Originally Posted by
kutchunie
Να πω κι εγώ την δική μου ιστορία να γελάσουμε; Λοιπόν, έχω βιαστεί απο τον πατέρα μου και έχω κακοποιηθεί σε πολύ άσχημο βαθμό. Αν σας πω σκηνικά θα ξερνάτε απο την αηδία. Πχ, όταν στην ηλικία 4 - 5 μετά απο φωνές των γονιών μου, για να μην κλάψω, ούρησα απο τον φόβο (το έκανα συχνά όταν φοβομουν) ο πατέρας μου κόλλησε πάνω στα γεννητικά μου όργανα το σίδερο που σιδερωνουμε τα ρούχα, καυτό και η μαμά μου με έδειρε γιατί λερώθηκα και νευρίασα και τον πατέρα μου και δεν με πήγαν σε γιατρό ούτε μου εβαλαν κάτι για μερικές μέρες για να πάρω το μάθημά μου. Αν απο τοσο μικρός νοιώθεις ενοχές ακομα και για το ότι έχεις την αναγκη να ουρήσεις, πως να μην νοιώθεις ενοχή για άλλα πράγματα που δεν είναι και φυσιολογικές αναγκες;;;
Κι εγώ έκανα αγωγή με χάπια και ψυχοθεραπεία όταν ούσα φοιτήτρια, με προτροπή του συγκατοίκου μου, πηγα σε γιατρό. ΑΛΛΑ μόνο με την στηριξη τυ άντρα μου άρχισα να νοιώθω άνθρωπος. Γι αυτό λέω και στο αλικάκι πως είναι πολύ σημαντική η στήριξη όταν ένας άνθρωπος ανεβαίνει τέτοιο γολγοθά. Εκανα ψυχοθεραπεία και επαιρνα χάπια αρκετα χρόνια, αλλά όταν είδα την αγαπη και την αποδοχή εκανα πρόοδο.
Αυτό με τις σπουδές κι εγώ το ένοιωθα ρέα. Κι εγώ εβλεπα τις σπουδές ως διεξοδο και διαφυγή και διάβασα πολύ χωρις φοντηστηρια ή στηρηξη και εφυγα. Θεωρουσα πως αν εμενα αλλο ενα χρονο εκει, θα αυτοκτονουσα, το είχα παρει αποφαση πως θα το έκανα.