Α τώρα το σκέφτηκα! Για να το παίξεις και λίγο σωτήρας? Ίσως ισχύει ναι......................
Printable View
Α τώρα το σκέφτηκα! Για να το παίξεις και λίγο σωτήρας? Ίσως ισχύει ναι......................
A ναι? Σπάνιο φαινόμενο.........
Μα εσύ γιατί δεν συμμετέχεις? Σου είπα πχ για την ζήλια, απόψεις πάλι δεν θα ανταλλάσσεις / εκφραστείς κλπ ? Ε ποια η διαφορά? Απλά στο ένα μιλάς πάνω σε συγκεκριμένα άτομα...
Εμένα αν με ενδιαφέρει να το παίξω σωτήρας? Όχι αλλά κάνε παιδιά αν το θέλεις πραγματικά...Μην ακούς τον έναν και τον άλλον(μόνο εμένα) και μην επηρεάζεσαι , μην ανησυχείς εγώ θα σε σώσω.........
Δεν συμμετεχω σε θεματα προσωπικης φυσεως , δεν μαρεσει , πιο πολυ ' πεταω ' ποστ σε θεματα φαρμακων , τα οποια γνωριζω , η σε θεματα γενικου ενδιαφεροντος , και ποτε δεν ανακατευομαι σε θεματα του τυπου , ΄' τι να κανω με τον -την ταδε που με παρατησε' , τα βρισκω χαζα , και ολιγον κουτσομπολιστικα , ετσι ομως ειμαι γω , υποκειμενικο ειναι ................................................, δεν συνηθιζω νανογω διαλογους , βαριεμαι απιστευτα τα μεγαλα ποστ , αλλα και τους διαλογοες ανω των δυο ποστ , βαριεμαι τα μπλα -μπλα , δεν μου ταιριαζουν ........ωραιο το αστειακι ' να το παιξω σωτηρας αμα κανεις παιδια ' , δεν εισαι ομως ετσι εσυ ...............