-
οι πολοι χειρισμοι παντως δε βοηθανε μια σχεση οι ανθρωποι εχουν μια εμφυτη αντιδραση μεσα τους οταν επιμενεις σε κατι..
αν θες καπιον να τον επειρεασεις πραγματικα η υποχωριση θα φανει πιο αποτελεσματικη απο την επιμονη κ να σου πω τις φορες που θα με ενιαζε πραγματικα αυτο θα ελεγα ενα πραγμα μια φορα κ θα εκανα πισω για αυτο το λογο...
-
Ξαναγυρισε τον συγχωρησα με παρακαλαγε για επανασυνδεση κι οταν ειπα το ναι θυμηθηκε ολα τα παλια και μου πε οτι δεν γινετσι να μαστε μαζι 2η φορα Μετα παραιτηθηκε απο την δουλεια και ζηταγε την γνωμη μου.. Του πα απο δω και περα που δεν θα χεις την γνωμη μου πως νιωθεις;και μου λεει δεν θα την εχω...ετσι..ξεφυσωντας Ωστωσο μ αγαπαει και ερωτικα δεν του τελειωσε..ΑΛΛΑ ενιωθε οτι τον επνιγα γιατι μου λεγε οτι θα αυτοκτονησεικαι του λεγα να παει σε ψυχολογο......ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ...ΠΩς ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΩ..ΓΙΑΤΙ????
-
μη χειριζεσε τους αλλους γιατι οι ανθρωποι ειναι αντιδραστικοι απ τη φυση τους εκτος απο το σεξ που αυτο ειναι η μονη εξαιρεση.
αφου τον θες μη τον διωχνεις δεν εχει νοημα αποδεξου τον οτι κ αν λεει ακομα κ αν αυτο σε εκνευριζει καπιες φορες.. αν διαφωνεις σε κατι πες το μου δε δαγκωνω.
-
Διαφωνω στο οτι τον χειριζομαι..η αποδοχη και γενικα η ελευθερια του αλλου για μενα σραματαει οταν συγκρουεται με τα θελω του διπλανου σου..δηλαδη εγω σ αγαπαω θελω να αλλαξεις καποια πραγματα ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.. και ετσι θα αλλαξω και γω την αντιδραση μου που δεν σ αρεσει..για μενα αυτο η επικοινωνια κ το σεξ κανουν μια καλη σχεση..εμεις ταιριαζαμε σε τροπο σκεψεις οσον αφορα αλλους στον τροπο διασκεδασης στο σεξ αν σκεφτεις οτι 10 χρονια δεν μας εχει τελειωσει ερωτικα..ομως οχι οταν το θεμα ερχοταν σε μας..εκει εμπαινε ο εγωισμος του..η ανασφαλεια μου κ ετσι ημουν παντα μειονεκτικα..δεν ξερω αν καταλαβαινεις..κ περιμενω αν δεν καταλαβα τι εννοεις χειρισμο να μου εξηγησεις
-
ναι αλλα αυτο ειναι τοσο προχο που μονο εγω θα μπορουσα να το αντεξω δηλαδη να μαι με καπια σε σχεση κ να εξαφανιστει σχεδον το εγω μου αν το ελεγες αυτο σε καπιον αλλο με αλλο μυαλο θα ειχε κατατρομαξει κ μπορει να γινοταν λουης μεχρι να συνελθει κ να ξαναγυρισει πισω..
οι σχεσεις ειναι ενα παιχνιδι στρατηγικης σα το σκακι που οσο λιγοτερο εισαι ο εαυτος σου τοσο πιο κοντα ερχονται οι αλλοι αρα οσο καπιον το ξερεις καλα κ ερθει κ το σεξ σαν καπακι θα πρεπει να του κανεις το χαζο για να μη το βαλει στα ποδια απο τη τοση πολυ οικιοτητα...
-
Κοιτα καταλαβαινω τι εννοεις αλλα δεν ημουν ποτε ιδιαιτερα της στρατηγικης..αλλωστε οτν εισαι τοσα χρονια τι στρατηγικη χρειαζεται;ναι οκ παντα υπαρχουν πραγματα που δεν ξερεις..ουτε ακομα καιγια τον εαυτο μας κι ομως τα εμαθα Αλλα λιγο πολυ τον ξερεις καισε ξερει..το θεμα εοναι να ξερεις τι θες στην ζωησου..
-
Δηλαδη δεν επρεπε να κανουμε σεξ;;τα ειδε παλι μιααπ τα ιδια;οτιτον ευνουχιζω;
-
εγω βασικα εγινα της στρατηγικης γιατι δεν υπηρχε αλλη διεξοδος εκτος απο τη στρατηγικη η το ψυχολογο κ οταν τα πραγματα φτανουν σε αδιεξοδο κ λυσεις δεν υπαρχουν μεταμορφονεσαι σε οτιδηποτε αρκει να σε κανει να προσπερασεις το καθε εμποδιο γιατι τωρα εσυ βλεπεις καπια αλλη λυση? οι αλλοι σπανια το εκτιμουν οσο εισαι ηλικρινης κ οσο περισσοτερο κανεις το κινεζο τοσο πιο πολυ πετυχαινεις αυτο που θες.
αρα τι ειναι προτημοτερο το αδιεξοδο η στρατηγικη η ο ψυχολογος? σεξ καλα εκανες κ εκανες μαζι του απλα του λες περισσοτερες αληθειες απο οσες μπορει να δεχτει γιατι αν του ελεγες οτι ακυρο σου κατεβαινε για να περασει η ωρα κ του φανει αστειο το πιο πιθανο ηταν να σου μιλαγε με το παραμικρο κ επρεπε να του κανεις περισσοτερο τη χαζη παρα αυτη που της κοβει αφου οσο διχνεις το αντιθετο απο οτι εισαι τοσο οι αλλοι αισθανονται ανετα να ρθουν κοντα σου...
-
Μαλλον καλα λες θα δειξει αν και το πεοβλημα εσυ το βλεπεις μετα να μην υπαρχει;ισως πρεπει να αλλαξω να μαι πιο χαζη κ να κανω οντως οτι μου ρχεται κ να μην θιγω σοβατα θεματα δικα του
-
δεν αλαζεις απλα το παιζεις αλαγμενη αντι να λες πλησιασε με
σκεψου τα απο μεσα σου τα σοβαρα θεματα
το σοβαρο απωθει τους ανθρωπους το φοβουνται.
-
Θα συμφωνησω αν και πραγματικα το προβλημα ειναι ψυχολογικο κ το δικο μου οπως ειπα..Τωρα με προσεγγιζει φιλικα απο μονος τ..εγω χωρις να το δειξω πιστευω οτι αυτο ειναι αποκουμπι..ειναι σε μεταβατικη φαση σε αλλαγες και ξερει οτι τον στηριζω..αρα λιγο εως πολυ με χρησιμοποιει..Τωρα τον χρησιμοποιω ωστε να ειμαι καλα οταν μιλαμε κι ετσι να προχωραω εγω οσο ειμαι καλα μαζι του
-
Δεν το ξεκοβω οπως ολοι μου λενε Απλα δεν εχω πιαβλεψη για μαζι για οικογενεια οπως ελεγα πριν
-
κατι παρομιο λες με οτι λεω με αλλες λεξεις αλλα το νοημα ειναι περιπου το ιδιο (πως μπορεσα να το πετυχω αυτο αναρωτιεμαι) κ η μονη διαφορα ειναι οτι βλεπεις ως προβληματα αυτα που εγω τα δεχτηκα ως γεγονοτα η ως συμβαντα που ηταν να γινουν
απλα ειμαι λιγο πιο επιμονος λιγο πιο ανετος κ λιγο πιο απαθης...
-
Σορυ εισαι αντρας κ παιζει ρολο εσυ δλδη εισαι με ατομο που χει θεματα;;τα οποιια τα δεχεσαι αλλα συμβαδιζουν με τα θελω σ;δλδη θες να κανεις οικογενεια;αν ναι με αυτο το ατομο θα μπορεις αραγε ποτε;;
-
για οικογενεια δε το βλεπω ο εγκεφαλος μου το εχει τερματισει σχεδον με ολα αυτα που συνεβησαν κ ισα ισα καταφερνω να συνενοουμαι μαζι της αφου φαινετε να χρειαζεται καπιος υπερανθρωπες δυνατοτητες για να συνενοηθει μαζι της..
δεχεμαι δε δεχομαι τι σημασια εχει κ να την αφηνα καπια αλλη σαν αυτη θα γνωριζα κ μετα αντε παλι το ιδιο εργο με τους ιδιους ρολους.