μιπος θες κ το καταπλιχτικο τιλεφονο (του τιπα στο κεντρο φεριπιν);
βλεπις, αλες ενιμερονοντε πικιλοτροπος κι αλεσ ασχολουντε ολη μερα με τα ριμελ κ τα μασκαρα! http://homepage.eircom.net/~bray/em/mswink.gif
Printable View
μιπος θες κ το καταπλιχτικο τιλεφονο (του τιπα στο κεντρο φεριπιν);
βλεπις, αλες ενιμερονοντε πικιλοτροπος κι αλεσ ασχολουντε ολη μερα με τα ριμελ κ τα μασκαρα! http://homepage.eircom.net/~bray/em/mswink.gif
το ερώτημα σου ειναι ρητορικο? σαφώς κ περιμενω πώς κ πώς το τηλέφωνο του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κρινο:
Όταν μεγαλώσεις υπαρχει μια μικρή πιθανότητα να καταλάβεις τι εννοω λέγοντας θρησκεία.
όσο για τις σχέσεις ανθρώπου-άλλων ζώων, και ανθρώπου-φυτών, θες δεν θες μονο στην μεγάλη σου φαντασία γίνεται να είναι ίσες. στον δικό μας πραγματικό κόσμο είμαστε στην κορυφή της πυραμίδας.
Πες μου ότι δεν τρώς φυτά και ζώα, να πεσω κάτω να γελάω. Ή μηπως η σχέση σου με το ζώο που το σκοτώνουν για να το φας είναι εντελώς φιλικη? :)
για τις \"ίσες\" σχέσεις ανθρώπων-ανθρώπων: ... γίνε roben τον δασών. μα καλά τι ιππότης είσαι εσυ? και πάλι μονο στην μεγάλη σου φαντασία γίνονται αυτά. Υπάρχει πάντα μια διαφορά δυναμικού είτε σου αρέσει είτε όχι.
Πολύ \"ηθικοχτυπημένος\" είσαι :P
Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι ισσοροπία είναι αντίθετο να επιτευχθεί με το κυνήγι της ισότητας. Ακριβώς γιατί ισότητα δεν υπάρχει. Αλλος είναι πάνω, άλλος πολύ πάνω, κάποιοι είναι κάτω, κάπου ανάμεσα και εγώ. ΚΑι αυτό αλλάζει κάθε φορά και ανάλογα και με το τι \"μετράμε\". ΚΑι εκεί που ο άλλος είναι \"πάνω\" σε μία ιδέα, σε μία άποψη, σε ένα συναίσθημα, σε κάτι άλλο μπορεί να είναι \"κάτω\"Quote:
Originally posted by krino
..............
Για να συνοψισω,
η δικη μου ηρεμια ερχεται οταν ειμαι απεναντι σε καποιον απεναντι μου που ειναι σε δυσμενη θεση, να μην ασκω την εξουσια που ενδεχωμενα εχω. Μπορεις να βαλεις σε εφαρμογη αυτο που γραφω ειτε προκειται για ενα σκυλι ειτε για ενα λουλουδι η και ακομα ενα ανθρωπο. Θεωρω οτι οι σχεσεις που εχουμε ειναι ουτως η αλλως ανταλλακτικες, το ζητουμενο ειναι να μπορεσεις να εξασφαλισεις καταρχην ισους ορους και κατα δευτερον να παιρνεις και να δινεις οτι μπορει να ειναι εφικτο.
Τελος σε τετοιες καταστασεις, αυτο που βαζω μπροστα σαν μπουσουλα στις σκεψεις μου ειναι το εξης:
\"Κανε στους αλλους αυτο που θα ηθελες να κανουν εκεινοι σε σενα υπο τις ιδιες περιστασεις\"
...........
Δεν μπορώ να προσπαθώ να εξισώσω τις διαφορές. Αλλωστε δεν νομίζω ούτε να πρέπει.
Ετσι το μόνο που με αρέσει να κάνω είναι να προσπαθώ να πάρω από αυτόν που βρίσκεται πιο πάνω και να δώσω ότι μπορώ σε όποιον θεωρεί ότι εγώ είμαι πιο πάνω από αυτόν. Και τα δύο με αρέσουν εξίσου.
Ετσι ο κανόνας (απολύτος σωστός του Κρίνο) γίνεται λίγο πιο εγωκεντρικός (τώρα αυτό σωστό ή όχι δε ξέρω)
\"κάνε ότι νομίζεις ώστε το βράδυ που θα κοιμάσαι να κοιμάσαι ήρεμα χωρίς ανάγκη για δικαιολογίες και αιτιολογίες\"
To ξέρω ξεφεύγω αλλά θα σκάσω αν δεν το σχολιάσω
Ρε Σοφία, τον τυπά στο ΚΕΝΤΡΟ? Αυτόν με το δάκτυλο το σηκωμένο? ΜΕ το μάτι το (να μη το σχολιάσω..) Αυτόν??????
Οχι δηλαδή τον άλλον τον διπλανό. Τον προς τα εδώ. Που σε καρφώνει με το βλέμα του? ούτε τον άλλον τον από εκέι? Τον χαλλλλλαρό?
Γιατί???????? Στολή δε φοράνε και τα παληκάρια τούτα?
ούφφφφφφφ το έγραψα, παέι μου έφυγε.
Γιατί τί έχει το αγόρι??????Δεν κατάλαβα δλδ!!!!
ολοι ωραιοι ειναι:) αρκει να φοράνε στολή:))))
Σοφια μου, το ονομα σου σινιστα εφημιζμο ετσι; http://homepage.eircom.net/~bray/em/msperv-l.gifQuote:
Originally posted by Sofia
Γιατί τί έχει το αγόρι??????Δεν κατάλαβα δλδ!!!!
ολοι ωραιοι ειναι:) αρκει να φοράνε στολή:))))
χουσ, βλεπις τι γινετε αμα τις δονις θαρος!
Ισως γιατι το θεμα μου ηταν το προβλημα που εθεσε η κοπελα και εκει επικεντρωθηκα και οχι απλα για να κανω αντιλογο με τους αλλους..Quote:
Originally posted by kanenas
Χωρις διαθεση αντιδικιας, φρι, αυτο ακριβως εκανες! Επειδη εσυ θεωρεις οτι δεν πρεπει να εκφραζουμε την προσωπικη μας εχτιμηση, επιτιμησες εμμεσως πλην σαφως οσες το επραξαν. Σχολιασες τις αλλες συμφωνα με τα προσωπικα σου αξιωματα. http://homepage.eircom.net/~bray/em/mssmile3.gifQuote:
Originally posted by FreeSpirit1975
Συνεπαγεται οτι πραττεις οπως νομιζεις..Απλα ο,τι δεν μου αρεσει εμενα να μου κανουν οταν αποφασιζω να ανοιξω την καρδια μου δεν το κανω και εγω..
An pragmatika agapuses ayto to skyli oso k na eftaigan oi ormones su h\' psychologikh su katastash mia tetoia symperifora se ena adynamo plasma einai aparadekth!Skepsu otan to mwro su ginei paidaki 2-3 etwn k arxizei tis ataxies...skepsu ton eayto su na xanakanei ayth th praxh panw sto idio su to paidi!Xerw oti den thes oyte na to skeftese, apla katalavainw pws otan oi anthrwpoi bgainun ektos oriwn mporun na kanun polla..an egrapses aytes edw tis grammes giati theleis pragmatika symvules egw tha se symvuleya na deis 1 psychologo..prepei na matheis na elegxeis to thymo su
Νιωθω μεγαλη απογοητευση...Ο μπαμπας μου,σκοτωνει καθε μηνα:
απο 20 κοτες,
10 κουνελια,
2 κατσικακια,
κανα γουρουνακι που και που,
πουλια αποδημητικα,
περιστερια,
παπιες,
λαγους,
ποντικια που μας κανουν ζημιες,
κανα σκυλο αν αρπαξει καμμια κοτα...
Α,πατησε και μια γατα με το αυτοκινητο κατα λαθος..
Και ενα κοκερ κουταβι που ειχαμε,γεννησε 6 υπεροχα κουταβια και μετα τα επνιξε απο μονο του το ιδιο το σκυλι..
Η μαμα τα παραπανω,εκτος απο τα ποντικια,τη γατα και τους σκυλους,τα μαγειρευει και τα τρωμε για να ζουμε..Ειμαστε πολυμελης οικογενεια και μενουμε σε χωριο.Στο τελος του φαγητου,γλυφουμε τα δαχτυλα μας απο ευχαριστηση!
Ειμαστε ολοι πολλοι αρρωστημενοι τυποι...Μου ερχεται να βαλω τα κλαματα..Ειμαστε απολητως στυγνοί και στυγεροί ..ΑΓΡΟΤΕΣ!!!
ΟΥΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑ:o:o:o:o
αχαχαχα πολυ πλακα....
δικά του ήταν ... ότι θέλει τα κάνει ..Quote:
Originally posted by αγροτης
.......Και ενα κοκερ κουταβι που ειχαμε,γεννησε 6 υπεροχα κουταβια και μετα τα επνιξε απο μονο του το ιδιο το σκυλι..
εσυ δηλ τί ζόρι τραβάς ??? ... ;)
Quote:
Originally posted by psychangel
δικά του ήταν ... ότι θέλει τα κάνει ..Quote:
Originally posted by αγροτης
.......Και ενα κοκερ κουταβι που ειχαμε,γεννησε 6 υπεροχα κουταβια και μετα τα επνιξε απο μονο του το ιδιο το σκυλι..
εσυ δηλ τί ζόρι τραβάς ??? ... ;)
Σωστα,αλλωστε ο σκυλος ανηκε στην οικογενεια Antams,δηλαδη σε μας..Τελικα δεν αντεξε ο μπαμπας και τον φαγαμε κι αυτον μακαροναδα..Απλα λυπηθήκαμε μωρε που τα πνιξε τα καημενα, γιατι χασαμε τους 6 καταπληκτικους κοκερομεζεδες και η μανα μου ηθελε να κανει φρικασε...κλαψ :D
Εχω σοκαριστει!! Ντροπη ειλικρινα! Έλεος. Τι μας φταινε τα ζωακια? Ειλικρινα αισχος!!!!!!
Quote:
Originally posted by katerina23_z
Εχω σοκαριστει!! Ντροπη ειλικρινα! Έλεος. Τι μας φταινε τα ζωακια? Ειλικρινα αισχος!!!!!!
Μη μου πεις οτι πιστεψες πως εφαγα το σκυλο μου?
:P:P:D