οτι και να πω @μπου το ερμηνευουν ως τρελα δε με θελουν να μιλαω ειναι ολοι βαλτοι να με κλεισουν στο ψυχιατρειο ετσι και μαθουν οτι εκανα κατι η οτι δεν πηρα φαρμακα
Printable View
οτι και να πω @μπου το ερμηνευουν ως τρελα δε με θελουν να μιλαω ειναι ολοι βαλτοι να με κλεισουν στο ψυχιατρειο ετσι και μαθουν οτι εκανα κατι η οτι δεν πηρα φαρμακα
Εγω απο ναρκωτικα, πεινα και κλεισουρα ψαχνωντας την εσχατη σωτηρια μια σανιδα βοηθειας να βγω απο τη μιζερια μου πιστεψα πως με βλεπουν απο τη τιβι πως ειμαι εκλεκτος και οτι θα γινω διασημος του χολυγουντ. Επισης εχωνα αντικειμενα στο κωλο μου απο περιεργεια για να μαθω τι νιωθουν οι γκει χωρις να ειμαι γκει.
Παρα τη θεραπεια με ρισπερνταλ συνεχισα να πιστευω για πολλα χρονια οτι με βλεπουν απο τι τιβι κρυφα απο ολους ωσπου εβαλα φακους επαφης και καταλαβα πως δεν ισχυει. Αρχισα να βλεπω καλα.
τι ενοεις οτι οτι κι αν πεις το ερμηνευουν ως τρελα? για δωσε ενα παραδειγμα για να καταλαβω.νταξει το να μην παιρνεις τα φαρμακα δεν ειναι καλο.γιατι δεν πατε ολοι μαζι εσυ και οι δικοι σου στο γιατρο να τους εξηγησει ποτε πρεπει να φοβουνται και ποτε οχι?εμενα η μανα μου μετα απο καθε συνεδρια μιλαει με τη γιατρο μου και μετα αυτη της δινει οδηγιες για το πως πρεπει να μου φερονται, μαλιστα παει και η μανα μου για συνεδριες μια στο τοσο και συζητανε για αυτα χωρις βεβαια να παραβιαζεται το ιατρικο μου απορρητο.μηπως και οι δικοι σου θα επρεπε να κανουν κατι τετοιο?
τα ναρκωτικα ειναι γνωστο οτι μπορει να οδηγησουν στην ψυχωση.εγω εκανα χορτο και με πειραζε πολλες φορες.τωρα τα εχω κοψει.το να χωνεις αντικειμενα στον πρωκτο σου δεν το βρισκω ψυχωτικο κατα τη δικη μου γνωμη.απο περιεργια οπως λες μπορει να το εκανες.πως και μετα τους φακους επαφης σου εφυγε αυτο με την τηλεοραση?επειδη τα εβλεπες θολα πιστευες οτι σε βλεπουν απο την τηλεοραση?
μαλλον ναι επειδη δεν εβλεπα καλα (δεν ειχα την οξεια οραση που εχω τωρα με τους φακους) αλλα και εξαιτιας της μαστουρας των αθλιων συνθηκων που ζουσα (1 μηνα νηστικος μονο με ζαχαρη βουτυρο και νερο ειχα γινει κοκκαλο)και την αναζητηση βοηθειας που εψαχνα να βρω απεγνωσμενα ξεσπασα εκει. Απο οταν αρχισα την ηρωινη το μυαλο μου δεν σταματουσε να σκεφτετε. Και ακομα δεν σταματαει και ανησυχουσα και παρακαλουσα να σταματησει η σκεψη μου
Την ηρωινη την εκοψα απο το 2003 εκανα κανα χρονο μονο. Απο τοτε ημουν καθαρος για κανα 7 χρονια μονο αλκοολ επινα. Αλλα πριν 2 χρονια με στριμωξαν τοσο πολυ οι αρνητικες σκεψεις στη κοινωνια μου, πιστευα πως με θεωρουσαν ολοι τρελλο απο κοτσωμπολια και δεν αντεξα εκανα χορτο για κανα 2 χρονια για να χαλαρωνω. Ωσπου μου εβγαλε ψηλοαγοραφοβια και αγχος. Μαλιστα πανω στη μαστουρα μου επιχειρησα να επιβεβαιωσω παλι οτι με βλεπουν απο τη τιβι και το πιστευα. Ολα αυτα ομως τα εκανα λογω καθημερινης μιζεριας οπως αφραγκιες να μην εχεις το ταιρι που αγαπας να εχεις κτλ. Οι σκεψεις που ρωτας οτι ειχα δεν θυμαμαι να σου πω με ακριβεια για τοτε αλλα ενιωθα τον εγκεφαλο μου να εχει γινει μοτερ που δεν σταματουσε και παρακαλουσα το θεο να σταματησει. Τωρα πια που ζω στη φλωρινα και δεν κανω με κανενα παρεα και δεν εχω ουτε ενα απλα κοιταω γυρω μου και κοροιδευω απο μεσα μου του στυλ πως ειναι αυτος ετσι και τι κοιταει προς τα δω πραγμα που συμβαινει καθημερινα. Και δω επειδη ειναι μικρη πολη κοιτανε πολυ ειμαι και εμφανισημος.. Και ισως αυτος ειναι ο λογος που με κοιτανε αλλα σε μενα μου βγαινει σε μανια καταδιωξης και δεν μπορω να ανταπεξελθω.. Κιλα εχω παρει πολλα ειμαι 105 τωρα και φταινε τα φαρμακα γιαυτο. Πριν αρχισω θεραπεια ημουν γυρω στα 72 παντα και ειχα καλο μεταβολισμο. Αλλα αμα παω γυμναστηριο σιγουρα θα χασω γρηγορα το χω κανει και παλιοτερα αλλα τεμπελιαζω
μπραβο σου που εχεις κοψει τις ουσιες ειναι τοσο δυσκολο αυτο που εκανες!!!
ο κοσμος γυρω σου δε σε καταδιωκει ειναι το μονο σιγουρο.σε κοιταει τυχαια.αν και σε καταλαβαινω γιατι περναω και εγω μανιες καταδιωξης ή συνομωσιες οπως θες πες το λιγο αλλης μορφης αλλα κι εγω περναω.και πολλοι αλλοι.αλλα μαλλον ειναι ολα ψεματα.μαλλον.να κοιταξεις οταν θα εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να πας γυμναστηριο μην το αμελεις αλλο.
οχι δε θελω να ανακατευονται αλλο στη ζωη μου δε θελω να φαω εισαγγελικη
ναι γιατι ο γιατρος με το που του λεω κατι μου λεει να νοσηλευτω οποτε εχω σταματησει να λεω
μηπως πρεπει να αλλαξεις γιατρο?κι εγω λεω τα τρελα μου στη γιατρο μου αλλα δε με στελνει για νοσηλεια απλα ανεβοκατεβαζει τις δοσολογιες των φαρμακων
@μπου αυτος ο γιατρος με βλεπει απο το '12 δεν αντεχω να παω σε αλλον και να αρχισω να λεω παλι.. επισης ειναι νοσοκομειου οποτε δεν πληρωνω αλλα πληρωνω το τιμημα των νοσηλειων και τις ολο και αυξανομενες δοσεις γενικα ολοι με εχουν γ*****ι με τις αποψαρες τους
ναι σε καταλαβαινω οτι δε θες να αλλαξεις γιατρο αλλα αμα εβρισκες καποιον αλλον παλι σε νοσοκομειο?σε καταλαβαινω για τις διαγνωσεις..και μενα στις νσηλειες μου εβγαινε με συλλογη απο τις διαγνωσεις τους.το να κατσεις και να συζητησεις σοβαρα με τους δικους σου για τους λογους που σου συμπεριφερονται ετσι δε παιζει? κανεις τρελες ή λες οτι ναναι και σε παρεξηγουν?
@μπου οτι και να κανω το ερμηνευουν ως αρρωστια... εντωμεταξυ και γω εχω προβληματα με αυτοτραυματισμους.. ποσες φορες νοσηλευτηκες?