Δεν ξέρω αλλά καποιος που οντως δεν έκανε κάτι και δεν σου έκρυβε πια κάτι δεν θα εξαφανιζε τη καρτα ούτε θα ήταν τόσο αμυντικος. Ή καλύτερη άμυνα είναι ή επίθεση, για αυτό όλα αυτά τα νεύρα, ούτε κούραση ουτε τίποτα μπαρμ******λα. Λόγω χεσμενης φωλιάς είναι.
Επίσης καποιος που έχει μετανιώσει στα αλήθεια και θέλει να ξανακερδισει την εμπιστοσύνη σου δεν επικαλείται ούτε κούραση ουτε ιδιωτικότητα. Κάποιος που το μετάνιωσε θαρρείς θα έδειχνε κατανόηση στο σύντροφο του που δεν τον εμπιστευεται και που υποφέρει. Και θα παρέδιδε για ένα διάστημα την οποία ιδιωτικότητα του για να νιώθεις σιγά σιγά ξανά ότι μπορείς να είσαι ήρεμη. Όταν έχει γκρεμιστεί ή εμπιστοσύνη το παράδοξο είναι πως περιμένει ο αλλος απλά να του δείξεις παραπάνω εμπιστοσύνη κι ολας, ότι "όχι δε σε κορόιδευω ΠΙΑ, απλά πίστεψε με"...αμ δε, δε πάει έτσι. Είναι τελειως παραλογο. Στερεισα την παραμικρή στάλα εμπιστοσύνης και αν θέλεις να επανορθώσεις πρέπει να αποδεικνύεις τα πάντα και να υπομένεις τη καχυποψία του συντρόφου σου μεχρι να αρχίσει με τον καιρό να νιώθει ότι μπορεί κάπως να σε εμπιστευτεί ξανά. Δε το λέω εγώ αν πηγαινατε σε σύμβουλο γάμου αυτό θα σου έλεγε και θα είχε πολλή δουλειά να κάνει ο άντρας σου.
Λογικο να το επεξεργάζεσαι ακόμα και κάποιος στα αλήθεια μετανιωμένος θα σε βοηθούσε να το διαχειριστεις, θα ήξερε ότι θα λουστεί κάποια πράγματα, τι θα πει είναι ταλαιπωρημένος; Εσύ τι να πεις;
Όπως το βλέπω θα φας επίθεση, θα σου λέει τι κανεις λάθος και σε τι φταίς εσύ αν δεν στα είπε ήδη. Ακου με είναι όλα ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος, ούτε εκείνος, αλλά εσύ ήσουν σωστή απέναντι του. Τόσα μπορούσε να κάνει αν κάτι τον χαλούσε...πχ να σου μιλουσε, να προτείνε τρόπους να αλλάξετε κάτι που τον χαλαει, να ζητουσε να χωρισετε στο κάτω κατω...αυτός και μόνο αυτός ΦΤΑΙΕΙ που επέλεξε αυτο το πράγμα. Μπορεί και να μη σου πει τίποτα τέτοιο αλλά την ενοχή θα τη νιώσεις μάλλον δυστυχώς. Μη τα χαφτεις όμως...άμα αρχίσεις να μετράς τα λάθη σου ναι ίσως βρεις κάποια. Αλλά το ότι κάποιος κάνει κάποια λάθη (που όλοι κάνουν) δεν έχει καμία απολύτως σύνδεση με το πώς θα επιλέξει να το διαχειριστεί ο απέναντι. Το σε κερατωσα επειδή ξέρω γω μου εσπαγες τα νεύρα είναι τέρμα ηλίθια φτηνή δικαιολογία. Να εσπαγες τα δικά μου για να ξεδώσεις βρε αδερφέ πρέπει να ξενοπηδηξεις; Τοσα αλλα πραγματα μπορούσες να είχες κάνει, άντε σαλτα και ψοφα που θα μας πεις ότι φταίμε για τις δικές σου μπούρδες. Λολ. Είναι καθαρά προσωπική επιλογή του ατόμου αυτό, έτσι επειδή ξύπνησε ένα πρωί με τη διάθεση. Τέλος. Όλα τα άλλα λύνονται αλλιώς. Πολύ το ανελυσα αυτό το κομμάτι αλλά νιώθω πως κάτι τέτοια θα αρχίσει να λέει ο άντρας σου για αυτό σε πρετοιμαζω...
Και αυτή ή ανυπομονησία να το περάσετε στο ντουκου λυπάμαι, αλλά νομίζω σημαίνει πως απλά περιμένει να περάσει ή μπόρα μέχρι να κάνει ξανά τα δικά του...μη σου πω τα έχουν κανονισμένα μέχρι να καταλαγιάσεις και να μη χαλάσουν τα σπίτια τους και οι δύο. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά αυτό εκλαμβανω από τα γραφόμενα σου...
Προτείνω να τα σκεφτείς σοβαρά όλα οπως λες...μη βιαζεσαι βλέποντας και κάνοντας.
Από άποψη επικοινωνίας όμως το δανικότερο ξέρεις τι θα ήταν; Να του έκανες μία κουβέντα με όσα σκέφτεσαι στη ψυχρα, χωρις να δείξεις κανένα συναίσθημα. Γενικα να μιλάς πολυυυυυ ήρεμα και σταθερα. Μπορείς; Έτσι δεν θα έχει να αρπαχτει από το συναίσθημα της στιγμής για να ανάψουν τα αίματα και να υπεκφυγει με τη τακτική της επίθεσης για αμυνα. Αν μπορούσες να είσαι τέρμα ψύχραιμη όσο και αν πάει να αντιδράσει. Παίζει μεγάλο ρόλο ή συναισθηματική σου αντίδραση γενικα...
Όσο για τη τελευταία σου ερώτηση...ότι και αν γίνει τελικά και ότι και αν αποφασισεις μη το βλέπεις ότι πήγαν όλα στραφι....έζησες κάποια πράγματα κάποιες συγκεκριμένες φάσεις της ζωής σου μαζι του που ήταν το καλό για εσένα τη δεδομένη χρονική στιγμή, έκανες τις δύο κόρες σου...κάποια δεδομένα αλλάζουν αλλά δε σημαίνει πως δεν άξιζε που τα ζησαμε ούτε πως δεν τελειώνουν ποτέ...