Τι νόμιζες ότι θα ήσουν ...μόνο χάλια ? :-)Quote:
Originally posted by Woman
Μία είμαι καλά και γελάω.. μία δεν θέλω να βλέπω άνθρωπο.
Printable View
Τι νόμιζες ότι θα ήσουν ...μόνο χάλια ? :-)Quote:
Καλή μου woman φαίνεται οτι ο εαυτός σου παλεύει να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση. Σαν να παίζεις κρυφτούλι με αυτή την εικόνα που είχες στο μυαλό σου για τη σχέση σου και τη ζωή σου. Τη μια ανοίγεις τα μάτια και βλέπεις, την άλλη τα κλείνεις σφιχτά και εύχεσαι...να ξυπνήσεις από τον εφιάλτη.Quote:
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, σας παρακαλώ, γιατί έχω γίνει τόσο κυκλοθυμική αυτές τις μέρες??
Τα νεύρα μου είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης :p
Ξαφνικά.. εκεί που είμαι καλά.. μου \'ρχεται να βάλω τα κλάμματα..
Μία σκέφτομαι ότι όλα καλά θα πάνε, βάζω την λογική μπροστά.. σκέφτομαι αυτά που είπε ο/η insento και έχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.. μία τα βλέπω τόσο μαύρα.. και παρακαλάω να ζω ένα άσχημο όνειρο :( :( :(
Επίσης, ακόμα παλεύω να βρω αιτίες.. ΑΚΟΜΑ ..
Άν ήξερες το γιατί, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα?
Φοίβη, αν σου πω, οτι δεν ξέρω τον λόγο για τον οποίο παλεύω να βρώ τις αιτίες, θα με πιστέψεις/καταλάβεις? Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί βάζω τον εαυτό μου σε αυτήν την διαδικασία.. Ειλικρινά.. :( :( :( :(
Κάθε φορά, που μπορεί να βρίσκω μια αιτία.. απλώνεται σε όλο μου το κορμί και με πονά..
Πιάνω πολλές φορές τον εαυτό μου να σκέφτεται το γιατί... και χάνομαι μετά στις σκέψεις.
Σε πιστεύω καλή μου. Και μπορεί να ακούγεται παράλογο να συνεχίζεις να ψάχνεις, αφού αυτά που βρίσκεις απλώνονται μέσα σου και σε πονούν, αλλά εσύ συνεχίζεις χωρίς να ξέρεις το γιατί. Συνεχίζεις να χάνεσαι...
Woman, θα μπορούσα να σε λιβανίσω με λόγια συμπόνιας. Προτιμώ όμως να σου κάτι που ίσως να σου φανεί πεζό.
Ισως να πεις ότι ταιριάζει πιο πολύ στην ανδρική ψυχολογία - μα δεν πιστεύω σε τέτοια κλισέ.
Βγές έξω και ΠΑΙΞΕ! Πίστεψέ με. Παίζοντας θα σου έρθει η όρεξη.
Έχεις ένα φίλο ή γνωστό που να είναι βολικός, ευχάριστος, ελκυστικός και -γιατι όχι- πηδήξιμος?
Αν ναι κάνε το καλό στον εαυτό σου (και στον τυχερό που θα διαλέξεις :-).
Αν όχι, χτίσε έναν στη φαντασία σου (μη γελάς δουλεύει).
Να χαρείς... βγές από την παγίδα της πολλής σκέψης.
Κοίτα το μέλλον.
Αμέσως !!! Δεν χρειάζεται να περιμένεις.
Δεν είναι καθόλου, μα καθόλου απαραίτητο να περάσεις μια περίοδο θλίψης επειδή χάλασε μια σχέση σου. (Συνειδητά λέω \"μια\" και όχι \"η\" σχέση σου...)
Έλα... Μην κοιτάζεις το χειμώνα πίσω!
ΗΡΘΕ Η ΑΝΟΙΞΗ! ΜΥΡΙΣΕ ΤΗΝ!
Insento σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σου.. δίκιο έχεις και το ξέρεις..
Όμως το να κάνω κάτι με κάποιον άλλον, τόσο σύντομα .. μόνο καλό δεν θα μου κάνει.. επίσης, νομίζω ότι το ξέρεις και αυτό.
Έχεις δίκιο όμως.. δεν χρειάζονται τόσες σκέψεις.. μόνο κακό κάνω.
Ήδη αισθάνομαι καλύτερα..
:)
Κάτι που λέω στον εαυτό μου, όταν πάω να γλιστρήσω στα σκοτεινά μονοπάτια: \"Ο χειμώνας δεν φεύγει από μόνος του. Τον διώχνει η Άνοιξη...\"
:-)
Woman
Συγνώμη που σου απαντώ από δω αλλά δεν μπόρεσα να σου στείλω u2u.
Χαίρομαι απίστευτα για σένα!!!Σε περίπτωση που χρειαστείς οτιδήποτε άλλο, εδώ είμα!
Μπράβο κοριτσάκι μου!!!
Woman,
Ο ανθρωπος ειναι ΔΕΣΜΟΦΟΒIΚΟΣ!!! Τρομαξε μπροστα στην προοπτικη να περασει την υπολοιπη ζωη του μαζι σου,ενιωσε παγιδευμενος......οσο κι αν σ\'αγαπαει, γιατι πιστευω πως σ\'αγαπαει... Αλλα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.. και αυτο εινια κατι που δυσκολα διορθωνεται, χρειαζεται ψυχολογικη στηριξη.Εσυ δε φταις σε τιποτα,ολα οσα εκανες ητανε σωστα για καποιον που θα τα εκτιμουσε και θα μπορουσε να ανταποκριθει.Καποια στιγμη μπορει να ξαναγυρισει.....ομως θα ξαναφυγει κι εσυ θα πληγωθεις.Γι\'αυτο αγαπησε τον εαυτο σου και ζησε τη ζωη σου, εισαι πολυ νεα...
Smile!!!!!!!!!!
Διάβασα προσεχτικά το ποστ και έβγαλα το εξής συμπέρασμα: γιατί οι άνθρωποι καταπιέζουν αυτό που θέλουν και δεν το λένε φανερά εξ αρχής? γιατί μπλέκουν με λάθος ανθρώπους, συνεχίζουν λάθος πορείες και δεν κάνουν το εξής απλό? απόσταση απ τον άλλο. Απόσταση ασφαλείας μεταξύ του άλλου και του εαυτού. Δίνομαι ολοκληρωτικά σημαίνει χάνομαι στον άλλο άρα και απαιτώ αντίστοιχα. Λάθος. Οι σχέσεις είναι συναλλαγές πρωτίστως με κοινό στόχο να περνάμε καλά. Αυτά αποκόμισα από τα πρώτα ποστς. Στη συνέχεια βλέπω πόνο αποκόλλησης του μέλους που θεωρεί οτι δόθηκε. Το θετικό για μια επανακόλληση της κατάστασης θα ήταν ο αμφίδρομος \"πόνος\". Τότε ναι, θα υπήρχε θέμα συζήτησης. Εδώ όμως και με τα δεδομένα που διαβάζω η φίλη μας θα πρέπει 1ον να αποχωρήσει ασυζητητί, 2ον να δουλέψει μέσα της τι ακριβώς θέλει να ζητήσει από τον επόμενο και φυσικά να το δρομολογήσει αμεσότατα.