Σου ειπα. Αμα δεν το ψαξεις, δεν εχεις δικαιωμα να εχεις γνωμη.
Καθεσε και με ρωτας να ψαξω στο λεξικο για το τι ειναι αποδειξη.
Το έψαξες αυτο που έστειλα και μιλάς;
Printable View
Σου ειπα. Αμα δεν το ψαξεις, δεν εχεις δικαιωμα να εχεις γνωμη.
Καθεσε και με ρωτας να ψαξω στο λεξικο για το τι ειναι αποδειξη.
Το έψαξες αυτο που έστειλα και μιλάς;
Φίλιππε δεν είχα την πρόθεση να αρχίσω το δούλεμα..δεν κατάλαβα από πού έβγαλες το συμπέρασμα..
το ότι κατασκευάζουνε ιούς σε εργαστήρια το έχω ακούσει..δεν ξέρω αν είναι αλήθεια πάντως το έχω ακούσει..
για το σχέδιο μείωσης πληθυσμού ακούω σε καθημερινή βάση..είναι σα να ακούω τη μάνα μου όταν το λες αυτό..αλλά και πάλι δεν το αποκλείω..δεν ξέρω οπότε δεν εκφέρω γνώμη..
ΑΛΛΑ δώσε μου ένα πειστικό επιχείρημα σε παρακαλώ στο παρακάτω παράδειγμα παρμένο απ'την ουδέτερη φύση όπως λες..
ας μη μιλήσουμε για τον άνθρωπο γιατί ο άνθρωπος έχει ελεύθερη βούληση να επιλέξει το καλό ή το κακό..
ας μιλήσουμε για το πώς είναι φτιαγμένη η φύση..
γιατί είναι αναγκαίο για την επιβίωσή της η αλεπού να κατασπαράξει τη ένα λαγό?αυτό δεν σημαίνει αυτόματα πόνο?
και γιατί στην περίπτωση που θα τη γλιτώσει ο λαγός και η αλεπού δεν θα καταφέρει να τον σκοτώσει,για ποιο λόγο μετά αποδυναμωμένη αλεπού να μην έχει τη δύναμη να ξανακυνηγήσει και να πεθάνει αργά και βασανιστικά από την πείνα?
έχω κολλήσει σε αυτά τα ερωτήματα..
αν μπορείς φώτισέ με..
επίσης τι γνώμη έχεις για τις έρευνες των επιστημόνων σύμφωνα με τις οποίες τα φυτά έχουν συναισθήματα?κι εμείς τα τρώμε και αυτά?
έχω θέσει και αλλού αυτά τα ερωτήματα και μου είπανε ότι δεν μπορούμε να μιλήσουμε για πόνο των φυτών με ανθρώπινα κριτήρια..
είναι σαν να ανθρωποποιούμε τα φυτά..μπορεί δλδ να αισθάνονται πόνο τα φυτά αλλά όχι με τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε εμείς οι άνθρωποι τον πόνο..δεν ξέρω..
εσένα ποια είναι η γνώμη σου?
και κατ'επέκτασιν όλων αυτών..γιατί να είμαστε εξαρτημένοι απ'το περιβάλλον μας?
γιατί να έχουμε ανάγκες?γιατί να πρέπει να τρώμε τα άλλα όντα?γιατί πρέπει να έχουμε το άγχος της επιβίωσης?γιατί να πρέπει να χαλάμε τη φύση για να φτιάξουμε τα σπίτι μας για να κοιμόμαστε και να μένουμε?
γιατί να βρωμίζουμε και να πρέπει να κάνουμε μπάνιο?ποιο είναι το νόημα?και κάθε μέρα τα ίδια?εε?φάε,κάνε μπάνιο,πήγαινε τουαλέτα,κοιμήσου..
γιατί να μην είμαστε ακέραιοι,άθικτοι,άτρωτοι,α� �άνατοι,καθαροί κλπ..γιατί να αποτελούμαστε από ύλη φθαρτή?
ουσιαστικά η απάντηση σε όλα αυτά είναι ότι είμαστε κι εμείς ζώα..με μυαλό μεν αλλά ζώα δε..
απλά δεν μπορεί να χωρέσει το μυαλό μου ότι ο άνθρωπος σπαταλάει τόση ενέργεια για την επιβίωσή του,τη στέγη του,την καθαριότητά του,δλδ για την κάλυψη των βασικών αναγκών..είναι ενέργειες που επαναλαμβάνονται και δεν βγάζουν νόημα..
με καταλαβαίνεις?
δεν ξέρω πώς αλλιώς να σ'το πω..
Εμ, έτσι είναι rea... Άμα δεν καταλαβαίνει κάτι το μικρόστενο μυαλουδάκι μας, το κατηγορούμε, το απορρίπτουμε...
favvel, οχι δεν αναφερθηκα σε εσενα για το δουλεμα, καθολου... Εσυ τουλαχιστον κανεις διαλογο.. Επιστρεφω σε λιγακι...
φφφφ ..πάμε αλλη μια φορα....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΟΥ οτι ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΗΛΕΚΙΝΗΤΙΚΟΣ? ..καταλαβες τι σημαινει μιλάω με αποδειξεις??
https://www.youtube.com/watch?v=C-DeI3ohVbY και εγω ειμαι τζενται και ιδου οι αποδειξεις, οποιος τολμαει να δει την αληθεια ...δεν θα ασχοληθω με μικροστενα κεφαλακια ...εχω να παλεψω και με τον μπαμπα μου τωρα!!
Για την μειωση του πληθυσμου, δεν το λεω εγω...
Αυτος ο γνωστος κυριος το λεει..
https://www.youtube.com/watch?v=DwfOEAwJzKU
Για ολα εχω αποδειξεις για οσους ενδιαφερονται πραγματικα να ακουσουν.
Οταν ειπα για ουδετερη φυση εννοουσα για τους ανθρωπους. Εννοω οτι ειναι στο χερι του καθενος να γινει εκατομμυριουχος, ή οτιδηποτε αλλο.
Εννοώ οτι αν ενας ανθρωπος σκοτωσει εναν αλλον, τοτε δεν φταιει η φυση οπου ο ενας ανθρωπος αρκεστηκε στα αρνητικα αποτελεσματα της ψυχολογικης του καταστασης. Ετσι το εννοω.
Τωρα για αυτο που λες για τα ζωα ειναι πολυ μεγαλο θεμα.. Αλλα πανω κατω εχεις και σε αυτο δικιο...
Ειναι η φυση των ζωων. Αν ζεις γνωριζοντας οτι εχεις μοχθηρα αισθηματα, παλευεις για την τροφη... Ταζωα δεν φοβούνται τον θανατο..
Δεν ξερω αν τα λεω σωστα ή αν καταλαβαινεις τι θελω να πω.
Αν ζεις γνωριζοντας οτι πρεπει να σκοτωσεις για να ζησεις, ταυτοχρονα γνωριζεις οτι και εσυ μπορει να σκοτωθεις.
Ειναι αυτο που ειπες. Στην φυση επιβιωνει ο πιο ισχυρος... Πρεπει να εισαι ισχυρος λοιπον..
Εξαλλου ο "θανατος" ειναι κοινος για ολους, τοσο για τα ζωα, οσο και γιατον ανθρωπο..
Αυτο για την φυση.
Μπορει καποιος να γεννηθει ανθρωπος και να ζει σε ορυχεια στην Αφρικη απο μικρη ηλικια ή μπορει να γεννηθει και να ζει σε παλατια.
Καποιο ζωο μπορει να γεννηθει και να βρει τροφη για να ζησει, μπορει και να μην βρει..
Ο ανθρωπος γιατι τρωει κρεας;
Πονος δεν ειναι και αυτος;
Αλλα δεν πρεπει να φαει για να ζησει;
Ακομη και τα χορτα οπως ειπες και αυτο ειναι σχετικα μεγαλη υποθεση.
Θεωρω πως ισχυει...
Γενικα αλλιως ειναι ο οργανισμος απο καποιον ανθρωπο και απο καποιο ζωο. Στο ζωο, ο θανατος μπορει να ειναι κατι συνηθισμενο ή ακομη και να μην βλεπει τον θανατο με τον ιδιο τροπο ενα ζωο και ενας ανθρωπος.
Επισης για το τελευταιο που ειπες ειναι επισης μεγαλο θεμα και δεν ξερω αν θα το καταλαβουν ορισμενοι.
Ο ανθρωπος ειναι στην Γη, ως μεσον για να διευρυνει την συνειδηση του. Ο σκοπος του ανθρωπου ειναι η θεωση-φωτιση.
Οπως ειπα, το οτι "εισαι" μεσα στο σωμα, δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να εισαι εξω απο αυτο.
Οι εξωσωματικες εμπειριες εχουν αρκετο ενδιαφερον.
Μαλλον δεν το εψαξες.
Ψαξτο, διαβασε πολλες αποψεις, κατεληξε σε αυτες που νομιζεις πιο σωστες, και θα ξεμπερδεψεις αρκετα πραγματα.
Δεν υπαρχει πιστευω. Υπαρχει γνωριζω ή δεν γνωριζω.
Αν κατι ειναι φαινομενο που το εχουν βιωσει πολλοι ανθρωποι, δεν μπορεις να πεις "δεν πιτευω" μονο και μονο επειδη δεν το χωραει το μυαλο σου (favvel δεν αναφερομαι σε εσενα τωρα..)
Οπως επισης εσυ που δεν το εχεις ψαξει, δεν εχεις δικαιωμα να κατηγορεις την αποψη καποιου που εχει ψαχτει πολυ περισσοτερο απο εσενα..!!
rea, είχα ανεβάσει βίντεο από youtube, δεν το είδες;
Εγω δεν ανεβαζω βιντεο, και δεν εχω καταφερει κατι σπουδαιο ακομη.
Θελει εξασκηση.
Το καταλαβαινεις ομως;
ΟΧΙ.!!
Οποτε ποιος ο λογος να χαραμισω τον χρονο μου προσπαθοντας να σου εξηγησω κατι που δεν προκειται ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ στην ζωη σου να καταλαβεις;
Φίλιππε ξέρεις και δανέζικα?μάλλον πόσες γλώσσες ξέρεις?αν θες απαντάς..
επειδή το λινκ της mensa που μου έδωσες είναι στα δανέζικα αν κατάλαβα καλά..
εγώ πάντως δεν αμφισβητώ το φαινόμενο της τηλεκίνησης..
μου έκανε εντύπωση όμως η θέση του κύβου ανάμεσα σε εικόνες της εκκλησίας και κύπελλα..
μήπως οι εικόνες και τα κύπελλα φέρουν θετική ενέργεια?μια καλή ενέργεια πάνω τους?
μήπως αυτό παίζει ρόλο στην τηλεκίνηση?
θεωρώ ότι τόσο οι εικόνες όσο και τα κύπελλα είναι αντικείμενα που περιέχουν το στοιχείο της πίστης..
μέσω μιας εικόνας πιστεύεις στο θεό ενώ τα κύπελλα είναι απόδειξη της πίστης σου στον εαυτό σου..
αλλά γιατί να υπάρχει ανάγκη ο κύβος να βρίσκεται ανάμεσα σε εικόνες και κύπελλα?
και γιατί επελέχθη σαν αντικείμενο ο κύβος που περιέχει μια χάρτινη ομπρελίτσα(πυραμίδα)?
γιατί δλδ η ομπρελίτσα να είναι κλεισμένη σε κύβο μέσα και να μην είναι εκτεθειμένη απευθείας στην ενέργεια του τηλεκινητή?
μήπως για να μην επηρεάζεται από εξωτερικά ρεύματα αέρα?μάλλον γι'αυτό..τώρα μου ήρθε..
δεν αντεχω να ακουω βλακειες απο 17 χρονων μαντραχαλο, στρωσου στο διαβασμα στουρναρι και ξεστραβωσου, το ειδα το βιντεακι ...και ο τελευταιος ηλίθιος θα καταλαβαινε την μουφα!.. η εινονα απο πάνω εινα εικαστικη παρεμβαση ?? ξεκινα απο την φυσικη του δημοτικου!!!
phillipos μια χαρα το δουλευεις το μυαλλο σου αλλα ακουσεμε σε κατι.ζουμε στο 2016 που σε εμας τους κοινους πολιτες δεν υπαρχει η αναγκη του πιο ισχιρου και ολα αυτα.πραφανος και ολα αυτα στα βιντεακια της τηλεκινησης δεν ισχυουν,γιατι αμα καποιος μπορουσε να κανει κατι τετοιο δεν θα εβαζε τα μουτρα του ετσι απλα στο youtube ουτε θα ειχε αναγκη να το αποδηξει σε καποιον(και προφανος θα ηταν αρκετα εξυπνος για να μην πιστευει σε θεους και βλακειες που εχει εκει σε εικονες).μια χαρα λειτουργει το μυαλλο σου απλος μην το δουλευεις τοσο εισαι μικρος ακομα.ο καθενας βλεπει και σκεφτετε τα πραγματα απο δικια του οπτικη γωνια,και εγω ειμαι της θεωριας "ζω χαζος και ευτιχισμενος",και μπορω να τηλεμετακινω γκομενακια απο αλλα τραπεζια στο δικο μου οταν μπαινω σε ενα μαγαζι,και να κανω 200 πραγματα που δεν μπορουν οι υπολιποι δεν σημαινει οτι ειμαι ο πασκαλ
αυτο παντως με τις αποδειξεις με εχει προβληματισει μηπως ειχες κρυφο καημο να γινεις εφοριακος?
favvel, είναι σε κουτί για να μην το επηρεάζει ο αέρας.
Οι εικονες καμια σχεση.. Επιλογη του Δασκαλου ειναι... Φανταζομαι θα ξερει καλυτερα, δεν γνωριζω τον λογω που ειναι εκει οι εικονες... (δες και τα αλλα βιντεο.. Πατα πανω στο ονομα..π.χ. δες εκεινο με τα αυτοκινητακια, και εαν θελεις πες μου την γνωμη σου)
Δανεζικα οχι, Ελληνικα above average και Αγγλικα advance.
Απλα στο Ελληνικο site της mensa, αν πατησεις "εξάσκηση" σου βγαζει αυτο που εστειλα + μερικα ακομη.
Ιδεα δεν εχω απο την γλωσσα που ειναι γραμμενα..
Απλα πατας ενα κουμπι μετα και αρχιζει το τεστ με τις εικονες...
αλεξανδρος_77 λες; χαχαχαχα :P
κύριος
Μήπως οπως ειχε πει και ο αλεξανδρος_77 οτι οταν γνωριζεις κατι, το εχεις αφομοιωσει, σου εχει γινει ήδη βιωμα και δεν φαινεται καθολου εξισου περιεργο η τηλεκινηση αναμεσα σε αυτον που εχει αναπτυξει αυτη τη δυνατοτητα και σε εναν που δεν εχει ιδεα τι του γινεται;
Οσο για Θεους και εικονες που λες, εχουν και αυτα τον σκοπο τους...
Εστω δεν υπαρχει τηλεκινηση.
Το reiki ξερει κανεις τι ειναι και τι κανει καποιος reiki master ;
Σκαλι σκαλι ανεβαινεις...