-
Ετσι μπραβο!!!Ειχα ακουσει απο γιατρους σε μια εκπομπη να λενε οτι ο καθε ανθρωπος αναλογα με τον οργανισμο ,τις αναγκες που εχει την καθε περιοδο κτλ... μπορει να κοιμαται πιο λιγο η πιο πολυ και ειπανε οτι το σωστο ειναι ακομα και π.χ 4 ωρες να κοιμασαι οταν ξυπνας να νιωθεις χορτασμενος και ενταξει αν ισχυει αυτο λενε ειμαστε ενταξει αν οχι ας βρουμε γωνια να κουτουλησουμε μεχρι να επανελθουμε χιχιχιχι πλακα πλακα ξαραχνιαζουμε και το σπιτι εγω ειδα εναν ιστο προχθες σε μια γωνια και λεω τι υπουλη αραχνη εδω βρηκε!!
-
Το πηρα αποφαση θα πιασω τα οικιακα για να κοιμηθω -- τεεεεεεζααααα- το μεσημερι...
ε δε γινεται... πρεπει να αποδεχθω κατα πως φαινεται οτι ετσι θα παει η ζωη μου, μια νορμαλ υπνος, μια λιγος, μια περισσοτερο.
Για αυτο οι ψυχιατροι ρωτανε
- Πως κοιμαστε ?
χαχαχα..... ανσασκελα μπρουμυτα... συνηθως δεν κοιμαμαι γιατρε μου :cool: :rolleyes:
-
Διαβασε την πρωτη με δευτερη σελιδα που με ειχε πει ο ελις την θεικη ατακα, ημουν ακομη νεο μελος κ με κανε πλακα
"σπαγγοραμμενη μαγκουφα" ακομα γελαω.
-
αχαχαχαχα θεος ετσι?? Εμενα κανεις δεν μου φυλαξε τετοια υποδοχη αλλα δεν πειραζει μαρεσουνε αυτα πεθαινω χαχαχα Και μετα το σπαγγοραμμενη μαγκουφα ερχεται και η επιλογη του καταλληλου ξυλου ε?? δες 1.54 αχαχαχα https://www.youtube.com/watch?v=_dqYPWUI2mI
-
Χαχαχαχα, dark καλά το παμε... ελιωσα...
Καλημερουδια.
-
Ετσι μπραβο χαμογελαστα καλημερουδια:)