καλα βρε ναυσικα, πως γινεται να ειστε αρραβωνιασμενοι και να μην εχετε συζητησει πως και αν γινεται να ζησετε μαζι? απο αποσταση θα παντρευτειτε? η αποκαλεις "αρραβωνα" μονη σου, μια σχεση που εχετε?
Printable View
συμφωνω με remedy..ειστε αρραβωνιασμενοι λοιπον..δεν εχετε μιλησει για τα κοινα σας σχεδια?
η το εχετε αφησει σε εκκρεμοτητα?απλα να αιωρειται?
κ τι σοι αρραβωνας ειναι?εδω αλλοι σχεση απλη εχουν κ κανουν ονειρα.
πιστευω οτι ησχεση σου δεν ειναι υγιης..το ιδιο κ η δευτερη..χρειαζεσαι ξεκαθαρισμα, σκεψη,ανασυγκροτηση κ να παρεις αποφασεις.
εγω απο τα λιγα που καταλαβα για την δευτερη σχεση, μιας και η ναυσικα δεν θελει να αποκαλυψει λετπομερειες για να μην εκτεθει, εβγαλα το συμπερασμα οτι ο δευτερος δεν της ενεπνευσε εμπιστοσυνη οτι ειναι σε θεση να προχωρησει σοβαρα μαζι της, κι αυτο ειναι το προβλημα της, ο πρωτος προφανως, αγνωστο γιατι τον αποκαλει αρραβωνιαστικο, δεν της εχει ξεκαθαρισει πως και αν θα ειναι μαζι και τελικα, ο λογος που συντηρουσε και τους δυο , ηταν γιατι ηθελε με εναν απο τους δυο να "κατσει" η σχεση αλλα ηταν και οι δυο αβεβαιες.
τπτ αλλο, δεν μπορω να συμπερανω..
καλα τα λες remedy κ γω καπου εκει καταληγω..
φαινεται οτι δεν μπορει να κινει τα νηματα..να οριοθετει κ να τακτοποιει καταστασεις..
προφιλ ανασφαλους ατομου, που θελει να παταει στα σιγουρα(ποιος δεν θελει)..αλλα τα σιγουρα εμεις τα χτιζουμε.Καταληγω στο οτι ενας ειδικος θα βοηθουσε την θεματοθετρια να δει καθαρα μεσα της για εκεινη..στην ουσια αυτο που πρεπει να κοιταξει ειναι αυτην..κ οχι τα αγορια της.
να μαθει να διαχειριζεται τον εαυτο της κ κατα συνεπεια τις σχεσεις της κανοντας σωστε επιλογες..κ να μπορεσει να λυσει το θεμα της ανασφαλειας που εχει γενικα.
θελει κοπο κ δουλεια..που λιγοι κανουν.α..θελει κ χρηματα..
υ.γ. γιατι να εκτεθει?το αληθινο της ονομα εχει βαλει αραγε?
Εν τω μεταξυ,δεν ξερω αν το χετε καταλαβει,το προβλημα της νηματοθετριας ειναι οτι ο εραστης της δεν δεχθηκε να ναι αλλο η καβατζα της και εφυγε*,και οχι τοσο οι τυψεις (που δε βλεπω να χει και πολλες) ή η αποσταση με τον αλλο. :rolleyes:
Και τον κατηγορει απο πανω οτι ηταν ανωριμος κλπ. Αυτη που με 4 χρονια σχεσεις στην πλατη ξεκινησε παραλληλη σχεση ειναι αγια :D
Την διαβεβαιωσε και ο γνωστος της οτι ''που θα βρει καλυτερη''.Οντως,ποιος δε θα θελε να ναι κερατας βρε αδερφε!Κελεπουρι,κελεπουρι .
* Καλα να παθει φυσικα και αυτος ο αλητης που εμπλεξε με δεσμευμενη.
χμμ αλαφροισκιωτε θα συμφωνησω κ μαζι σου...
ναι ο αλλος ηλπιζε οτι θα χωρισει..αλλα αφυο ειδε οτι δεν θα χωρισει..εφυγε..κουραστηκε οκ..
για μενα ομως δεν ειναι καλοπαιδο..εφοσον προσπαθησε να μπει αναμεσα σε ενα ζευγαρι.
ειναι ανηθικο.τα παμε κ πιο πανω μη τα ξαναλεμε κ κουραζουμε.
γενικα κωλοκαταστασεις μωρε αυτες...
κοιτα..νταξ..δεν τον σκοτωσε..χαλαρωσε κ συ..χααχ
κερατο εφαγε..κ τελικα απ οτι βλεπω ειναι πολυ της μοδας τωρα τελευταια..ποιος ξερει ποσο θα χω φαει κ γω..
δνε γαμιεται..ας εχω φαει..κ τι εγινε?
υ.γ. εγω που εχω τον αλλον τον παπαρα καθε μερα στην δουλεια? κ τον βλεπω?τι θα κανω μου λετε?
εχετε κατα νου κανα σχεδιο εξοντωσης?ευτυχως δεν μου μιλαει κ δεν μιλαω..κ καθεται μακρια..αλλα φαινεται απο εδω που καθομαι..
χααχααχαχ θεα! ή θεος!
καλο..δεν το ειχα σκεφτει..θα το κανω..πωπω ρε φιλε κ ειναι κ κακασχημος..καλα τι του βρηκα?
τυφλωθηκα????σιγουρα μου εκανε μαγια
να σου πω εγω τι να κανεις. να του τριβεις καθε μερα την ευτυχια σου με τον αγαπημενο σου στα μουτρα.
στα χαπια θα καταληξει.και θα βαλει 20 κιλα. δοκιμασμενο;)
να εισαι βεβαιη οτι ολο το θεμα του ηταν εγωιστικο και ανταγωνιστικο.
δεν σε διεκδικουσε παρολο που ησουν δεσμευμενη, αλλα ΕΠΕΙΔΗ ησουν δεσμευμενη.
δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σωστη ηταν η αποφαση σου να το πεις στον συντροφο σου και να το γνωστοποιησεις σε αυτον τον loser.
ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ σε τετοιες περιπτωσεις.
κυριολεκτικα τον ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΕΣ. η μονη δυναμη του επανω σου ηταν η ΣΥΝΕΝΟΧΗ σας. χωρις το μυστικο σας, δεν σας εδενε τιποτε μαζι και εσενα δεν σε δεσμευε τπτ απο το να του δωσεις μια καλη κλωτσια στον κωλο.
γι αυτο σε παρακαλουσε να μην το πεις. για να σε εκβιαζει.
τωρα πες του να φαει σκ@τ@:rolleyes:
πες τα χρυσοστομη..
ακου τι εκανε..στην αρχη μιλουσαμε σαν φιλοι μεσω mail..εγω επειδη ειναι κακασχημος δεν μου εκανε κλικ..κ ξεκινησαμε να μιλαμε για να περναει η ωρα μεσα στην δουλεια.
εγω ουτε καν ειχα σκεφτει..οπως αποκλαυφθηκε ..μου ειπε οτι ειχε σχεδιο να με προσεγγισει κ οτι παντα με ονειρευοταν κ τετοια.μετα απο κανα 3μηνο επικοινωνιας , οπου εγω το βοδι δεν ειχα καταλαβει κατι..κ ουτε τον εβλεπα ερωτικα..μου αποκαλυψε οτι ειναι 2 χρονια ερωτευμενος μαζι μου..
του ειπα οτι ξερει οτι εχω σχεση κ οτι δεν γινεται να γινει κατι κ αν μπορει να το κοντρολλαρει να παραμεινουμε φιλοι κ να μιλαμε..μου ειπε "ναι ναι καμια σχεση μπορω ανετα"..ομως κατα την διαρκεια των συνομιλιων μου πεταγε ενα ποσο με θελει κ ποσο ομορφη ειμαι..κ του λεω "μη με τσιγγλας ξερεις οτι δεν γινεται να κανουμε κατι κ δεν κανω τετοια εγω "
αυτος συνεχιζε το παραμυθι του..
καποιες φορες που ειχα προβληματα πχ με κλησεις..ειχε φιλους κ μου τις εσβηνε..κλπ..η του ελεγα θελω αυτο το τζιν..κ μου το αγοραζε.
του ελεγα δεν μπορω να το δεχτω κ μου ελεγε οχι αν δεν το παρεις θα με πληγωσεις..
μετα πηγαμε να παρει κατι για μια φιλη ..ενα δωρο..με ειδε που κοιταζα ενα φορεμα κ μου λεει ελα παρτο το πληρωνω εγω..οχι εγω ..οχι ντρεπομαι σε παρακαλω..μου λεει παρτο σιγα τα λεφτα ...
γενικα μου την επεφτε με τετοια κολπα..πολυ γενναιοδωρος πολυ δοτικος.
οταν εγω του μιλαγα για την σχεση μου αλλαζε κουβεντα.
τσακωνομασταν γιατι του ελεγα ..οτι εισαι κολλημενος ακομα μαζι μου κ δεν το λες ..κ μου ελεγε οχι μια χαρα ειμαι..
εγω αρχισα να μπερδευομαι γιατι με ξελασπωσε απο διαφορα προβληματα..μου εδειχνε οτι ειναι παντα εκει για μενα..
κ μου ειπε μια μερα..δνε αντεχω να σε χασω.. κ του λεω μα δεν ειμαστε ζευγαρι..μου λεει..αυτο που εχουμε δεν αντεχω να το χασω.
του λεω..κοιτα..εχεις αρχισει να με μπερδευεις καλο θα ηταν να μην ξαναμιλησουμε..
μολις του ειπα ετσι..φρικαρε κ εκλαιγε..εγω αρχισα να τον λυπαμαι..
το πα σε εναν φιλο κ μου λεει "ειναι χειριστικος κ σε κανει ο.τι θελει..εισαι φιλοτιμη κ εχει βρει τα κουμπια σου"
τελικα δεν μπορεσα να καταφερω απομακρυνση..εξαιτιας του οτι ενιωθα τυψεις οποτε του ελεγα να μη μιλαμε..κ βγηκαμε για καφε μια μερα..(3 φορες ειχαμε παει για καφε σε 1 χρονο, 1 χρονο κρατησε η ολη φαση)..κ εγινε η μαλακια οπου εγω φρικαρα..κ εγιναν οσα προειπα.
ενιωθα οτι με επιανε σε ενα διχτυ..ενιωσα εκβιασμενη συναισθηματικα κ βιασμενη συναισθηματικα.
με εκανε να τον λυπαμαι..οποτε απομακρυνομουν μου ελεγε "εσυ εχεις τον συντροφο σου..εγω τι να πω?που δεν εχω κανεναν?κ δεν εχω αυτο που θελω περισσοτερο απο καθε τι στον κοσμο?εσενα?"
εγω εκει λυγιζα κ ενιωθα υποχρεωμενη κ τυψεις που δεν μπορουσα να ειμαι μαζι του.
σαν να εναιωσα υποχρεωμενη να του κατσω ενα πραμα..
γι αυτο μου ειπε η ψυχολογος μετα απο αυτο ενιωσα παραβιασμενη σαν προσωπικοτητα κ βιασμενη..διοτι πραγματικα ενιωσα λυπηση κ υποχρεωση.
μεχρι κ αυτοκινητο μου ειπε οτι θα μου παρει κ γελαγα..κ του λεω ρε πας καλα?τι εισαι? ο μπαμπας μου?
για χαλαρωσε..
με επιασε πανικος οταν μου ειπε για το αυτοκινητο..τεσπα..
μετα απο το συμβαν εβλεπα εφιαλτες για καιρο οτι με βιαζε...εκλαιγα κ επαθα καταθλιψη απο αγχος..
πηγα ψυχιατρο κ μου εδωσε ρεμερον κ ηρεμησα κ τα ειδα πιο χαλαρα μετα..
μετα το αποκαλυψα ολο στον συντροφο μου..ο οποιος θελησε να το περασουμε μαζι ολο αυτο, αλλα να του δωσω χρονο να το χωνεψει κ αυτο εκανα..πεθανα σπο την αγωνια οτι θα τον χασω ..αλλα τελικα ο θεος ή το συμπαν με αποχημιωσε..η σχεση μας νιωθω οτι εγινε δυνατοτερη..νιωθω οτι ξεκαθαρισα μεσα μου πολλα πραγματα κ εμαθα απο τα λαθη μου.
κ φυσικα το περασαμε κ μπηκαμε παλι στην ρουτινα μας..
αυτα τα ολιγα..(ποια λιγα?γραμμα εγραψα)
[QUOTE=Remedy;611135]να σου πω εγω τι να κανεις. να του τριβεις καθε μερα την ευτυχια σου με τον αγαπημενο σου στα μουτρα.
στα χαπια θα καταληξει.και θα βαλει 20 κιλα. δοκιμασμενο;)
να εισαι βεβαιη οτι ολο το θεμα του ηταν εγωιστικο και ανταγωνιστικο.
δεν σε διεκδικουσε παρολο που ησουν δεσμευμενη, αλλα ΕΠΕΙΔΗ ησουν δεσμευμενη.
το σκεφτηκα οτι καποτε θα με εκβιασει κ του ειπα κοιτα κακομοιρη μου μη πεις τιπτοα σε κανεναν..εγω θα αποφασισω κ θα το πω πρωτη..
κ τι απαντησε "
κριμα ρε συ..εδιωξες απο διπλα σου εναν ανθρωπο που σε εχει αγαπησει περισσοτεο απο καθε αλλον στην ζωη σου"
κ τα πηρα κραναρα κ του λεω "με ποιο δικαιωμα λες εσυ οτι με αγαπας περισσοτερο απο τον συντροφο μου ή την μανα μου ας πουμε? για μαζεψου"
κ μετα απαντησε το εξης (κατσε να βρω μαιλ να γελασουμε) , μιλαμε για πολυ βασιλακης καιλας ετσι?μαρθα βουτση φαση..
α μου εγραψε οτι του κανει εντυπωση πως μπροω να απομακρυνω τοσο ευκολα ανθρωπους απο τη ζωη μου...
κ του απανταω " ειναι πολυ ευκολο...δες με να το κανω , ετσι ειναι η ζωη προχωρα κ παρατα με"
αυτα
τι να σου πω ανξιους, ειναι συμπεριφορα- καρμπον.
το κανουν ανδρες και γυναικες απελπισμενοι. ας μην τα ριχνουμε μονο στους ανδρες.
προσεγγιση ταχα φιλικη και συμβουλευτικη χωρις απαιτησεις, στην συνεχεια λασπη και αμφισβητηση στην μονιμη σχεση , στην περιπτωση που ξερω εγω και ξεκαθαρες συκοφαντιες ( ελεγε μια κακομοιρα ασουλουπωτη, σε καποιον που κυνηγουσε, οτι τον απαταει η συντροφος του κι οτι δεν ειναι ερωτευμενος οπως απο λαθος του της δηλωνει, αλλα απλα ανασφαλης.).
χειριστικοτητα στο φουλ με οτι μπορει να σκαρφιστει και οτι κενο μπορει να βρει στον ψυχισμο καποιου,
στην συνεχεια, υποσχεσεις για ζωη χαρισαμενη, εσενα σου εταζε αυτοκινητα, μια μουρλη εταζε ταξιδια στο εξωτερικο πληρωμενα απο την ιδια (ζιγκολο εψαχνε? δεν ξερω..) παρτουζες και γνωριμιες με τις φιλες της και οτι διαστροφη μπορεις να φανταστεις. ουτε σαν ******* δεν την ηθελαν, ομως... φαντασου να προτεινεις πληρωμενα ταξιδαι στο εξωτερικο, και να σε φτυνουν...:rolleyes:
παραλληλα κλαψες για την μοναχικη και δυστυχισμενη της ζωη, μηπως και πιασει η λυπηση,
κι οταν τπτ απο αυτα δεν επιανε και ερχοταν η κλωτσια για να απομακρυνθει, αρχιζε τους εμμεσους εκβιασμους οτι θα μιλησει στις συντροφους τους για τις πριβε συνομιλιες τους.
η κινηση ΜΑΤ. ενημερωνε ο συντροφος την κοπελα του και ολο τον περιβαλλον τους (την επεφτε με τον ιδιο τροπο σε πολλους, οχι σε εναν) και ετρωγε διαπλανητικη κλωτσια απ ολους μαζι. ακομα τρωει για να το ξεπερασει...