Ρε συ μπου κι εγώ το έχω αυτό αλλά οποίος θέλει να σου κάνει κακό στο κάνει σε μέρες δεν έχει υπομονή να το κάνει σε χρόνια γι αυτό μη σκασ ψυχραιμία
Printable View
Ρε συ μπου κι εγώ το έχω αυτό αλλά οποίος θέλει να σου κάνει κακό στο κάνει σε μέρες δεν έχει υπομονή να το κάνει σε χρόνια γι αυτό μη σκασ ψυχραιμία
Συγγνώμη, μήπως έκανες κατάχρηση αλκοόλ ή χρήση χασίς; Σπεύσε να κλείσεις ραντεβού με ειδικό!
Δεν έκανε ερισ είναι ασθένεια δε γιατρευτεί με τίποτα δεν είναι αυτό που νομίζεις
Οι ψυχοτροπικές ουσίες παίζουν σημαντικό ρόλο. Δεν εννοώ ότι έκανε κάτι τέτοιο και είχε αυτό το αποτέλεσμα. Εννοώ μήπως κατά τη διάρκεια της θεραπείας έκανε κάποια τέτοιου είδους χρήση, ή μείωσε ή στάματησε την αγωγή χωρίς την συγκατάθεση ειδικού.
Να στα πω να τα ξέρεις αν είναι από ουσίες ή τα κοβεισ κι επανερχεσαι ή παίρνεις φαρμακα κι επανερχεσαι πάντως επανερχεσαι άμα έχεις πρόβλημα δεν επανερχεσαι
Συμφωνώ και δεν συμφωνώ... Για παράδειγμα όταν υπάρχει γενετική προδίαθεση για σχιζοφρένεια, η χρήση χασίς πυροδοτεί την εκδήλωση και την εξέλιξη της και δεν επανέρχεσαι....
Άμα είναι από ουσίες επανερχεσαι με φάρμακα
στο παρελθον πριν 5 χρονια περιπου εκανα τσιγαρα..τα εχω κοψει μαχαιρι εδω και χρονια.δεν τα εκανα με τη θεληση μου ουτως η αλλως.γι αυτο και τα εκοψα μαχαιρι με τη μια στην 1η ευκαιρια.μιλησα με τη γιατρο τωρα αλλα δεν εδωσε σημασια.μου ειπε κατσε και βλεπουμε δε θα πειραξουμε τιποτα ακομα γιατι το τελευταιο 2μηνο εχω πολλα σκαμπανεβασματα.
σκεφτομαι πως αυριο εχω δουλειες εξω..μαθηματα, ψυχολογο..και δε ξερω πως να βγω εξω και να ειμαι ηρεμη αναμεσα σε αλλους.θα ξαναρχισω τα ζαναξ
κατα τη διαρκεια της θεραπειας εδω και 3-4 χρονια δεν εχω πειραξει την αγωγη και δεν κανω καμια καταχρηση
boo καταρχην χαλαρωσε το προγραμμα σου. μη κανεις πολλα πραγματα. χαλαρωσε και δες κατι ωραιο και ομορφο π.χ. τη φυση, τον φρεσκο αερα, τον ηλιο.
μη σκεφτεσαι τους αλλους ανθρωπους, παντα ηταν και ειναι σκατα.
επικεντρωσου στα ομορφα της ζωης και να εισαι ανεκτικη με τον εαυτο σου. μη ζητα πολλα απο τον εαυτο σου. εχουμε προβλημα και πρεπει να το αποδεχτουμε. ειμαστε πιο ευαλωτοι για αυτο coolαρε και μειωσε τους ρυθμους και μην εχεις 100% εμπιστοσυνη στις νοητικες μας δυνατοτητες αλλα αμφισβητησε μερικες φορες τις ιδεες σου της καταδιωξης.
κανε ενα περπατημα, γυμνασου για να καψεις το αγχος...
εγω παντως το ξαναλεω...
η μανα μου ειχε βρει εναν τροπο να κανει διαλογο με αυτες τις σκεψεις και να τις αποδυναμωνει...
Το ξέρω μαρα μου κι εγώ βρήκα
η ψυχολογος σημερα μου ειπε οτι καθε επεισοδιο οφειλεται σε κατι.δε γινονται τα επεισοδια λεει ετσι στο ξεκαρφωτο.δε μπορω να βρω τι μου εφταιξε ομως αυτη τη φορα.επεστρεψα σπιτι πανικοβλητη.σε ολη τη διαδρομη προσπαθουσα να σκεφτομαι κατι αλλο.ενα τραγουδι να ξεχνιεμαι.αλλα δε βοηθησε ιδιαιτερα.πανικος
οτσν εψω προσπαθησει να κανω διαλογο με τις φωνες απλα γινονται πιο επιθετικες.δεν υπαρχει συνενοηση μεταξυ εμενα και αυτων
Μπράβο σου που κατάφερες και πήγες στην ψυχολόγο σήμερα! Είσαι πολύ δυνατή τελικά!
Συμφωνώ με την ψυχολόγο σου, μήπως αγχώνεσαι ή πιέζεσαι πολύ με το διάβασμα; Αυτό που έχει σημασία πρώτα απ' όλα είναι να είμαστε καλά, τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν.
βασικα τη γνωριζω λιγο.ηταν η 3η συνεδρια και ντραπηκα να της το ακυρωσω.εκανα και την υπερβαση και της ανοιχτηκα για την παρακολουθηση ενω στην πλεκτανη γυρω μου ανηκει κι αυτη και ολοι στην τελικη.δε ξερω τι συνεπειες θα εχει αυτο.
αγχωνομαι πολυ με το διαβασμα η αληθεια ειναι παρα πολυ αλλα τωρα που μπηκα στο χορο πρεπει να χορεψω.δεν εχω αλλη ευκαιρια.αν και ωρες ωρες τα βρισκω ολα τοσο ματαια