Originally Posted by
hurt_child1984
Ναι πιστευω το εκανε απο θυμο και εγωισμο αλλα κυριως απο φοβο επειδη ειχα αναφερει πως μου τονισε πως 5 χρονθια εζησε πολλους τσακωμους και πλεον μολις δει ενταση φευγει.
Δε θελω να τον ξαναπροσεγγισω γιατι φοβαμαι οτι δε θα αλλαξει κατι.Οχι δεν εχουμε ξαναμιλησει,μια φορα αναγκαστηκε να μου μιλησει πανω στη δουλεια και μου μιλησε σα φοβισμενος.
Δε ξερω αν με αποφευγει επειδη ντρεπεται για οσα ειπε,η απλα θελει να μου δειξει πως του ειμαι αδιαφορη.Απλα ακομα ζοριζομαι,τον βλεπω δλδ και στενοχωριεμαι,γιατι ενιωσα τοσο ωραια οταν ειμασταν αγκαλια,υπηρχε παθος,γελουσαμε παρα πολυ,φαινοταν οτι υ[ηρχε κατι ωραιο μεταξυ μας,απλα θα τον ηθελα πιο κοντα μου,γιατι αυτος λογω των προβληματων του ισως και προσωπικων αμυνων δε βρισκομασταν οσο θα ηθελα.Αυτος θα θελε εγω να το δεχομαι και να κανω υπομονη,αλλα καποιες φορες ενα μυνημα για καλημερα το ηθελα,δε ζητησα κατι τρελο,ουτε να ναι προσκολλημενος.Παντως τη πρωτη φορα που μαλωσαμε απο τη μια μιλουσε σκληρα κι αππ την αλλη μου λεγε οτι ειμαι αυτο που θελει και οτι θελει να βρεθουμε να με παρει μια αγκαλια ή εκανε δηλωσεις οτι δε προκειται να με βγαλει ευκολα απτη ζωη του γιατι με θελει πολυ και τετοια.Αλλα σε μια στιγμη ολα εξαφανιστηκαν