Originally Posted by
Försvarsadvokat
Μεγάλε για να μην βάλω τα γέλια με τις φθηνές και ξεπερασμένες δικαιολογίες της κοπέλας θα σου πω το εξης: μάλλον παίζει να υπάρχει κάποιο φόρουμ για δικαιολογίες χωρισμού...παίζει αυτή την δικαιολογία, θέλω να ζήσω καινούργια πράγματα, που εσυ "ΦΥΣΙΚΑ" δεν μπορείς να της τα προσφέρεις, να την έχω ακούσει πόσες φορές ; Είναι η κλασική ατάκα, υπάρχουν κιαλλες βέβαια θα στις πει αν συνεχίσετε να μιλάτε, ξέρω και γω του τύπου: ήσουν μαλθακός, ήσουν παιδί και γω ψάχνω άντρα ( λες και αυτή είναι γυναίκα), ήσουν απόμακρος (ουπς στην είπε αυτήν), δεν με καταλάβαινες ποτε, δεν μιλούσαμε, δεν με άκουγες, δεν καταλάβαινες πως νιώθω,κτλ,κτλ,κτλ...φθηνές, ψεύτικες δικαιολογίες που σκοπό έχουν μόνο να καλύψουν τις ενοχές και τις τύψεις που νιώθουν επειδή δεν μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τον άντρα και να του πούνε την αλήθεια. Ποια είναι αυτή ; Ότι τσιμπήθηκε με άλλον η μικρή και σου λεει πάλι με αυτόν να είμαι, μια ζωή με αυτόν, εγω δεν θα έχω εμπειρίες, είμαι μικρή και θέλω να ζήσω πράγματα, χαχαχαχαχαχα !!! Και μόλις φάει το κεφάλι της από τον επόμενο ή τον μεθεπόμενο, γιατί είναι σίγουρο αυτό, τότε θα λέει στις φίλες της την αμέσως επόμενη κλασική ατάκα, δεν υπάρχουν άντρες, όλοι τα ίδια καθάρματα, μόνο στο σεξ είναι το μυαλό τους, που χάθηκαν οι αληθινοί άντρες ; Ποιοι άντρες κοπέλα μου, αυτοί που όταν τους είχες τους είχες βαρεθεί και ήθελες να πας να ζήσεις την ζωή σου ; Ορίστε λοιπόν ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα...ζήσε την ζωή σου !!! Πάρε τα χαρτομαντιλάκια σου και πήγαινε αλλού να κλάψεις...μην μας ζαλίζεις τον έρωτα !!!
Υ.Γ.1: Οι παραπάνω αθάνατες ατάκες δεν αφορούν όλες τις γυναίκες φυσικά, αλλά αφορούν όλες εκείνες που δήθεν κουράστηκαν από τις μεγάλες σχέσεις, έχασαν τον πόθο τους για τον σύντροφο τους και ξύπνησαν ξαφνικά και θέλουν να ζήσουν την ζωή τους. Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως φίλε pngts και μην περιμένεις να γυρίσει ο τροχός...γύρισε τον μόνος σου !!! Σε λίγες εβδομάδες θα με θυμηθείς και θα έρθεις να μου πεις πόσο δίκιο είχα...μέχρι τότε υπομονή καθόλου αλκοόλ και πολύ γυμναστική ( βοηθάει πολύ να ξανανιώσεις χαρούμενος και ζωντανός ).
Υ.Γ.2: Ωχχ τι έχω να ακούσω τώρα από τις γυναίκες του φόρουμ...:D
Υ.Γ.3 Κάτσε ξέχασα και την άλλη αθάνατη ατάκα: Η αγάπη δεν φτάνει...τι να την κάνω εγω την αγάπη παιδάκι μου ; Εγω θέλω να με φτύνεις και να μου δίνεις και καμιά που και που...έτσι δείχνεις ότι είσαι άντρας !!! Τι ? Ισότητα ? Δεν την θέλω !!!