Manthes ο καθένας έχει μια διαφορετική θεωρία για τον εαυτό του, εσύ θα νιώσεις λίγος αν καταφύγεις στο γιατρό, κάποιος άλλος θα το θεωρήσει ως άλλη μία επιλογή του για να βοηθήσει ο ίδιος τον εαυτό του, σαν ένα άνοιγμα στον ορίζοντα. Οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί οπότε δε μπορούν να ισχύουν για όλους τα ίδια πράγματα. Παρεπιμπτόντως εγώ δεν έχω επισκεφτεί ποτέ ψυχολόγο, εκτός από μία υποχρεωτική στα 15 μου μετά από απόπειρα αυτοκτονίας αν και δε τη θεωρώ άξια λόγου γιατί ήταν τυπική και ήταν μέσα και η μητέρα μου. Στα 21 μου είχα κατάθλιψη για ένα χρόνο αλλά το έλυσα μόνη μου το θέμα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι αν βλέπω να βασανίζεται ένας άνθρωπος και δε φαίνεται να μπορεί να κατανοήσει την αιτία του προβλήματός του δε θα του πω να εξετάσει και το ενδεχόμενο να επισκεφτεί ψυχολόγο. Αυτά πάνε ανάλογα με τον άνθρωπο και ανάλογα με το πρόβλημα.
Από την άλλη μου έκανε φοβερή εντύπωση γιατί τόσοι πολλοί προσπάθησαν με τόσα επιχειρήματα να σε πείσουν για το καλό που θα σου κάνει ένας ψυχολόγος.
Γιατί να φας ban δεν κατάλαβα, δεν υπάρχει κανένας λόγος και σε αυτό το φόρουμ από ότι γνωρίζω δεν είχαν ποτέ κάνει κάτι τέτοιο.