χαχαχαχαχα... με μια μικρη χρεωση θα ειναι στο σπίτι σας μαζι με ενα αρτοπαρασκευαστη εντος 2 ημερων ... 1500 ευρω μονο!!!
Printable View
Που να ξερει η ρεα απο ανεπανορθωτη ψυχολογικη ζημια μια καταθλιψη εχει κ καπνισε κ πεντε τσιγαρα κ εφαγε ολο το κοσμο
Μια χαρα ζεισ ρεα μου νομιζω χωρισ να ξερω αλλα μια χαρα εισαι
δεν πιστευω στην ιδεα του ανεπανόρθωτουεγω πάντως... το μονο ανεπανόρθωτο ειναι ο θανατος..ολα τα αλλα οσο ζουμε μπουρουμε να τα παλευουμε... η δυναμη της θελησης κανει θαυματα εχω δει τυφλους και αναπηρους να βρισκουν την αγαπη.. ολοι αξιζουμε αγαπη, το θεμα ειναι να το καταλαβουμε .. :)
Σιγα ρε ρεα ασε τα θεωρητικα πεσ μου εμενα την αληθεια εγω αγαπαω αλλα παιρνω φαρμακα θελω να ξερω ειμαι επικινδυνοσ η θα σκοτωσω καμια γτ για την ωρα τισ βλεπω ζουνε τελοσ παντων αυτο ειναι ανεπανορθωτο δε διορθωνεται με τιποτα αφησα να αγαπησω αφησα να τσαλαπατησουν την αγαπη μου νομιζα αντεχω παπαρια δεν αντεξα κ ειναι ανεπανορθωτο πλεον
Ποια αγαπη κ μαλακιεσ ξερεισ τι πονο εχει η αγαπη μαλακιεσ να λεμε
Σχιζοφρενησ πρεπει να μαι απο το 2003 φαρμακα το οχτω κ τωρα ξεραιλα τοσα χρονια καμια κουτση καμια στραβη επεφτε εχει δυο τρια χρονια τιποτα να σ πω την αληθεια αγχοσ καταθλιψη ειχα παντα χωρισ φαρμακα μετα καπου επαθα κ σχιζο αλλα δεν ξερω ακριβωσ τωρα ειμαι απομαχοσ πλεον βετρανοσ στα ψυχολογικα