Χαιρομαι που για τα 22 σου ετη εχεις αυτο το επιπεδο και δεν συνεχισες να με λες καραγκιοζα οπως εκανες πριν.Συμφωνω οτι το πρωτο μου ποστ ηταν καπως αποτομο αλλα καμια φορα να ξερεις οτι καποιοι ανθρωποι βοηθιουνται πιο πολυ ετσι αν εσενα δεν σε βοηθησα ουτε λιγο λυπαμαι για μενα που δεν μπορεσα να στο μεταδωσω.Θελω εσυ και αλλος που εχει αυτα τα πραγματα να το δειτε με οργη το θεμα μηπως και ξεμπλοκαρετε απο αυτην την φαση που το τονιζω ειναι προσωρινη.Κρισεις πανικου παθαινουν συνηθως πανεξυπνοι ανθρωποι και ευαισθητοι και κυριως αυτοι που υπεραναλυουν την ζωη η διαφορες καταστασεις.εγω εχω φτασει 27 και ακομα παλευω με τους δαιμονες μου με την διαφορα ομως πια οτι βγαινυν οποτε τους καλεσω εγω.Μπορω να πω χιλιαδες πραγματα αλλα θα μπορουσα απο κοντα να βοηθησω καποιον με την εμπειρια μου μονο..Εγω ακολουθησα την κλασικη ιατρικη και σε 6 μηνες ημουν περδικι βεβαια δεν πρεπει να αφηνεσαι.Για το μονο πραγμα που μετανιωσα ειναι οτι απο τα 20 μεχρι τα 26 δεν ζητουσα βοηθεια και στρουθοκαμηλιζα η εκανα οτι δεν τρεχει τιποτα..Τρεχει αλλα κοβεται γιατι εμεις το δημιουργουμε εμεις το ταιζουμε και το κανουμε δυνατο καθε μερα και εφοσον ειπες να προτεινω λυσεις αν ειμαι εξυπνη μπορω να προτεινω πολλες και εχω προτεινει πολλες με τα παιδια που μιλαω στο μσν μια που θα πω και πολυ ωραια ειναι οτι θα γινετε καλα απο την στιγμη που δεν θα νοιαζεστε καθολου για τους εξω και θα σκοτωσετε τον εγωισμο σας και να πειτε οκ ας λιποθυμησω ας παθω ταχυπαλμια και τι εγινε?θα περασει παντα περναει.ΓΙ αυτο φιλε και ολοι οι αλλοι προσπαθηστε να κανετε αυτο εγω θα ειμαι παντα εδω να στηριξω οποιον με ζητησει και να ειστε ολοι σιγουροι οτι θα θεραπευτειτε εντελως απο αυτο.Ο καλυτερος γιατρος ειναι ο ευατος σας ,ακουστε το σωμα σας και θα εκπλαγειτε..χαιρετω προς το παρον