Printable View
Quote: Originally Posted by mnimonio is back Τα γραφεια των ψυχολογων εχουν κυριως δουλεια απο θυματα, απο καρκινους και μετα ζυγους. Και σε αυτα τα γραφεια η ψυχολογοι ειμαστε εμεις??
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Για να δω τι λέτε για τους καρκίνους...... Αντε... που εισαι.... σε περιμενα να πεις και εσυ...
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Για να δω τι λέτε για τους καρκίνους...... Ταιριάζουμε σεξουαλικά!! Περιμένω την έκρηξη σου......... :P
Quote: Originally Posted by pavlina Ποια 3 ζωδια σας ατεσουν topκαλα?εμενα λεων αιγοκερος σκορπιος Λεω Σκορπιός Ιχθύες .....σχεδον παντα αυτα πετυχενω για καποιο ανεξηγητο λογω
Quote: Originally Posted by Gallowdance Ταιριάζουμε σεξουαλικά!! Περιμένω την έκρηξη σου......... :P Ας μείνω ήρεμος.......
Quote: Originally Posted by Constantly curious Μακ, πως και δεν εμεινες παραπανω... με την συγκεκριμενη ? Πιστευεις οτι κυριο ρολο επαιξε οτι και οι δυο εχετε ισχυρες προσωπικοτητες ? Οχι , αλλα ανακατευτηκαν πολυ γονεις μου , με απειλησε ο πατερας μου με αποκληρωση , το χρημα βλεπεις , και το τραιναρα , μεχρι που εσβησεεεεεε , ΑΛΛΑ , διατηρησαμε επαφη ,για 22 χρονια ,και τωρα χωρισε ...............
Ποτέ δεν ειναι αργα Μακ... για οτιδηποτε.
Why, συμπαθεις κανενα ζωδιο ?
Quote: Originally Posted by pavlina Ποια 3 ζωδια σας ατεσουν topκαλα?εμενα λεων αιγοκερος σκορπιος Λεων , διδυμος , τοξοτης ...................οχι σε καρκινο , ιχθυ, ταυρο .......στον καρκινο παιρνω δρομο με την μια ......κρεμιουνται πανω μου , καιμε πνιγουν........
Quote: Originally Posted by Constantly curious Why, συμπαθεις κανενα ζωδιο ? Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση.
Quote: Originally Posted by Constantly curious Ποτέ δεν ειναι αργα Μακ... για οτιδηποτε. Με φανταζεσαι να κανω τραμπαλα ?
Quote: Originally Posted by arntaben Και σε αυτα τα γραφεια η ψυχολογοι ειμαστε εμεις?? Ναιιι και περιμενετε να μας αποτρελανετε για να εισπραξετε κι αλλο χρημα.....ειστε και φιλοχρηματοι συν τοθς αλλοις...γλυκουλια μου....
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Να υποθεσω, επειδη ουτε πιστευεις στην θεωρια της αστρολογιας και επειδη αν το ρωτησεις ποτέ το ξεχνας στα καπακια ?
χαχαχαχα... τι ωραιο θεμα... να ριλαξαρουμε λιγουλακι!!! μπραβο σισι μου
Quote: Originally Posted by Constantly curious Να υποθεσω, επειδη ουτε πιστευεις στην θεωρια της αστρολογιας και επειδη αν το ρωτησεις ποτέ το ξεχνας στα καπακια ? Κάπως έτσι.....