Πειτε και καμμια επιστημονικης φαντασιας με υποθεση...οχι μονο εφε...οποιασδηποτε χρονολογιας μηπως μου εχει ξεφυγει:)
Printable View
Πειτε και καμμια επιστημονικης φαντασιας με υποθεση...οχι μονο εφε...οποιασδηποτε χρονολογιας μηπως μου εχει ξεφυγει:)
Στις επιστημονικες υστερω πολυ.
Απο τις αλλες η μπλε ταινια που εχει αναφερθει μου αρεσε πολυ και του ιδιου σκηνοθετη - kieslowski αγαπημενη ειναι Η διπλη ζωη της Βερονικα.
την ειδεσ?σου αρεσε..
τι λες ρε άνθρωπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τον πρωταγωνιστή τον πρόσεξες καλά!??!?Quote:
Originally posted by keep_walking
Προτεινετε μου καμμια ταινια να δω...το εχω ριξει στην τηλεοραση τωρα τελευταια...κατα προτιμηση ταινιες καινουργιες ή διασημες ωστε να μπορω να τις βρω.
Να προτεινω δυο σειρες που βλεπω τωρα τελευταια:
Το Prison Break στο οποιο εχω δει την πρωτη season και την μιση περιπου απο τη δευτερη και ειναι φοβερη σειρα.Δεν προτεινεται για γυναικες μιας και περιεχει αρκετη βια και καθολου συναισθηματικο μπλα-μπλα.
Η δευτερη ειναι η σειρα επιστημονικης φαντασιας stargate Atlantis...επειδη ειμαι fan της επιστημονικης φαντασιας γενικα μπορει να μην αρεσει σε ολους αλλα προσωπικα την απολαμβανω.
Μη δειτε με τιποτα την ταινια \"Meet the Spartans\" μιλαμε για πολυ μουφα.Προκειται για παρωδια της γνωστης ταινιας 300...και μου αρεσουν οι παρωδιες αλλα αυτη ηταν επιεικως απαραδεκτη,δεν γελασα ουτε μια φορα.
Ειχα ακουσει απο μερικους στο internet οτι ειναι μουφα αλλα δεν τους πιστεψα...ηθελα να το διαπιστωσω ο ιδιος γιατι λεω αυτοι μπορει να ειναι \"Ελληναραδες\" και να μην τους αρεσει να βλεπουν παρωδια των \"300\"...καλα να παθω.
Αυτα και επανερχομαι...αντε πειτε καμμια ταινια...βλεπω ολα τα ειδη εκτος απο καθαρα αστυνομικα...τα εχω βαρεθει.
ξεκίνα το λοστ. θα λιώσεις. επίσης άλλες σειρές που τα σπάνε : dexter, true blood, damages, weeds, the wire
διάβασε το κόμικ καλύτερα!Quote:
Ναι ωραιο το lost ειχα δει την 1η season και θα δω και τις αλλες....σε κραταει σε αγωνια...πολυ μυστηριο ρε παιδι μου.
Adzik αυτο το ιατρικο που λες δεν μου αρεσει...φερνει σε σαπουναδα εξελιγμενη...και σιγουρα δεν θα το δω για τον χαουζ:p
Το pesrsepolis e?
Δεν το εχω δει αλλα μου ειχε κινησει την περιεργεια αυτη η ταινια...θα την δω.
είχα λυσάξει να το δω. τρελή μαλακία τελικά. μην χάσεις το χρόνο σου. η ιδεά είναι καλή, αλλά η υλοποίηση πολύ μέτρια.Quote:
house of sand and fog(Jennifer Connelly, Ben Kingsley)
.
το ολντ μπόυ είναι γαμάτο!Quote:
Originally posted by Aphelia
Aχ και εμένα μου αρέσουν τα κινέζικα.
Keep-walking μέχρι τώρα δε σου έχουμε προτείνει κάτι πολύ βαρύ. Έχουμε προτείνει ταινίες που θα απασχολήσουν το μυαλό σου αλλά ευχάριστα. Πόση ψυχική οδύνη αντέχεις;
Στο είδος των ταινιών που έχω προτείνει θα πρόσθετα το Memento (αν και φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι έχουν δει) και το Oldboy (το οποίο δεν το έχω δει αλλά έχω ακούσει φοβερές κριτικές από ανθρώπους που εμπιστεύομαι).
Υπάρχουν ταινίες που θεωρώ αριστουργήματα αλλά μάλλον θα σε πιάσει ψυχοπλάκωμα μετά.
Το Dogville και το Manderlay (ανήκουν σε τριλογία και το τρίτο δεν έχει βγει ακόμα αλλά τα θέματα που καταπιάνονται είναι τελείως διαφορετικά, εγώ τα είδα ανάποδα) και τα δύο του Trier, την Οικογενειακή Γιορτή του Βίντεμπεργκ και το Requiem for a Dream του Αρονόφσκυ. Έχω αρχίσει να αλλάζω άποψη επίσης για τις ταινίες του Μπέργκμαν.
οι δύο του τρίερ,καλές, αν και σαν σκηνοθέτης γενικά μου τη σπάει.
το ρέκβιεμ πολύ πολύ καλό,και του ιδίου να δείτε επίσης το the fountain.
καλά, για bergman τι να λέμε τώρα? δεν έχει κακή ταινία!
Quote:
blade runner
http://www.imdb.com/title/tt0083658/
αχαχαχαα καλο...εμενα παντωσ δεν μου αρεσε..ο πρωταγωνιστησ...ενταξυ δεν λεω κουκλακι..αλλα πολυ μωρουδοφαιρνει στην φατσα.. για σχεσουλα δεν θα ελεγα οχι αλλα για Σχεση..μπα...θελω κατι περισσοτερο σε..χμμ..Δοκτορ Χαουζζζζζ η Ροσ...η ...απο το Γκρεισ ανατομι..ο τυποσ που τα εχει με την Κριστινα...ο κοκκινομαλησ...μμμμ..ναι ναι..Quote:
Originally posted by claire
τι λες ρε άνθρωπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τον πρωταγωνιστή τον πρόσεξες καλά!??!?Quote:
Προτεινετε μου καμμια ταινια να δω...το εχω ριξει στην τηλεοραση τωρα τελευταια...κατα προτιμηση ταινιες καινουργιες ή διασημες ωστε να μπορω να τις βρω.
Να προτεινω δυο σειρες που βλεπω τωρα τελευταια:
Το Prison Break στο οποιο εχω δει την πρωτη season και την μιση περιπου απο τη δευτερη και ειναι φοβερη σειρα.Δεν προτεινεται για γυναικες μιας και περιεχει αρκετη βια και καθολου συναισθηματικο μπλα-μπλα.
Η δευτερη ειναι η σειρα επιστημονικης φαντασιας stargate Atlantis...επειδη ειμαι fan της επιστημονικης φαντασιας γενικα μπορει να μην αρεσει σε ολους αλλα προσωπικα την απολαμβανω.
Μη δειτε με τιποτα την ταινια \"Meet the Spartans\" μιλαμε για πολυ μουφα.Προκειται για παρωδια της γνωστης ταινιας 300...και μου αρεσουν οι παρωδιες αλλα αυτη ηταν επιεικως απαραδεκτη,δεν γελασα ουτε μια φορα.
Ειχα ακουσει απο μερικους στο internet οτι ειναι μουφα αλλα δεν τους πιστεψα...ηθελα να το διαπιστωσω ο ιδιος γιατι λεω αυτοι μπορει να ειναι \"Ελληναραδες\" και να μην τους αρεσει να βλεπουν παρωδια των \"300\"...καλα να παθω.
Αυτα και επανερχομαι...αντε πειτε καμμια ταινια...βλεπω ολα τα ειδη εκτος απο καθαρα αστυνομικα...τα εχω βαρεθει.
με δυο λογια θα μπορουσε να ειναι πολυυ ωραια ταινια..μα..τουσ τελειωσανε τα λεφτα μαλλων..χεχεε..Quote:
Originally posted by claire
είχα λυσάξει να το δω. τρελή μαλακία τελικά. μην χάσεις το χρόνο σου. η ιδεά είναι καλή, αλλά η υλοποίηση πολύ μέτρια.Quote:
house of sand and fog(Jennifer Connelly, Ben Kingsley)
.
To Vanilla Sky. Το έχω δει παλαιότερα, το ξαναβλέπω άνετα...
http://www.imdb.com/title/tt0259711/
Είναι λίγο πειραγμένη ταινία, δεν θα αρέσει σε όλους, ένα δράμα που δείχνει το άσχημο πρόσωπο της ζωής. Η απόλυτη δυστυχία ενός ανθρώπου που τον έσπρωξε σε έναν κόσμο φανταστικό, να βλέπει παραισθήσεις, έντονα όνειρα στον ξύπνιο του και στον ύπνο του, ώστε να μπορέσει να συνεχίζει να ζει και να επιβιώνει, κλείνοντας τα μάτια στην δυστυχία που τον σημάδεψε. Στην ταινία πολλές φορές δεν ξεχωρίζεις το πραγματικό από το φανταστικό, ο άνθρωπος που νόμιζε πως τα είχε όλα από την μία στιγμή στην άλλη βρίσκεται στο άλλο άκρο, αυτό της απόγνωσης και της δυστυχίας, μετά από ατύχημα που του παραμορφώνει το πρόσωπο. Όσοι ήταν στο πλάι του, λόγω των χρημάτων και της κοινωνικής εικόνας του, αρχίζουν να τον αποφεύγουν, μερικοί μάλιστα χαίρονται με αυτό που του συνέβη. Το πρόσωπο του δείχνει να φτιάχνει στο τέλος, μετά απο επεμβάσεις, η μήπως όχι... ποιο πρόσωπο επικράτησε τελικά, να βλέπει ο david κάθε φορά που κοιταζόταν στον καθρέπτη? Στο τέλος δεν έμεινε τίποτα που να μπορούσε να του δώσει αληθινή ευτυχία? Γιατί αναρωτιόταν ο david τι είναι ευτυχία για εκείνον? Να ξυπνάς το πρωί και να βλέπεις τον άνθρωπο σου ή να αποδεχθείς απλά πως τίποτα στην ζωή δεν κρατάει για πάντα? Στο φινάλε φάνηκε πως ο david δεν μπορούσε να νιώθει ευτυχισμένος μόνο μέσα από τα όνειρα του. Η γυναίκα την οποία είχε ερωτευτεί ήταν διαφορετική στα όνειρα του από ότι στην πραγματικότητα. Ανακάλυψε μήπως πως τα ιδανικά πράγματα και οι ιδανικοί άνθρωποι είναι προϊόν της φαντασίας μας? Το μόνο που απέμενε ήταν να ξυπνήσει από το όνειρο. Στην ουσία ήταν μόνος του. Όνειρο ίσως και η τελευταία σκηνή?
Μια ακόμα ταινία που μου έκανε εντύπωση.
http://www.imdb.com/title/tt1182345/
Μια πολυ ωραια ταινια να δειτε ειναι το λουλουδι της ερημου!πραγματικη ιστορια και συγκλονιστικη!
Quote:
Originally posted by dora-agxos
Μια πολυ ωραια ταινια να δειτε ειναι το λουλουδι της ερημου!πραγματικη ιστορια και συγκλονιστικη!
\"Από την έρημο της Σομαλίας στις πιο διάσημες πασαρέλες του κόσμου.\"
Με τους: Λία Κεμπέντε, Σάλι Χόκινς, Κρεγκ Πάρκινσον, Τίμοθι Σπολ, Σοράγια Ομάρ-Σέγκο
Δράμα - Αγγλικά- Έγχρωμο - 120\' - 2009
Σε ένα νομαδικό χωριό στην έρημο της Σομαλίας, η δωδεκάχρονη Γουόρις δραπετεύει από την οικογένειά της όταν ο πατέρας της αποφασίζει να την παντρέψει με έναν εβδομηντάχρονο βοσκό προκειμένου να πάρει ως αντάλλαγμα πέντε καμήλες. Βρίσκει καταφύγιο στη γιαγιά της στο Μογκαντίσου η οποία όμως ντροπιασμένη από την συμπεριφορά της εγγονής της, τη στέλνει εσώκλειστη να δουλέψει ως καθαρίστρια στη Σομαλική πρεσβεία στο Λονδίνο κοντά σε κάποιους συγγενείς. Για τα επόμενα χρόνια η νεαρή Γουίορις δε θα βγει καθόλου από την πρεσβεία μέχρι την ημέρα που ξεσπά εμφύλιος στην πατρίδα της και όλοι οι αξιωματούχοι τρέπονται σε φυγή. Ξαφνικά βρίσκεται να περιφέρεται με μια βαλίτσα με τα ελάχιστα υπάρχοντά της μόνη για πρώτη φορά στους δρόμους του Λονδίνου...
Όταν το 1998 δημοσιεύθηκε το ομώνυμο βιβλίο \"ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ\" της Γουόρις Ντίρι ολόκληρος ο κόσμος συγκλονίστηκε. Το πρώην διάσημο μοντέλο αφηγείται τη συνταρακτική της ζωή περιγράφοντας το απίστευτο ταξίδι της από τη νομαδική ζωή στην έρημο της Σομαλίας στις πιο διάσημες πασαρέλες του κόσμου. Ήταν ένα όνειρο και ένας εφιάλτης μαζί. Στη Νέα Υόρκη, στο απόγειο της καριέρας της, περιγράφει τη διαδικασία της κλειτοριδο-εκτομή στην οποία υποβλήθηκε όταν ήταν μόλις πέντε ετών. Έτσι η Γουόρις Ντίρι αποφασίζει να σταματήσει την καριέρα του μοντέλου και να αφιερωθεί στον αγώνα για τον τερματισμό αυτού του βάρβαρου τελετουργικού το οποίο υφίστανται εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο.
Από τον βραβευμένο για το φιλμ Nowhere in Africa (βραβείο Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας 2002)παραγωγό Peter Herrmann, μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το πολύκροτο μπεστ-σέλλερ της Γούρις Ντίρι με πρωταγωνιστές το σούπερ-μόντελ Λία Κεμπέντε, τη Σάλι Χόκινς (Happy Go Lucky), τον Κρεγκ Πάρκινσον (Control) και τον Τίμοθι Σπολ (Harry Potter). Το βιβλίο της Γουόρις Ντίρι στην Ελλάδά κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΩΚΕΑΝΙΔΑ και πουλήσει περισσότερα από 110.000 αντίτυπα. Η ταινία αναμένεται να κάνει προβληθεί στα προσεχή Φεστιβάλ της Βενετίας και του Τορόντο.