Εγω αυτο με το ενστικτο/προαισθημα το εχω με τους ανθρωπους.Ο τροπος που κοιταει, μηλαη, τα ματια η κατι στο προσωπο μπορει να μη μου αρεσει (οχι εμφανισιακα! ) και στο τελος να βγω σωστη αλλα εχω κανει και παρα πολλες φορες λαθος.
Printable View
Εγω αυτο με το ενστικτο/προαισθημα το εχω με τους ανθρωπους.Ο τροπος που κοιταει, μηλαη, τα ματια η κατι στο προσωπο μπορει να μη μου αρεσει (οχι εμφανισιακα! ) και στο τελος να βγω σωστη αλλα εχω κανει και παρα πολλες φορες λαθος.
ioannis2 ναι και εγώ έτσι το σκέφτομαι το ένστικτο αλλά το θέμα είναι πως το ένστικτο λειτουργεί όσο εσύ το εμπιστεύεσαι...
aeolus14 έχεις δίκαιο σε πολλά που έγραψες παραπάνω προς τους ορισμούς αλλά εγώ πάλι πιστεύω πως το προαίσθημα είναι όταν από πριν έχεις ένα κακό ή καλό συναίσθημα για κάτι. Ενώ το ένστικτο μπορεί να υπάρχει και πριν το γεγονός ή το οτιδήποτε συμβεί αλλά και την ώρα που θα συμβεί...δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που λέω αλλά έτσι το λαμβάνω εγώ...
Macgyver μπορώ να πω ότι είσαι από τους τυχερούς που μπορείς και εμπιστεύεσαι το ένστικτο σου απόλυτα και βγαίνει πάντα σωστό...
Bulletproof δεν ξέρω μπορεί αυτό που έχεις να είναι μια καλή κρίση για τους άλλους ανθρώπους που να σε βοηθάει και το ένστικτο σε αυτό...
Σεβάκι είδες το βίντεο;
ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΟΠΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΕ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΜΕΙΣ ΓΤ ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΥΜΕ
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΕΠΑΦΗΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΜΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ ΣΟΥ
ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ
pillow συγνώμη αλλά δεν είχα καθόλου χρόνο σήμερα τρέχω με κάτι δουλείες αν προλάβω θα το δω αύριο πρωί πρωί και θα σου στείλω σε πμ την άποψη μου...
elis όλα τα πράγματα στον κόσμο εμείς τα έχουμε βαπτίσει δεν ξέρουμε αν είναι πραγματικά έτσι...προσπαθούμε με κάθε τρόπο να περιγράψουμε αυτό που νιώθουμε...ακόμη ναι δεν μπορούμε να είμαστε σωστή πάντα αλλά υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να καταλαβαίνουν τα άτομα που συναναστρέφονται πιο καλά από όλους αυτό είναι καλή κρίση για μένα...
οκ και σορρυ ξανά καληνύχτα και σε σένα!!!
Εξυπνη παρατηρηση elis , μπορει να εχει βαση αυτο που γραφεις . Δεν τοχα σκεφτει ποτε ετσι .
Aν και σε δευτερη σκεψη , θα επιμεινω στο ενστικτο/διαισθηση , ειναι κατι που καλλιεργειται , και εγω τοχω καλλιεργησει πολυ !! η εκτη αισθηση ειναι κατι ανεξερευνητο , και δεν μπορουμε ναποκλεισουμε οτι ειναι πιθανον να ριχνουμε ' ματιες ' στο μελλον . O Αινσταιν απεδειξε οτι το ταξιδι στο μελλον ειναι εφικτο , αλλα πρεπει να κινεισαι με τετοιες ταχυτητες που ο αερας θα σου παιρνει συνεχεια το καπελλο , πραμα πολυ ενοχλητικο .
Ειναι απο τα θεματα που οι αποψεις διιστανται διαμετρικα , ειναι σαν να λεμε ' πιστευω στο Θεο ( η σε καποιον Αγιο ) , και με βοηθαει η προσευχη ' , αλλος μπορει να μην πιστευει . Ποιος εχει δικιο ? και οι δυο !!
Αλλοι ειναι ' τετραγωνοι ' και πανε με την λογικη , αλλοι βαζουν σε δευτερη μοιρα την λογικη , και πανε με το ενστικτο/προαισθημα .