ντάλια, στο ψυχιατρείο κρίνουν αν είσαι για εγκλεισμό.δεν είναι κακό να απευθύνεσαι στους ειδικούς.ούτε να τους φοβάσαι.
Printable View
ντάλια, στο ψυχιατρείο κρίνουν αν είσαι για εγκλεισμό.δεν είναι κακό να απευθύνεσαι στους ειδικούς.ούτε να τους φοβάσαι.
Ναι φυσικά δεν είναι κακό.Αλλά αφού ήδη την παρακολουθεί κάποια γιατρός πιστεύω ότι αν χρειαζόταν να μπει σε κάποιο νοσοκομείο θα της το έλεγε.
Πάντως καλό είναι όσο μπορούμε να μη συνδυάζουμε το νοσοκομείο με τη σωτηρία μας.
Άσχετο, αλλά εγώ με το άσθμα, πήγαινα κάθε λίγο και λιγάκι...υποτίθεται με κρίση.
Αφού μου μετρούσαν το οξυγόνο και το έβρισκαν μια χαρά τους έπρηζα για να μου κάνουν μάσκα, μόνο για να μου φύγει απ το μυαλό.
Δεν ξέρω τι γίνεται με τις ψυχώσεις, αλλά εγώ άρχισα να μιλάω με τον εαυτό μου και αποφάσισα ότι θα ξαναπάω, μόνο αφού φτάσω σε αδιέξοδο.
Τώρα είναι πάνω από τέσσερις μήνες που δεν χρειάστηκε.
δεν ξέρω το γιατρό της.τα γραπτά της φερρό βλέπω και απαντώ.ξέρεις δεν είναι όλοι οι γιατροί σωστοί επιστήμονες.
Εμένα με αγχώνουν πολύ τα νοσοκομεία.Δεν θα το άντεχα δηλαδή να είμαι σε κρίση και να τρέξω σε νοσοκομείο.Μόνο που το φαντάζομαι με πιάνει άγχος.Δεν φοβάμαι τους γιατρούς αλλά το περιβάλλον γενικότερα.
Ναι οκ,έχεις δίκιο αρκτο.Ας ελπίσουμε ότι η φερρο έχει πέσει σε σωστή γιατρό.
σε ευχαριστω πολυ καλη μου.και μονο που διαβασα αυτο το μηνυμα σου ανεβηκα λιγακι.:)Quote:
Originally posted by arktos
.πάντα ανοιχτή για κουβέντα και σε ότι βοήθεια θελήσεις.αν θέλεις, στείλε υ2υ, να πούμε περισσότερα.:)
δεν ξερω αν ειναι η σωστη αλλα χθες με στεναχωρησε παρα πολυ η γιατρος μου.μου τα εχωσε κανονικα.μου ειπε πως ενα κομματι μου θελει να παραμεινει αρρωστο και οτι εχω βολευτει στην αρρωστια για να με προσεχουν οι γονεις μου περισσοτερο απο την αδερφη μου που πασχει απο ψυχωση...πληγωθηκα και δεν ξερω αν πληγωθηκα επειδη μου τα ειπε ή επειδη ειναι η αληθεια....:(:(:(Quote:
Originally posted by Dalia
Ναι οκ,έχεις δίκιο αρκτο.Ας ελπίσουμε ότι η φερρο έχει πέσει σε σωστή γιατρό.
Κοίτα,κι εμένα μου τα έχει πει αυτά ο γιατρός μου.Οτι έχω βολευτεί σ\'αυτή την κατάσταση γιατί αρνούμαι να αντιμετωπίσω λέει άλλες καταστάσεις της ζωής μου και μου είναι πιο εύκολο να κάθομαι και να κλαίγομαι και να ασχολούμαι με το τι έχω παρά να ασχοληθώ με πιο σοβαρά θέματα στη ζωή μου.Και ίσως να έχει και δίκιο.Αυτό όμως δεν σημαίνει πως και να το παραδεχτούμε ότι είναι έτσι οτι μπορούμε να το αλλάξουμε έτσι εύκολα.Πάντως αυτοί μας τα λένε για να μας ταρακουνήσουν.
Συγνώμη που θα πω τη γνώμη μου σε κάτι που δεν με αφορά, (γιατί δεν αντμετωπίζω κάτι ανάλογο) αλλά μήπως την αγαπη και την προσοχή των δικών μας ανθρώπων μπορούμε να την κερδίσουμε με διαφορετικούς τρόπους?
γεια σας και χρονια πολλα!!!
ειμαι αισθητα καλυτερα αλλα με εχει πιασει φοβια μην ξαναπεσω....
Ε τότε να πεις στο άλλο κομάτι σου , εκείνο που δεν θέλει να είναι άρρωστο, να πάρει τηλέφωνο το κομάτι που (όπως λέει η γιατρός σου) θέλει να είναι άρρωστο και να τα πούνε ένα χεράκι να φτάσουνε σε κανά συμπέρασμα να μη σε παιδεύουνε μια έτσι μιά αλλιώς.Quote:
Originally posted by ferro
δεν ξερω αν ειναι η σωστη αλλα χθες με στεναχωρησε παρα πολυ η γιατρος μου.μου τα εχωσε κανονικα.μου ειπε πως ενα κομματι μου θελει να παραμεινει αρρωστο και οτι εχω βολευτει στην αρρωστια για να με προσεχουν οι γονεις μου περισσοτερο απο την αδερφη μου που πασχει απο ψυχωση...πληγωθηκα και δεν ξερω αν πληγωθηκα επειδη μου τα ειπε ή επειδη ειναι η αληθεια....:(:(:(
Α ναι και να πεις και από εμένα σε εκείνο το κομμάτι που η γιατρός σου λέει ότι θέλει να είναι άρρωστο ότι τον μόσχο τον σιτευτό τον έχουν οι γονείς για τον άσωτο υιό αλλά την αγάπη τους την έχουν και για τους δύο
:)
ferro μου πως εισαι?χριστος ανεστη σε ολους!!σε επειγοντα σε νοσοκομειο εχω παει 2-3 φορες επειδη ειχα κριση πανικου και μετα ξαλαφρωνα!!αλλα δεν γινεται καθε φορα που θα με πιασει να πηγαινω σε νοσοκομεια!!οσον αφορα αυτο που ειπε ο γιατρος σου χαχαχα τι μου θυμιζεις!!ποσες φορες μου τα εχουν χωσει οτι θελω να ειμαι αρρωστη για να τραβηξω την προσοχη των αλλων??και ξερεις τι?εχουν δικιο!!για μενα,ετσι?
αρχισα να ψαχνω για δουλεια.
επειδη ομως δεν ειμαι ετοιμη για δουλεια γραφειου,ψαχνω για φυλλαδια.
εχω ξαναμοιρασει πολλες φορες και ειναι η μονη δουλεια που δεν με αγχωνει.
σημερα υπερνικησα τους φοβους μου και πηγα σε μια αγγελια.
ελπιζω να με παρουν.μου ειπαν θα με παρουν τηλ.
αν δεν με παρουν δεν θα το βαλω κατω θα ψαξω αλλου.
οταν πατησω στα ποδαρια μου πιο καλα θα ψαξω για δουλεια γραφειου.
αλλα σε αυτη τη φαση τα φυλλαδια ειναι το μονο που δεν μου δημιουργει πανικο.
ζουζουνιτσα μου καλα τα λες.μπορει και να χουν δίκιο;)
χρονια πολλα και σε σένα!!!