Προσωπικα θα ηθελα μια φορα την βδομαδα. Ειναι πολυ βαρυ αυτο που εχω μεσα μου.
Printable View
Προσωπικα θα ηθελα μια φορα την βδομαδα. Ειναι πολυ βαρυ αυτο που εχω μεσα μου.
οι γιατροι ειναι μεγαλα καθικια ειδικα αυτοι που δεν ειναι ιδιωτικη ειναι τελειως μαλακες.Εσυ κανε ενα κουραγιο και ξαναπηγαινε ,αν και δεν εχεις τιποτα και αγχωνοσουν τσαμπα τοσες μεερες.
Κοιτα μ[πορει να εχεις πολλα προβληματα αλλα σιγα σιγα.ΤΟ ξερω οτι ειναι βαρυ αυτο που εχεις μεσα σ,αλλα μια φορα την εβδομαδα δεν θα σ εκανε και καλο πιστευω.Πηγαινε δυο φορες τον μηνα ο ψυχολογος δεν ειναι για παραπανω.Ελπιζω παντως να σ βοηθησε αρκετα αν και μου φενεσαι καπως ανακουφισμενη
Κοιτα, εχω δεν εχω κατι θελω να κανω εναν πληρη προληπτικο ελεγχο. Εχω 3 χρονια να κανω γενικες εξετασεις, θελω να ξερω που βρισκομαι. Ειμαι λιγο καλυτερα παρολα αυτα συνεχιζω να σκεφτομαι τον ανθρωπο αυτο και να ξεσπαω σε κλαματα καποιες στιγμες. Ειμαι ακομη πολυ ερωτευμενη.
μα ΑΚΡΙΒΩΣ, αυτο λεω. ΜΙΑ φορα δεν ησουν κλεισμενη σπιτι και σου ετυχε να γνωρισεις καποιον που σου αρεσε.
για να κανεις μια καλη γνωριμια, δλδ με αμοιβαια επιθυμια που μπορει να οδηγησει σε μια ωραια σχεση, δεν φτανει μια φορα να ανοιχτεις βρε νοβια. πρεπει να ζεις με τον κοσμο και οχι απλα αυτο, αλλα να εχεις και καλη διαθεση.
εδω αλλοι ειναι μια χαρα απροβληματιστοι και βγαινουν καθημερινα και κανουν χρονια να βρουν εναν συντροφο που να ταιριαζουν και θεωρεις αποτυχια το οτι δεν εκατσε αυτη η μια και μοναδικη φορα? χρειαζονται ΠΟΛΛΕΣ φορες! μην χανεις το κουραγιο σου, αλλα και μην ασχολεισαι τοσο με μονομερεις επιθυμιες γιατι ΑΥΤΟ ειναι που σε εξαντλει και σε χωνει πιο βαθια στο καβουκι σου και στην απραξια..
επρεπε με το που ειδες την αδιαφορια του να κοψεις αμεσως. εσυ το καλλιεργησες μονη σου ολο αυτο, απο το πουθενα για αυτο βασανιζεσαι ακομα..
η γνωμη μου ειναι οτι οι "φορες" και η κοινωνικοποιηση ερχονται οταν ειμαστε καλα μεσα μας, γι αυτο επικεντρωσου στην διαθεση σου καισ την θεραπεια σου για να νοιωθεις καλα και να το βλεπουν αυτο και οι εξω. ΑΥΤΟ ειναι το ελκυστικο σοτυς αλλους. δεν αρκει η δικη μας επιθυμια για να μας θελουν.
αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει ντε και καλα να εχεις λυμενα ολα τα προβληματα σου για να ενδιαφερθει ενανς ανθρωπος για σενα.
σημαινει ομως οτι πρεπει να εισαι σε τετοια πορεια που να εισαι σε διαθεση ελκυστικη, και να εισαι σε συναναστροφη με ανθρωπους..
Μολις γυρισα απο το νοσοκομειο. Πηγα στη δουλεια και μετα σχολη κι εκει με επιασε μια μεγαλη αδιαθεσια, εφυγα και πηγα στα εφημερευοντα μου εκαναν αιματος και καρδιογραφημα και ηταν καλες ομως τους πηγα εκει με 130 σφυξεις παιζει να ημουν σε πανικο;; επισης μολις γυρισα και ειδα πως αδιαθετησα αλλα ρε παιδια δεν αισθανομαι καλα και φοβαμαι.
ολα στο μυαλο σου ειναι μην φοβασαι δεν εχεις τιποτα,οσες εξετασεις και να κανεις ολες καλες θα βγουν.Αλλα και εγω π ειχα παλια νοσοφοβια ,θυμαμαι φοβομουν τα παντα ,σε καταλαβεινω ,αλλα προσπαθησε να το εκλογικευεις.....αφουε εκανες παλι εξετασεις και δεν ειχες τπτπ δεν προκειται να παθεις τιποτα ,μην φοβασαι
Αν σου πω τι σκεψεις κανω θα στειλεις τους κυριουληδες με την ασπρη στολη να με μαζεψουν. Εχω αδιαθετησει τωρα και σκεφτομαι οτι αφου εχω αναιμια τωρα που χανω αιμα θα παθω κατι, αν και εχω 44 αιματοκριτη ομως ο σιδηρος ειναι χαμηλος και σκεφτομαι οτι θα με βαλουν στο νοσοκομειο για να μου βαλουν αιμα κτλ κτλ. Ασε τα συνδυαζω ολα στο μυαλο μου, 3 βραδια τωρα δεν εχω κοιμηθει, εχω ταραχες και υπερενταση. Ενω ειμαι πολυ κουρασμενη δεν με παιρνει ο υπνος. Εν τω μεταξυ η αυπνια ειναι και μεσα στα συμπτωματα της αναιμιας. Η βλακεια μου ειναι ποτ μπηκα στο ιντερνετ και διαβασα για τα συμπτωματα κι οτι επειδη η φεριττινη μεταφερει το οξυγονο στους ιστους οταν εχεις χαμηλη δεν μπορουν να λειτουργησουν σωστα γιατι δεν οξυγωνονονται και φοβαμαι οτι θα παθω πολυοργανικη ανεπαρκεια. Δεν μπορεις να φανταστεις τι βιωνω.
Δεν είμαι και τελείως τρελή τελικά. Στο triplex καρδιας μου βρήκαν μικρή ανεπάρκεια της μιτροειδούς βαλβιδας. Ηπια διάταση του αριστερου κόλπου της καρδιάς. Άρα η κόπωση και η δύσπνοια δεν ήταν του μυαλού μου ούτε λόγω κατάθλιψης. Μέχρι στιγμή λοιπόν τα ευρύματα είναι η σιδηροπενική αναιμία και το φύσηγμα στη μιτροειδή βαλβίδα. Αναμένουμε και τις ενδοικρινολογικές εξετάσεις σας για να έχουμε όλο το προφίλ.
ΓΕνικα παντως δεν εχεις τιποτα σοβαρο ωστε να εχεις τοσες αμφιβολιες για την υγεια σου...τις βρισκω υπερβολικες,πρεπει να σταματησει να σε ανησυχη ολο αυτο.θυμαμαι ομως και εγω τα εχω περασει αυτα με τις αρρωστιες και ξερω οτι το μυαλο σου βαζει πραγματα που δεν υπαρχουν.Ποτε κανεις τις ενδροκρινολογικες?και ποτε θα ξαναπας στον ψυχολογο?
Οι ενδοκρινολογικές θα γίνουν μετά τις 6 του μηνός γιατί ο ενδοκρινολόγος είναι εκτός και δεν μπορεί να μου δώσει άμεσα το παραπεμπτικό συν του ότι έχω εξετάσεις και με νεφρολόγο. Με την ψυχολόγο στις 10/6 πάλι.
Πάντως δεν αισθάνομαι καλά, ασχέτως του πόσο σοβαρή ή όχι είναι η κατάσταση, νιώθω ένα εσωτερικό τρέμουλο, βέβαια έχω και περίοδο 2η μέρα και μπορεί να είναι κι απ' αυτό η αναστάτωση.
Έτσι ήμουν στην αρχή της γνωριμίας μας, μετά που άρχισαν να βγαίνουν οι ανασφάλειες και άρχισε να μεταστρέφεται και η συμπεριφορά μου άρχισε ν' αλλάζει το όλο πράγμα αφού το επισήμανε και μια κοπέλα που ήμασταν στα σεμινάρια μαζι ότι δεν ήμουν έτσι στην αρχή που σημαίνει ότι για κάποιους λόγους κινητοποιήθηκαν μέσα μου πράγματα που ήταν εν υπνώσει.
Θα σου φυγουν αφου θα εχεις εξακριβωση οτι δεν ειναι τιποτα....Αυτο με τις φοβιες στις αρρωστιες το εχεις χρονια?Το ειχα και εγω καποτε αλλα μου περασε σε μια διετια...με ειχε βοηθησει και ενας ειδικος βεβαια....
ΑΚι εγω ειχα ποσα λεφτα και ετρεχα στα νοσοκομεια με το παραμικρο....αλλα δεν ειχα τπτ
Ναι, αλλά σε μένα υπάρχουν ευρήματα δεν είναι απολύτως ψυχολογικό. Το χειρότερο απ' όλα είναι το αίσθημα της κούρασης που νιώθω, σίγουρα υπάρχει και μεγάλος φόβος δεν το συζητώ.
Κοίτα, όταν πρωτοξεκίνησαν οι κρίσεις πανικού ο φόβος πάντα ήταν για την καρδιά, δεν είχα άλλου είδους φοβίες. Ο φόβος μου δεν είναι ως προς τις αρρώστιες γενικότερα αλλά στο να μην λιποθυμήσω. Αυτό το αίσθημα της κόπωσης, ότι δεν σε κρατάνε τα πόδια σου κι ότι ανα πάσα στιγμή μπορεί να πέσεις κάτω. Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή δεν οξυγονώνεται καλά ο εγκέφαλος. Το σύμπτωμα είναι που κινητοποιεί τον φόβο.