αυτο το σαιτ ειναι για να λεει ο καθενας τη γνωμη του και την αληθεια του κι οχι για να χαιδευει αυτια.βοηθεια προσφερουν ειδικοι.
Printable View
αυτο το σαιτ ειναι για να λεει ο καθενας τη γνωμη του και την αληθεια του κι οχι για να χαιδευει αυτια.βοηθεια προσφερουν ειδικοι.
πεσ μασ τη γνωμη σου τοτε γτ οταν λεει η πιλοου οτι τον κοσμο δε μπορεισ να τον αλλαξεισ αλλα μονο τον εαυτο σου
γτ λεσ οτι να ναι ανεπτυξε το να το καταλαβω κι εγω
κοιταξε καιτη τα πραγματα ειναι απλα πολλοι εδω μεσα λενε σωστα πραγματα αλλα λαθοσ διατυπωμενα
μερικοι μεταξυ αυτων κι εγω λενε μπαρουφεσ διατυπωμενεσ σωστα λοιπον ανοιξε τα ματια σου να διαβαζεισ
και να καταλαβαινεισ το νοημα και να μην αρπαζεσαι με το παραμικρο θεσ να κολλησεισ στη λαθοσ διατυπωση
κολλησε ετσι κανουν οι περισσοτεροι και το καταλαβαινω αλλα αυτο ειναι μικροτητα νομιζω εσυ τ λεσ;
να σωσω τι?εδω μπαινει ο καθενας και λεει τη γνωμη του.αυτο συνεπαγεται οτι θα σε βοηθησει απαραιτητα?και το "ποιον" μου ειναι να κανω μια κουβεντα σχετικα με το θεμα που εθεσα και οχι να ακουω ακυρα πραγματα. αν ειναι να ανοιξουμε αλλο θεμα που λεγεται αλλα αντ αλλων
εγω να σ πω στο θεμα σου οτι οι γουαιλντ ειναι τα καλυτερα κοριτσια
αλλα δεν ειναι μονο αυτεσ ομορφεσ μια κακια μπορει να την θελεισ γτ στροφαρει
μια καλη μπορει να την θελεισ γτ εχεισ το κεφαλι σου ησυχο
σε μια ομορφη μπορει να τα χανεισ
σε μια μετρια μπορει να μην την εκτιμασ
μια γλυκουλα μπορει να ειναι καλυτερη ολων αυτων
γλυκουλησ να ξερεισ γινεται αυτοσ που προσπαθει
τι θεσ να σ πουμε ειναι τοσα πολλα που δεν βγαινει ακρη
μια κακια μπορει να εχει καλεσ πλευρεσ και να περνασ ωραια μαζι τησ
μια καλη μπορει να ειναι ξενερωτη
τι να σ πω κι εγω δε ξερω αυτα νομιζω
να βαλω κανενα τραγουδι τωρα;
οκ. τουλαχιστον επανηλθες στο θεμα
μην εισαι τοσο κτητικη με τα θεματα που ανοιγεισ εδω ειναι οπωσ στην καφετερια που πασ στα φιλαρακια σου κ τ λεσ με απασχολει αυτο
ε δε θα ασχοληθουνε ολοι με το προβλημα σου κι οσοι ασχοληθουνε θα σ πουν το μακρυ τουσ και το κοντο τουσ
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ετσι να τ αλαφρυνουμε και λιγο