τιποτα κινιση μη κανης κητα μπροστα και προχορα
Printable View
τιποτα κινιση μη κανης κητα μπροστα και προχορα
Φιλε μ καλησπερα και καλη δυναμη. Καταρχας εχω περασε πριν αρκετους μηνες τα ιδια με σενα... οποτε αυτα π θα σ πω ειναι φρεσκα... λοιπον στις ερωτησεις σου... 5 χρονια δεν τα σβηνει ετσι σε 1 μερα... για κανεναν λογο... δεν γινεται απλα... ΣΕ ΑΓΑΠΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αλλα δεν ειναι ερωτευμενη με σενα... και πιστεψε με ουτε με τον αλλον πλεον μετα απο 6 μηνες... αλλα σιγουρα να ξερεις δεν ησουν ουτε εσυ πχ 10 μερες πριν χωρισετε... γτ ο ερωτας δεν κραταει οπως στην αρχη καθε μερα κτλ.. Πολλες γυναικες χανουν την μπαλα στο κομματι αυτο... γτ πολυ απλα δεν εχουν εμπειρια. Επισης η γυναικα σε χωρισε βδομαδες και μηνες πριν. Και τον καινουργιο τον εχει βρει καιρο.. Αλλα πιστεψε με δεν προκειται να διαρκεσει καιρο... αλλα φιλε μου... και να γυρισει... Τι να κανεις μια τετοια γυναικα πισω?? Αξιζεις περισσοτερα... ενω εκεινη εμεινε στασιμη και θελει λιγοτερα ;) θα σε σκεφτεται σε πολλες στιγμες... αλλα εσυ θα πρεπει να μην εχεις καμια επαφη μαζι της. Να δξεις οτι εισαι Ο ΑΝΤΡΑΣ της σχεσης... 6 μηνες πολυ φιλε... ΠΡΟΧΩΡΑ... και αν ειναι να ερθει.. τουλαχιστον θα σε βρει προχωρημενο ;) ανανεωμενο κτλ...καλη δυναμη και υπομονη
Υ.Γ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ πανε κ ερχοντε... το οτι στα ειπε εκεινη την ωρα δεν σημαινει θα τα νιωθει για παντα... οπως και τα θα σαγαπω για παντα που ακουσες.
Και 2ον Διεγραψε απολυτως οτι ακουσες. Και πιστεψε με ;) δεν φταις για ολα ;)
Αυτή η ιστορία θυμίζει την ιστορία μιας φίλης. Κοπέλα σε σχέση 6 ετών με έναν συνομήλικο της, συζούσαν και τον τελευταίο τους χρόνο τα πράγματα χάλασαν και χωρίσανε. Αυτός για να γλυτώσει τα χωρίσματα, έφυγε φαντάρος. Κάποια στιγμή μίλησαν και της είπε πως το ερωτικό που είχε γι' αυτήν χάθηκε. Πλέον την βλέπει σαν αδερφή του παρά σαν κοπέλα του. Βέβαια στον χρόνο που δεν τα πήγαιναν καλά, αυτός την κεράτωνε.
Όταν λες πως μόλις σε χώρισε, αυτή βρήκε άλλον, να ξέρεις πως σίγουρα και μέσα στην σχέση σας αυτή σε είχε κερατώσει. Επειδή είναι πολλά τα χρόνια σας, σίγουρα στην αρχή σε ερωτεύτηκε και ήταν καλά. Στην πορεία όμως το ερωτικό της χάθηκε. Ανώριμα αυτή αντέδρασε και σου συμπεριφέρθηκε έτσι.
Δεν θα γυρίσει. Πάρε τον χρόνο σου, κράτα τα καλά, πάρε τα μαθήματά σου και προχώρα! Είσαι καλό παιδί που δένεται συναισθηματικά. Τυχερή η κοπέλα που θα βρεθεί μαζί σου. Προχώρα!
Kαλησπερα φιλε μου, εφτιαξα λογαριασμο για να σου απαντησω γιατι καταλαβαινω πολυ καλα τη φαση διοτι προσφατα περασα κατι παρομοιο και εγω και με πηρε καιρο να το ξεπερασω.
Προσωπικα δε πιστευω πως την θες πισω για εκδικηση. Αν γυρισει ποτε, δεν θα την εκδικηθεις, αλλα θα κατσεις μαζι της για οσο χρονο θελησει αυτη. Και παμε στοιχημα! Την ξερω καλα τη φαση,την εχω περασει και εγω.
Και εγω στην αρχη νομιζα πως την ηθελα πισω για να την εκδικηθω και να την πληγωσω οσο με πληγωσε και αυτη. Ομως τελικα καταλαβα πως δεν ηταν ετσι.
Ο λογος που τη θες πισω, και μιλαω απο προσωπικη εμπειρια, ειναι για να παρεις καποιες απαντησεις επιτελους που σε βασανιζουν τοσο καιρο που χωρισατε και ππυ η ιδια δεν σου εχει δωσει, για να την κοιταξεις καταματα και να τη ρωτησεις ενα μεγαλο ΓΙΑΤΙ , ενα μεγαλο ΓΙΑΤΙ σου συμπεριφερθηκε ετσι, ΓΙΑΤΙ σε ξεαγαπησε τοσο ευκολα, ΓΙΑΤΙ σε αφησε, και επισης ενα μεγαλο ΠΩΣ, ΠΩΣ μπορει μετα απο ολα αυτα να συμπεριφερεται ετσι, ΠΩΣ μπορει ενω σε αγαππουσε τοσο και ελεγε τοσα πολλα, τωρα να σε αφηνει σε ξερο κλαδι ετσι. Ολα αυτα θες να τα μαθεις, να μαθεις τι παιζει με αυτην και την ολη φαση ρε παιδι μου με την συμπεριφορα της. Αυτο ειναι που σε καιει. Και καλα κανεις.
Βαζω και τον εαυτο μου τωρα βεβειαν μεσα σε ολα αυτα γιατι εχω περασει τα ιδια, ξερω πως ειναι οταν φευγεις με αποριες, σε βασανιζουν πολυ για εναν ανθρωπο που αγαπησες ,και οπως σου ειπα μιλαω απο προσωπικη εμπειρια.
Εγω με την κοπελα μου χωρισαμε πριν 2 μηνες μετα απο 2 μηνες σχεσης, μικρης βεβαια αλλα πολυ εντονης, ετυχε σε τοσο μικρο διαστημα να τη αγαπησω και ετσι ελεγε και αυτη, το εδειχνε κιολας.
Εδωσα πολλα και στο τελος πηρα λιγα και εμεινα με πολλα γιατι, οπως και εσυ επαθες το ιδιο, γι αυτο τη θες πισω.
ραδια.
Τυχαιναν μερες που της ελλειπα και μου εστελνε, εγω ημουν εκει και απαντουσα και της εκανα "συντροφια" τα βραδια.
Τυχαιναν μερες που ηθελε να βγουμε να με δει, εγω ημουν και παλι εκει.
Τυχαιναν μερες που ειχε θεματα με ενα συγγενικο της προσωπο που ανυσηχουσε οτι δεν ηταν καλα, με επαιρνε κλαιγοντας να μιλησει σε καποιον τα βραδια και εγω ημουν εκει, μετα απο ολα αυτα, ξαγρυπνουσα για να την καθησυχασω.
Και ολα αυτα ενω ημασταν χωρισμενοι, απλα και μονο επειδη την αγαπουσα.
Καποιοι μπορει και εμενα και εσενα να μας πουν μαλακες, αλλα οταν αγαπας γινεσαι και μαλακας πολλες φορες.
Και το ευχαριστω της ξερεις ποιο ηταν, να κανει οτιδηποτε για να με προσβαλλει οταν ειναιν καλα, και να προσπαθει να με ξεκοψει.
Εμενα, ή στην περιπτωση σου εσενα, που καναμε τοσα πολλα γι αυτες και ηαμσταν διπλα τους παντα.
Γι αυτο λοιπον αδερφε μου προχωρα παρακατω, δεν αξιζει να ταλαιπωριεσαι ψυχικα για τετοιους ανθρωπους που εχουν ηδη κανει βηματα πισω τοσο στον εαυτο τους οσο και στη ζωη τους. Γι αυτο σου λεω προχωρα. Δεν αξιζουν την στεναχωρια μας τετοια υποκειμενα.
Δεν ξερουν να εκτιμουν και να σεβονται.
Ζυγισε απλα τι εδωσες και τι πηρες , και τοτε θα καταλαβεις πως δεν αξιζει.
Και θυμησου κατι, ο Θεος ειναι μεγαλος, οτι εκανε θα το βρει και θα το νιωσει μπροστα της , ειτε απο εσενα ειτε απο καποιον αλλον, και τοτε θα σε καταλαβει.
Καλη συνεχεια φιλε και προχωρα!