Ενταξει βρε παιδια , υπαρχουν ομορφες για ολους , πληθυσμιακα εμαστε 48% αντρες , 52 % γυναικες ......
Printable View
Για εμένα η κατάστασή μου είναι χειρότερη γιατί δε μέ'χει κοιτάξει ούτε μια μη όμορφη. Άστα. Αν θες όμως να συνεχίσουμε τη συγκεκριμένη συζήτηση, να την κάνουμε ΕΔΩ ή σε κάποιο απ'τα σχετικά topic σου για να μη βγαίνουμε off-topic.
Δεν ειναι το θεμα αν ειναι αδικη , μπορει ναναι , αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι καπου τρεφεις εναν φοβο για τις ωραιες κοπελες ............. κακως βεβαια , εγω δεν φοβαμαι τις κοπελες , οσο ελκυστικες και ναναι , αισθανομαι ανετα με μια ωραια η μη κοπελα , την βλεπω σαν φιλη , της μιλω σαν φιλος , φερομαι σαν φιλος , και αυτο το διαισθανεται η αλλη και γινεται φιλικη και αυτη ................... μια ωραια/ελκυστικη κοπελα , οπως και αντιστοιχως ενας γοητευτικος αντρας , εχουν πληθωρα επιλογων , στο αλλο φυλο , και αυτο τους-ις κανει δυσπροσιτους για κατι πραπανω απο φιλια , λογικο ετσι ? ο νομος προσφορας-ζητησης ...............
Τν να πασ με όμορφη δεν είναι δύσκολο το δύσκολο είναι να κάνεις σχέση πάνω από ένα μήνα πίστεψε με αυτό θα είναι το δύσκολο
Εδω θα συμφωνησω με τον elis ........
Γουαι , δεν παιρνω το μερος κανενος μελους , επειδη ομως θελω ναμαι αμεροληπτος , μια οχι κακοπροαιρετη κριτικη , ειναι δεκτη , απο την στιγμη που γραφεις δημοσιως , δεν πιστευω οτι κανεις δεν θελει να πας με ωραια κοπελα , και να προτιμουν εμενα , ως υποψηφιο , δεν ειμαι κατι το ιδιαιτερο , ουτε κι εσυ εισαι ....................... μην λαμβανεις υπ οψη τι λεει ο καθενας , και ληγει το θεμα ..................δεν θα παρεις την κοπελα κανενος !!