
Ας καταλάβουμε οτι εδω μέσα ισχύει ότι ισχύει και στις καθημερινές μας συναναστροφές με τους ανθρώπους γύρω μας: αν δεν έχεις κάτι να προσφέρεις σε αυτόν που ζητάει μια βοήθεια, μη μιλάς, αν θέλεις μόνο να ευλογείς τα γένια σου ή να βρίσκεις που είναι λάθος όλοι οι άλλοι, θα γίνεις αντιπαθής.
Καταλάβετε επίσης γιατί δουλεύουν τόσο πολύ τα προσωπικά μηνύματα, γιατί υπάρχει ο φόβος της επίκρισης σε κάθε γωνιά. Είναι σαν να είσαι σε μια παρέα έξω και να κάθεσαι να ψιθυρίζεις στο αυτί κάποιου. Εγώ δεν θα ξαναέβγαινα με αυτή την παρέα, και πιστεύω και αρκετοί από εσάς το ίδιο.
Τί νηπιακά πράγματα είναι αυτά; Θα κάνω αναφορά στο ένα πόστ και μην αντιβαίνεις τους όρους χρήσης και και και, λες και είμαστε στο δημοτικό και επειδή δεν έχουμε μάθει ακόμα να παίζουμε με τα άλλα τα παιδάκια, πρέπει να υπάρχει ένας μπαμπούλας να μας φοβερίζει.
αυτα πεστα στη ρεμεντυ εξαιτιας της ξεκινησε ο καβγας και σκεψου δεν ειναι καν ασθενης αρα κατανοεις για ποιο λογο μπαινει ...μετα απο τοσα χρονια που ειναι εδω σαφως θα χει ατομα που την υποστηριξαν και ετσι ξεκινησε ο καβγας ισως φταιω κ γω που νομισα οτι εδω μπαινουν ατομα τα οποια διψανε να κοινωνικοποιηθουν κ να μιλησουν ανοιχτα απο κοντα οπως κωγω δηλ για τα προβληματα τους δεν ειχα ιδεα οτι κοσμος μπαινει εδω μεσα χωρις ναχει θεμα απλα για να βλεπει κ να γελαει η να νοιωθει καλα με τον εαυτο του που δεν εφτασε στι δικο μας χαλι
μανμαν
οταν ολα τα αυτοκινητα ερχονται καταπανω σου κι εσυ αντι να αλλαξεις πορεια, βριζεις και μουντζωνεις, δεν εχουν συνομωτησει ολοι οι οδηγοι εναντιον σου επειδη ειναι απο παλια στον δρομο.
απλα μπηκες αναποδα σε μονοδρομο...
εσυ αναφερεις συνεχεια την παλαιοτητα των μελων. και σου απανταω, οτι δεν ειναι αυτο το προβλημα σου αλλα η επιθετικη συμπεριφορα σου...