Επειδή δεν τους έχω δει καλά, από φωτογραφίες..απ' ο,τι θυμάμαι όχι...συνήθως ψηλοί (όχι όλοι) και αδύνατοι, πολύ συνηθισμένοι, αυτό θυμάμαι..
Printable View
τροπος για να τη προσεγγισεις? χμμμμμμμμμ κανε τον διακοσμητικο κ βγες απο το στεγνοκαθαριστηριο θα σε προσεγγισει αυτη πριν ακομα εσυ το παρεις χαμπαρι κ αν της αρεσεις πραγματι καπιο τροπο θα βρει η ιδια.
Περιμένω να "ακούσω" αν ο ωραίος ξάδερφος τα είχε/έχει με ωραίες(άνω του μετρίου)! :p
Για πείτε και άλλα άτομα ιδέες.
Πολλες φορες!!!! Μια φορα ειχα δει εναν κοντο, κοκκαλιαρη και ασχημο (με ολη τη σημασια της λεξεως) και ηταν αγκαλιά με μια πανεμορφη, ψηλη γυναικα. Μαλιστα ενας φιλος μου βλεποντας τους μου είπε " να παει καποιος τωρα να της πει ειναι καλος μαθητης ο γιος σου (δειχνοντας αυτον που της εφτανε μεχρι το στηθος)ή σαν τον δικο μου 13, 13, 13? (απο μια παλια διαφημηση)"
Αυτό με τις ψηλές και τους κοντούς παίζει παντού και συνέχεια. Why, τι ύψος έχεις? :p
Χωρις να θελω να προσβαλω τις γυναικες που δεν ειναι "ομορφες" (γτ εγω πιστευω πως καθε γυναικα εχει κατι ομορφο επανω της. αρκει να το βρεις), αλλα συνηθως οι κομπλεξικες με την εμφανιση τους και με χαμηλη αυτοπεποίθηση, μετριες (στην καλυτερη περιπτωση) γυναικες θελουν γυμνασμενους αντρες μαζί τους για να εχουν την ψευδαίσθηση πως "αφου εριξα ενας τοσο ωραιο και γυμνασμενο αντρα ειμαι καλυτερη και ομορφοτερη στον κοσμο"... τρεχα γυρευε!!!!