Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. (συνεχόμενα off topic μηνύματα)
Printable View
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. (συνεχόμενα off topic μηνύματα)
καλυτεραα ροπαλο αν και πιστευω οτι θα σκασει με τακουνια αχχαχαχαχαχχααχαχαχχααχαχ αχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχαχα χαχαχαχαχαχχαχαχαχααχαχαχ αχαχχααχαχαχχααχχααχαχχαα χαχαχχαχααχαχαχαχαχαχχααχ αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχ
φαντασου ποσο σιχαμερο θα ηταν να εβλεπες εναν παπουλη με τακουνια
Εγώ έχω απορία τί μπορεί να είπαν στα πμ....:p
Νίκο το μπαν έτσι όπως το πας δεν το γλυτώνεις...
κιουμπ επισης αμα δεν ξαναγραψω εδω λογω μπαν μπαινε στο σκαιπ να τα λεμε αμα θες π και π
Εντάξει νικ, καλό μπαν ......χαχα
Eνταξει , το θεμα ειναι ληξαν , παρατραβηξε ........................σημερα ειναι μια καινουρια μερα ...........λυπαμαι Νικ που εφαγες ποινη , προσπαθησα να την αποτρεψω ..............ναχεις μια καλη μερα ........
καλημερα σε ολους! παλι ο νικ εφαγε ποινη? δεν ειχα καμια αμφιβολια..αφου ειναι παλιοπαιδο!!
απορια 1 : τι σημαινει "σπαμαρω?"
απορια 2 : εδω κ καιρο δεν μου βγαζει επιλογη να βαλω φατσουλες..
Σπαμαρω σημαινει λεω ασχετα /σαχλαμαρες , τις φατσουλες , αγνοω το αντικειμενο , σορυ ανξιους .....
Κρίνοντας απο τα λεγόμενα του μάλλον πολύ καλά του έκαναν και του έριξαν μπαν, δεν προσβελνε μόνο τον μακ αλλά και άλλους πολλούς... Anyway...
Ελπίζω να ηρεμήσουν τα πράγματα (γενικώς )