Eλεος πιά. Ακου ακραία φάση ένα τρίο! Επίσης τι δουλειά έχετε και μπερδεύετε μερικοί το θέμα της πορνείας στο θέμα. Δηλαδή τη βγάλαμε και ******* τώρα!
Τι να πώ, δυστυχώς τα σκουριασμένα μυαλά στην Ελλάδα καλά κρατούν. Μακριά από μένα.
Printable View
Eλεος πιά. Ακου ακραία φάση ένα τρίο! Επίσης τι δουλειά έχετε και μπερδεύετε μερικοί το θέμα της πορνείας στο θέμα. Δηλαδή τη βγάλαμε και ******* τώρα!
Τι να πώ, δυστυχώς τα σκουριασμένα μυαλά στην Ελλάδα καλά κρατούν. Μακριά από μένα.
ακραία φάση ένα τρίο για μια κοπέλα σε μια τέτοια ηλικία , ναι...
Αυτό ποιός το λέει?
Δεν έχω καταλάβει έως τώρα για ποιό λόγο ποινικοποιείτε έτσι την ευχαρίστηση που λέγεται σεξ. Και στην τελική τη χρήση που θα δώσει ο καθένας στο γεννητικό του όργανο την περνάτε από ηθική, συναίσθημα, κι ότι άλλο σας βολεύει για να είναι εύπεπτο. Η κοπέλλα καλά έκανε και δοκίμασε και μπράβο της. Μακάρι κι η δική μου η κόρη να το έκανε αν το γούσταρε. Τα υπόλοιπα είναι θρησκευτικά. Δε λέω βέβαια, δικαιολογείται η κατάσταση στην ελλάδα με το παπαδαριό στο κεφάλι μας επί αιώνες.!!!
Κατ εμε φιλτατε πουμα,
πρεπει να χωρισεις και αμεσα.
Ασε την κοπελα να βρει κανενα τυπο που δεν θα της κρεμαει κουδουνια και θα κανει αυτο που θελει χωρις ενοχες.
Σωστο δεν ειναι??
liberchild δεν το λέει κανείς, είναι η άποψή μου. Αν εσύ το δέχεσαι έτσι δίχως κανένα πρόβλημα ok...
Αλλά γιατί να θεωρηθώ οπισθοδρομικός επειδή με χαλάει? Δεν έχετε καταλάβει κάτι, ούτε κουδούνια της κρεμάω, ούτε και θα έκρινα μια κοπέλα που θα είχε ή θα έκανε ανάλογες εμπειρίες, μεγιά της με χαρά της και μένα δεν μου πέφτει λόγος.. Και νομίζω αν φτάσω σε σημείο να πω κάποια πουτανάκι, για μένα δεν θα είναι τόσο προσβλητικό, δηλώνει το γεγονός ότι πάει με πολλούς.. Πως είναι ο άντρας ο μπήχτης ας πούμε, ο γαμιάς... Απλά είναι έτσι η κοινωνία, ο γαμιάς να είναι <<μαγκιά>>, και η ******* ανήθικη, συμφωνώ! Αλλά όταν πρόκειται για μια κοπέλα που μ\'αγαπάει όπως λέει και που τη θέλω και γω και ψάχνω και το κάτι παραπάνω από το πήδημα ( γιατί αν έψαχνα μόνο αυτό δεν θα με ενοχλούσε καθόλου και ούτε θα με ενδιέφερε το παρελθόν της..) , τότε ναι με χαλάει να έχει ακραίο παρελθόν... Με ξενερώνει απίστευτα το γεγονός ότι έδινε το κορμί της στον κάθε μαλάκα απλά και μόνο για ευχαρίστηση, και τώρα το δίνει σε μένα, ως το μωρό της, η αγάπη της, η λατρεία της κτλ... Ναι δεν μου πάει ξενερώνω ρε παιδιά..., χαλιέμαι...
Ναι ρε liberchild οταν κανεις κορη φερτην να την παρουμε παρτουζα. Σοβαρολογεις? Την έννοια συντροφικοτητα την έχεις υποψη σου? Πολυ σωστα ο φιλος μας ειναι διστακτικος...ειδικα εαν στο τριο η αναλογια ηταν 1 γυναικα 2 αντρες :) lol.....
Εμενα παντως δεν θα με χαλαγε να πηγαινα με δυο γυναικες ταυτοχρονα και απο τα 15 μου...αλλα δεν μου εχει κατσει ακομα:)
Θα το ελεγα στην σχεση μου αν συνεβαινε κατι τετοιο?
Χμμμ αν κρινω απο το πως σκεφτονται μερικοι μαλλον δεν θα το ανεφερα ποτε.
Δεν βλεπω ουσιαστικα προβλημα puma_boy...εστιαζεις το προβλημα στην κοπελλα,δηλαδη οτι δεν παει κατι καλα με αυτην αλλα η αληθεια ειναι οτι κατι δεν παει καλα με τις αντιληψεις σου.
Αν ειναι ενταξει απεναντι σου δεν βλεπω προβλημα.
Το μονο προβλημα που θα αντιμετωπιζα σε παρομοια περιπτωση ειναι να φοβομουν μην την χασω καποια στιγμη γιατι ισως ειναι \"ατιθαση\" με την εννοια διψασμενη για ζωη και εμπειριες.
Και αυτο δεν θα ηταν προβλημα της κοπελλας...δικια μου η ανασφαλεια εγω εχω το προβλημα.
keep_walking και αυτό που λες έχεις δίκιο και ομολογώ ότι έχω και αυτό στο νου μου. Δηλαδή πολύ πιο δύσκολα θα μου κερδίσει την εμπιστοσύνη μια τέτοια κοπέλα... Συμφωνώ με τη φαντασίωσή σου και δεν είσαι ο μόνος , όλοι οι άντρες θα το γούσταραν, αλλά πόσοι το έχουν κάνει? και στα 15 κιόλας που λες εσύ... Phil85 ναι έτσι ήταν, και μάλιστα τον έναν δεν τον ήξερε καν ούτε τον άλλον βασικά και δέχτηκε χωρίς καν να τον έχει δει έτσι απλά με ένα μήνυμα, ούτε καν ψήσιμο.... Ε δεν μπορώ να το δεχτώ ρε παιδιά , ξενερώνω, χαλιέμαι και αηδιάζω!
Δεν ξέρω αν με θεωρείτε άδικο ή δίκιο... Αλλά έτσι νιώθω!!
puma-boy απο την στιγμη που σου φερεται σωστα τι σε νοιαζει το παρελθον της??κ αφου σε χαλαει,φυγε τι καθεσαι μαζι της???κ ηληθια φερεσαι εσυ τωρα...αφου σε χαλαει και το λες ξανα κ ξανα,θα δεθει μαζι σου το κοριτσι κ μετα τι θα γινει???
νομιζω οτι αυτο που σε ενοχλει δεν ειναι το παρελθον της....ειναι το οτι δεν ησουν εκει να τα ζησεις μαζι της..ζηλευεις μηπως επειδη εμπειρικα υπερτερει???(αν κ εμπειρια στο σεξ εγω δεν θεωρω τους πολλους κ διαφορετικους παρτενερ)..γιατι δεν το δεχεστε αυτο εσεις οι αντρες..ειναι οκ να πατε με25 αλλα αν παμε εμεις με 25 ειμαστε εξωλης κ προωλης...
Επειδη μου φαινεται αγαθη κοπελλα θα ελεγα προσπαθησε να κανεις τη σχεση να δουλεψει...αν γινεται.
Να φοβασαι αυτες που δεν τα λενε.
Quote:
Originally posted by Phil_85
Ναι ρε liberchild οταν κανεις κορη φερτην να την παρουμε παρτουζα.
Απ ότι την ξέρω, δεν θα ήσουν μέσα στις επιλογές της.
Quote:
Originally posted by puma_boy
Ναι δεν μου πάει ξενερώνω ρε παιδιά..., χαλιέμαι...
Αρα το θέμα θεωρείται λήξαν!
ξέρω ότι σας έχω πρήξει με το χαλιέμαι και χαλιέμαι, και κάθομαι και δεν φεύγω..
Ουσιαστικά παιδιά προσπαθώ να βρω λύση είτε για να το ξεχάσω που δεν νομίζω να μπορώ , είτε για να μη χαλιέμαι, αλλά δεν ξέρω πως... Γιατί τη δάγκωσα...
Ευχαριστώ για το χρόνο σας πάντως..
ότι υπρτερεί υπερτερεί και πολύ αλλά γιατί να ζηλέψω ρε συ pennoula? ... ακόμα και να ζήλευα,θα ήταν λόγος να χαλιέμαι ή να νιώθω έτσι?.. Άλλο ζήλεια, άλλο αυτό που με βασανίζει...