Παιδια δεν υπαρχει καποιο chat να τα λεμε απο εκει;
Printable View
Παιδια δεν υπαρχει καποιο chat να τα λεμε απο εκει;
το εχω δοκιμασει κ αυτο με το τσατ να σου πω αλλα μεσα σε 500 που δε σχετιζονται μαζι σου αντε να εμφανιστει ενας δυο που να βγει σε κατι η συζητιση μαζι του αφου περασουν καμποσες ωρες πρωτα ακουγοντας διαφορα ασχετα...
Αλεξανδρε ευχαριστω για την απαντηση...
Ομως αν θελω βοηθεια σε ενα πολυ προσωπικο θεμα, το οποιο ομως δεν αφορα αμεσα εμενα αλλα ένα πολυ στενο μου προσωπο και δεν θελω να φαινεται δημοσια η ιστορια στο forum τι λυσεις υπάρχουν; να προσπαθησω να στειλω προσωπικο μυνημα σε καποια μέλη ή να βαλω δημοσια το e-mail μου ωστε μεσω αυτου να επικοινωνω με τα συγκεκριμενα μελη;
Για να στειλω μηνυμα σε αλλο μελος του forum πρεπει να συμπληρωσω καποιον αριθμο δημοσιευσεων?
Καλυτερα να γραψεισ μονο το προβλημα κ οσα το αφορουν για να παρεισ πολλεσ γνωμεσ λεω εγω
Πρεπει να συμπληρωσεισ μυνηματα
ευχαριστω ellis. μαλλον ειναι καλυτερα οπως λες να γραψω γενικα το προβλημα στο forum.
Σωστός apos πολύ καλά τα λες ...
Εγώ νιώθω πολύ μόνη τώρα και κουρασμένη και συνεπώς αδύναμη σωματικά κι αυτή η αδυναμία με τρομάζει...είμαι δεμένη με μιαν αλυσίδα που δεν μπορώ να σπάσω...
Μπορεί να με βοηθήσει κανείς; Αν διαβάζει κάποιος, ας απαντήσει...δεν θέλω να μείνω μόνη μου τώρα...
Πόσα ζωάκια έχεις, Κύκνε μου; (δε σε ξεχνάω, θα επικοινωνήσω με μια φίλη μου και θα μάθω!)
Ένα τώρα πια, έναν γάτο τον Τζέρυ...4 είχα στο σπίτι αλλά τα 3 πέθαναν, το ένα μάλιστα στα 12 δηλαδή μικρούλι αλλά ήταν άρρωστο...όμως μου πέθανε κι ένα αδεσποτάκι πριν μερικούς μήνες μόλις 4 χρονών... :( Κι από τη στεναχώρια και το κλάμα αρρώστησα κι επειδή ήταν Σάββατο με πήγε ο αδελφός μου στο νοσοκομείο και μου έκαναν ένεση για να σταματήσω να κάνω εμετό...έχω απορία, πώς γίνεται από μια στεναχώρια να καταρρέει το σώμα μας; Η γιατρός μου είπε ότι έφταιγε αυτό, δεν το λέω εγώ που δεν ξέρω...
Σ' ευχαριστώ! :)
Να είναι καλά το μικρούλι.... Ναι, γίνεται να καταρρεύσει, έχουν μαζευτεί πολλά στην ψυχή σου!!
Κυκνε εισαι πολλα χρονια στο forum και εγω ειμαι σχετικα καινουριος. Δεν εχω το χρονο να δω τα προηγουμενα posts σου, αλλα πια ειναι η ιστορια σου? Πως ξεκινησε η περιπετεια σου, μετα απο τοσο καιρο εχει δε προοδο στον εασυτο σου?
Γεια σου μπούφε!
Η ιστορία μου έχει πολλά παρακλάδια, θα προσπαθήσω να την συνοψίσω...βασικά έχω κατάθλιψη και φοβία ότι θα μου συμβεί κάτι κακό και δεν θα μπορέσω να αντιδράσω κι αυτό με εμποδίζει να χαλαρώνω ως επί το πλείστον...επίσης είχε συμβεί κάτι άσχημο στο παρελθόν και δεν μπορώ να εμπιστευτώ εύκολα το άλλο φύλο με ότι συνέπειες έχει αυτό, για παράδειγμα την μοναξιά...Ικανοποιητική πρόοδο ακόμα δεν έχω δει, το παλεύω μήπως και τα καταφέρω...