Καπου ειχα διαβασει οτι η ζαχαρη και οι υδατανθρακες ανεβαζουν την σεροτονινη ισως γι'αυτο και ειναι τοσο δυσκολο να τα κοψουμε.Εγω γλυκα τρωω μονο οταν το εχω αναγκη αλλα υδατανθρακες τρωω κανονικα.
Printable View
Καπου ειχα διαβασει οτι η ζαχαρη και οι υδατανθρακες ανεβαζουν την σεροτονινη ισως γι'αυτο και ειναι τοσο δυσκολο να τα κοψουμε.Εγω γλυκα τρωω μονο οταν το εχω αναγκη αλλα υδατανθρακες τρωω κανονικα.
για την ακριβεια οταν οι νευροδιαβιβαστες δεν παραγουν- απορροφουν σεροτονινη, τοτε το σωμα προσπαθει να το βρει μεσα απο υδατανθρακες.. το σωμα ετσι ηρεμει.. η μεγαλη ποσοτητα υδατανθρακα αν το παρατηρησεις φερνει υπνηλια...αααχχχ πιτογυρα μου ..ποτε θα σας ξαναδωωωω??
3η μερα σημερα .. 7 και μια μερες μεχρι να κλεισει το στομαχι..πάντως τα χαπια βοηθανε... η πεινα δεν ειναι ανυπόφορη μεχρι στιγμης..και γινομαι ολο και πιο δραστηρια ..σημερα πήγα για καφε με μια φιλη... να πάρω φυσικη βιταμινη D! ;)
Μπραβο Ρεα μου! ετσι να βγαινεις κανει καλο! και η διαιτα δεν ειναι τιποτα ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις.Ηδη τα πας πολυ καλα!
Εσυ ποσα κιλα εισαι , bullet ? εσυ ρεα ? εγω 1.78 , 95 κιλα , θα παω σε 2.5 μηνες 84 , ειναι τα ιδανικα κιλα μου .............bullet , ηθελα να ξερω ποτε στο καλο κοιμασαι , λες ξυπνας νωρις , τωρα το ποστ σου ειναι γραμμενο στις 03.30 πμ .............οχι οτι μου πεφτει λογος ......
Aγαπητη ρεα , να ξερεις οτι μπορεις να χανεις μαξ , 1% του βαρουςσου /βδομαδα , οτι δηποτε αλλο ειναι υγρα , πινε πολυ νερο , 1.5 λιτρο/μερα ........
Σωστο , αμα αγαπας κατι πολυ , δεν σταματας να το κανεις , με την γυμναστικη , αν και το 15 τοριξα εξω , εχω φτιαξει το δικο μου γυμναστηριο , με οργανα απο αγγελιες διαλυσης γυμναστηριων , αλλα καινουρια , μοκετα κατω , ψυγειακι , καθρεπτες στην μια πλευρα , στερεο , τηλεοραση , μερακλιδικο , απο το 94 τοχω , αλλα καταστραφηκςε απο τις βροχοπτωσεις του Φλεβαρη του 12 ..........................ανεβηκε μισο μετρο το νερο , κι ηταν σκατονερο , οχι ομβριο , εσκασα τοτε , υπογειο ηταν , γι αυτο πλημμυρρησε .........................τωρα κανω σπιτι , εχω μεταφερει μερικα οργανα και βαρη ............................παντως το κρυο νερο δεν το αντεχω , μπραβο για την καλη συνηθεια .........