χαχαχα...ναι ναι...το φορουμ φταει!!...να δεις εχουν κανει συμμορια με την πυλωτη μου...
χαχαχα...ναι ναι...το φορουμ φταει!!...να δεις εχουν κανει συμμορια με την πυλωτη μου...
Ναι δεν έχεις άδικο!
Όπως η Πυλωτή σου βρέθηκε στο λάθος μέρος την λάθος ώρα (???),έτσι και ο δικός μου ρομαντισμός δεν μπορεί να συγχρονιστεί με αυτό το Forum!
Τις περισσότερες φορές με πιάνει ενώ έχω κάνει LogOut!
Τσούζει????Μου έδωσες τροφή για το ... μεσημέρι.....!!!!
Χαιρετώ σας!;)
[B]ΑΠΟΤΟΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΧΑΠΙΩΝ Νο 11. [/B]
μεσα σε 24 ωρες εκαψα 2 φαγητα κ τρακαρα... τωρα τι ειναι αυτο??
απωλεια συγκέντρωσης, απότομη υπνηλία και υποτροπή καταθλιψης ...
υπερδιεγερση μάλλον ρεακι...εγω δεν θα ανησυχουσα....γιατι σε επιασε ανησυχια ξαφνικα;
γιατι με πήγε πολυ αποτομα απο την υπερδιεργεση στην υπνηλία ... πήγα να βρασω πατατες και με πήρε ο υπνος χωρις να μπορουσα καν να το ελενξω...ευτυχως με ξυπνησε ο σκύλος ...και προλαβα τα χειροτερα πφφφφφφφ...πασατεμπος θα τρωω απο δω και πέρα
Ρέα είναι δυνατόν να μην αναλάβεις δουλειές/υποχρεώσεις που απαιτούν απόλυτη συγκέντρωση για λίγο διάστημα?
Έχω βιώσει από πρώτο χέρι στερητικά από Efexor και δεν την πάλεψα..Το ξαναπήρα και προχώρησα σε σταδιακή διακοπή του...
Αλλά αυτό το πράμα να σε πιάσει απότομη υπνηλία σε φάση να κοιμηθείς,μου φαίνεται παράξενο...
Μπας και είναι ισχυρό Relapse της Κατάθλιψης και μπερδευόμαστε με Discontinuation Syndrome???
Ρεα εχεις πμ ελπιζω ολα να ειναι καλα !!!
οπως πάντα φιλε μου σταυρο χτυπησες διανα ...relapse...! απότομο και ξαφνικο... δεν ειχα ιδεα ...μεχρι το μεσημερι χαμογελουσα στον κόσμο και ενιωθα τοσο δυνατη ... και πρωτα η απωλεια συγκεντρωσης μετα η υπνηλια και τωρα ξεκάθαρη η καταθλιψη... και ολα αυτα μεσα σε απισευτες ταχυτητες...υποτιμησαμε τον εχθρο ...δεν πρεπει να το ξανακάνω αυτο το λάθος!
Ρεακι ψυχραιμία. βαλτα κατω και δες τι γινεται σιγα σιγα και ο σταυρος εχει δικιο μη βιαζεσαι. η κυρα καταθλιψη ειναι ενα τερας με πολλα κεφαλια δυστυχως. ελπιζω να κοιμηθηκες λιγακι
Ρέα θα σκεφτώ,θα κάνω έρευνα και θα ξαναγράψω το βραδάκι.
Πρέπει να σε βελτιώσουμε.ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.
καλημερα σε όλους ... ειμαι ψυχραιμη... λιγο πιο βαρια, αλλα ήρεμη, αυτα που κάποτε ήταν παρενεργειες απο τα χάπια τώρα εγιναν συμπτωματα αποκοπής...και στο τερμα της σπηλιάς με περιμενει το τερας της καταθλιψης... και επειδη ήδη εχω τρελαθει ετσι και αλλιως... και ηδη ειμαι στον πάτο..δεν εχω λόγο να φοβηθω για τιποτα... ειναι μεγαλες οι στιγμες ενος ανθρωπου που ετσι και αλλιως δεν εχει τιποτα να χασει... ναι σταρακι οτι πληροφοριες μπορεις να βρεις ..καλο θα ναι... και σε ευχαριστω πολυ για την βοήθεια για αλλη μια φορα !!