Ναι , αυτα τα χρυσα αυγα , οπως και να 'μαγειρεψεις ' , δεν χωνευονται με τιποτα , στο λαιμο μου καθονται ....
Printable View
Ναι , αυτα τα χρυσα αυγα , οπως και να 'μαγειρεψεις ' , δεν χωνευονται με τιποτα , στο λαιμο μου καθονται ....
Πηγα σημερα εψαχνα δυο ωρες την σπηλια( την βρηκε ο σκυλος μου) ολα μια χαρα τραβηξα απειρες φωτο και εκει μεσα βρομαγε απιστευτα χειροτερα απο τις πυραμίδες στην Αίγυπτο.. .τεσπα δεν μπορουσες να μιλησεις γτ ακουγουνταν η φωνη σου αναστριχιαστικη οποτε επικρατουσε νεκρικη σιγη ....τωρα για το παλάτι δεν σε αφηνουν να μπεις μεσα:( :( η αναφορα απλα γαματη και ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ θα ξανα παω τα χριστουγεννα με διανυκτευση καθως και για να παρω καποια " σουβενιρ" που δεν μπορεσα...ευχαριστω μαικαιβερ για τις οδηγιες μου χαρισες ενα μαγευτικο πρωινο!!!
Αν έμενα Αθήνα μέσα! :) Αλλά μέρα, ε; Μην πέσουμε σε καμιά σατανιστική τελετή...
Πω πω, τυχερή, εντυπωσιάστηκα τώρα! Θέλω πολύ να δω τη σφίγγα και τις πυραμίδες...κι η μαμά μου θέλει πολύ να πάει στην Αίγυπτο αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει...πόσες ώρες ταξίδι είναι και πόσο περίπου κοστίζει;
να μαι κι εγωωω
Κλα μωρε χαιρομαι την τελευταια μερα της ελευθεριας μου γιατι απο αυριο σχολη
Πληροφορικης..τι αλλο:P
Γι αυτο ειναι καλα τα λαπτοπ....ειμαι τριτο αλλα εχω περασει δυο μαθηματα μονο χαρη στην κωλοπαθηση:(
arntaben , δεν σου ειπα οτι απαγορευεται η εισοδος στο παλατι , δεν περιμενα να το βρεις ( ουτε την σπηλια περιμενα να βρεις ) !!! παντως οι φημες περι στοιχειων στο παλατι , ειναι τα βραδυα !!
Δεν περιμενα να περασεις τοσο καλα , μπραβο , σου αρεσουν οι εξερευνησεις βλεπω !!