μανικια; και εισαι κιολας παντρεμενη με παιδι αν θυμαμαι καλα ε; δεν το λεω για κακο για καλο το λεω καλη φαση ειναι
Printable View
μανικια; και εισαι κιολας παντρεμενη με παιδι αν θυμαμαι καλα ε; δεν το λεω για κακο για καλο το λεω καλη φαση ειναι
Δεν έχω παιδί ούτε είμαι παντρεμένη,αλλα κ να είχα παιδι δεν θα με ένοιαζε που έχω τατουάζ.
να ειστε ανοιχτομυαλοι τα τατουαζ ειναι ωραια και εγω στο ποδι ενα μεγαλο δεξια πλαγια γαμπα
ρε φιλε μας λες να ειμαστε ανοιχτομυαλοι ενω εχουμε και οι δυο μανικια; αλλοι δεν ειναι βλεπε μερικοι εργοδοτες..να ρωτησω κατι ασχετο; τι ια λεγατε αν ενας φιλος σας σας ελεγε να πιαστειται στα χερια για πλακα; ετσι για να φυγει η ενταση και να χαλαρωσετε;
γτ δεν πας να γραφτεις μποξ να σε κανουνε τουλουμι στο ξυλο , να ηρεμησεις ρε?
προσβλητικο; γιατι; δηλαδη δεν θα το εκανες με κανεναν για εκτονωση;
γιατι βαριεμαι την προπονηση και δεν εχω λεφτα θελω αμεσες λυσεις δεν ξερω αν με καταλαβαινεις
μια φορα ειχα παει με εναν φιλο μου για πλακα ειχαμε γαντια του μποξ και οι δυο....πεξαμε ενα δεκαλεπτο μετα δεν μπορουσαμε να κουνηθουμε...
παρε σπιτι σ σακο του μποξ και γαντια να βαρας τοτε
κατσε να σου πω λιγο...τον φεβρουαριο που μας περασε πιαστηκα στα χερια με καποιους και τεσσερα ατομα με βαλανε κατω και μου κανανε το κεφαλι απο οβαλ τριγωνικο ε λοιπον δεν ηρεμησα και το παθημα δεν γινεται μαθημα απλως τωρα με την αγωγη εχω ηρεμησει αλλα κατι με τρωει μεσα μου και κατι αλλο ξερεις αν το ρισπερνταλ φερνει απαθεια ανηδονια;
δεν νομιζω να φερνει απαθεια το ρισπερνταλ...αφου νι΄λωθεις ετσι γτ δεν περνεις τα χαπια π σου δινουν οι γιατροι να σταματησεις να θες να πλακωθεις?
Ρε συ όντως!πάρε ενα σάκο του μποξ!άμεση λύση κ δεν αστειευομαι!!!
με την αγωγη εχω ηρεμησει δεν ειμαι ουτε επιθετικος ουτε βιαιος απλα αυτο με το ξυλο το ειπα οτι θα το κανα με κανα γνωστο για να νιωσω κατι ζωντανο μεσα μου οπως ειπα μποξ βαριεμαι την προπονηση θελω κατι να με ταρακουναει συναισθηματικα εξαρση
ο σακος δεν βαραει χαχαχα