Originally Posted by
rea
γεια σου ρε Σελτζουκο!! και εγω βρηκα την λύση, θα τα παρατήσω όλα και θα πάω να γινω πριγκήπισα..
πωωω εχουμε σκεφτει ολες τις λύσεις.. εχουμε σκεφτει και όλα τα προβλήματα..και ολοι εδω γυρω να προσπαθουμε να πεισουμε τον Σετζουκο οτι τι? να μην το βαζει κατω?...αφου το λέει ξεκαθαρα το παιζι... σελει να το βαζει κατω! οχι αγορι μου δεν αξιζει να το παλεψεις αν δεν θελεις...κανενας λόγος απολύτως! ... όλοι σου λένε να μαθεις να κανεις ποδηλατο και εσυ γουσταρεις να αραξεις κ να παιξεις πλει στεισον! την γουσταρεις την φαση που εισαι ..οποτε συνεχισε ετσι...
βεβαια δεν θα μαθεις ποτε πως ειναι να τρεχεις και να σε φυσαει ο αερας στα μουτρα , να κανεις πεταλι με τα χερια ανοιχτα προς τον ηλιο σε ευθεια ασφαλτο και γυρω γυρω δεντρα, σαν να πετας...
αλλα οκ μωρε και τι εγινε...ξερεις ποσες φορες πρεπει να φας τα μουτρα σου για να το πετυχεις αυτο? που να τρεχεις τωρα να σκοτωνεσαι?...αραξε... πάρε ενα σακουλάκι πακοτινια.. και ξερεις εσυ τα παρακατω..
Και ουτε σε ειρωνευομαι... σε ελευθερωνω απο τις ΤΥΧΟΝ τυψεις σου ... εχεις δικαιωμα να κανεις αυτην την ζηση.
βεβαια, δεν θα μπεις ποτε μεσα σε μια γυναικα... δεν θα την νιωσεις ποτε να τρεμει για σενα..δεν θα ξεκουραστεις στο μαλακο στηθος της ..δεν θα νιωσεις ποτε την αγκαλια της..την ζεστασια της...την ανασα της και την σιωπή της... την αγαπη της και την απολυτη υποταγη της ...και εκεινη την ιερη στιγμη που αισθανεται για σενα,αυτο που λεει και το τραγουδι...
"αχ για γεννηθεις εσυ και εγω.. γιαυτο για να σε συναντησω
για αυτο εγινε ο κοσμος ματια μου, γι αυτο..για να σε συναντησω!"
...αλλα οκ...