ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα καθοταν σε ολους, δεν θα ειχε ενοχες αν της την επεφταν ομως!
σε ολες τις γυναικες την πεφτουν οι ανδρες .
οι ενοχες ειναι γιατι αν και δεμσευμενη φοβαται οτι η ιδια δινει τετοια δικαιωματα .
Printable View
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Εγώ μιλάω για αυτό το thread και λέει ότι τους λυπάται, ανησυχεί μήπως πληγωθεί ο 23χρονος, στεναχωριέται που χάνει ανθρώπους από την ζωή της, δεν είδα να λέει τίποτα για τον σύντροφό της σε αυτό το νήμα ....για τα άλλα μπορεί.....η μπορεί να είναι και όλά αυτά μαζί.......και τι το αναλύουμε τώρα εμείς....
νικ,
αν θελεις τετοιες "συζητησεις" ξεκινα τες στο τι σκεφτεσαι.
μπαινεις κατα συστημα σε ξενα θεματα κι αλλαζεις το θεμα σε μια συζητηση γυρω απο τον εαυτο σου. προκαλεις καποιον με μια σαχλαμαρα ( το κανεις σε πολλους οχι μονο σε μενα) κι αναγκαζεται να στο βουλωσει και χαλαει το θεμα.
κανε οτι θελεις (εντος των ορων του φορουμ) στο τι σκεφτεσαι η σε δικα σου θεματα.
αντιγραφω
απ το πρωτο μηνυμα.
"γιατι μου συμβανιει παντα αυτο..τελικως μηπως εγω τους ενθαρρυνω? δεν μπορω να αλλαξω τον χαρακτηρα μου, δεν θελω να γινω κατι αλλο, πχ μια σκυλα..ειμαι ανθρωπος της αλληλεγγυης κ της βοηθειας γενικα. επισης ειμαι γυναικα που μου αρεσει να αρεσω κ να φλερταρω αλλα με καποια ορια.¨"
το μηπως τους ενθαρυνω, ειναι ενοχες , οχι λυπηση.
ενοχες που εχει σε συσχετισμο με τον δεσμο της.
(το παραζαλισαμε παντως. ειναι ολα αυτα μαζι)
συγνωμη αλλα αν θυμασαι καλα,εγω πανω στο θεμα απαντησα......σε κατι π ελεγες......και εσυ το συνεχισες...οποτε ρεμεντυ...το ξερεις και εσυ πως δεν στεκει αυτο.....
και εσυ αρχισες να λες διαφορες αρλουμπες........οποτε καλυτερα να σκεφτεσαι πριν γραφεις....δεξου το σαν μια απλη συμβουλη
Μα δεν είπα ότι δεν έχει ενοχές, είπα ότι μπορεί να της έχει και ως προς τον σύντροφο αλλά και ως προς τον εαυτό της ............
Οι γυναικες θαλεγα δυσκολα το μπερδευουν , και φυσικα εχετε πιο καλο ενστικτο , και πιο ατσιδες σε αυτα τα θεματα , αλλα μην τσουβαλιαζουμε ολες τις κοπελες , υπαρχουν και ' βουρλα ' κοπελες , εσυ σιγουρα δεν ανηκεις σε αυτες , κιουμπ , η κιουμπακι , οπως θελεις σε αποκαλω , χαιδευτικα το λεω ..................... εσυ μπορεις να με λες οπως σου αρεσει , εχεις το ελευθερο !! μαγκας , δεν ειμαι παντως ...............εσυ λεγε με Μποντ , Τζεημς Μποντ .............η Δον Angel η Angeleyes .....και Δον σκετο , καλο ειναι .....στο ονομα θα τα χαλασουμε ? ε , Δοννα Κιουμπ ? εισαι μια μαρκα εσυ ...........!
για εμενα δεν ειναι.
δεν μαρεσει να με φλερταρουν οταν ειμαι σε σχεση. ουτε φλερταρω.
και δεν ηταν παντα ετσι.
μικρη (23), ημουν ανασφαλης και το φλερτ με επιβεβαιωνε σαν γυναικα.
οταν μου περασαν οι ανασφαλειες, μου περασε και η επιθυμια να με θαυμαζουν ασχετοι.
μ αρεσει να με θαυμαζει ο καλος μου.