Quote:
Originally posted by eirineta
Όσο το θέλεις και το αντέχεις, εγώ είμαι εδώ για να συνεχίσω έτσι ;)
-Μακαρι..
Λοιπόν, κατ\' αρχάς δεν είσαι βλάκας που έστελνες στη Λένα μηνύματα. Ήταν λογικό να το κάνεις και μάλλον το περίμενε κι η ίδια.
-Το θεμα ειναι ομως οτι δεν εχω πια νεα της και δεν ξερω αν ζει και αν ειναι καλα..
Αλλά όσο κι αν πονάει αυτό, ο χωρισμός αυτός καθεαυτός, ξέρεις (ή αν δεν το ξέρεις στο λέω εγώ που το περνάω) είναι πολύ πιο εύκολος όταν δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ επαφή με τον άλλον.
Πονάει, ναι, κανείς δεν αντιλέγει..
-Πονεσε και ποναει πολυ περισσοτερο απ\'οτι θα ηταν αν ξεφτιζε με ομαλο τροπο η σχεση,αν και δε νομιζω πως θα ξεφτιζε τοσο ευκολα..
Είναι καλύτερο/ευκολότερο να σε χωρίζει η ζωή με κάποιον (όπως έγινε με σένα και τη Λένα) παρά να χωρίζεις επειδή κάποιος από τους δύο ή και οι δύο έκαναν λάθη και η σχέση ξέφτισε.
Αν την εβλεπα μονο για τελευταια φορα,κι ας μη μου ελεγε τιποτα,να κοιτουσα τα ματια της για τελευταια φορα...Θα ηταν διαφορετικα για μενα πιστευω..
Το πιστεύεις αυτό?Μπορείς να αντιληφθείς τι εννοώ? Η σχέση σου με τη Λένα δε θα ξεφτισει ποτέ. Θα μείνει μια αιώνια καλή ανάμνηση.
Σιγουρα το πιστευω και το ζω..
Επίσης, η Μαρία.
Μπορεί Μαρία να είναι σανίδα σωτηρίας που θέλεις για να πιαστείς και να ξεφύγεις από τη Λένα?
Μήπως είναι η πρώτη που σου έκανε ένα κλικ μετά τη Λένα και έπεσες με τα μούτρα?
Και τελικά μήπως ακριβώς επειδή ήθελες κάτι για να \"ξεφύγεις\" κάτι wild όπως είπες, έπεσες στο πιο δύσκολο άτομο?
-Τωρα που το λες,οντως ετσι συνεβει..Σανιδα σωτηριας..Δεν το ειχα σκεφτει ετσι..
Τι σημασία έχει για σένα η Μαρία?
Νιώθεις έρωτα ή απλά πόθο?
-Δεν την εμπιστευομαι για να την ερωτευτω ξανα,απλως ποθο νιωθω μαλλον..
Και μ\' αυτή τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις?
Να ξαναγυρίσεις Αθήνα και ό,τι προκύψει?
Να κόψεις μαζί της?
Δε θα γυριζα πλεον πισω γι αυτη,αν και δε σου κρυβω οτι το εχω κανει στο παρελθον,αλλα δεν ξερω γιατι ενω με κανει να τρεφω ελπιδες,μετα με αποριπτει και με κανει να νιωθω οτι δεν παιρνα η μπογια μου πια..