ε ναι γτ βλεπεις πουθενα να λεω οτι εχουν μυαλο?ειπα απλα οτι καλα κανουν και δουλευουν,τι να κανουν δλδ να μεινουν ανεργοι?
και δεν ενοουσα οτι ειναι χαζοι...απλα δεν ειναι για παραπερα....get to the point πειτελους cube
Printable View
Ρε άσε τα ποιντ, τι δεν είναι για παραπέρα η μάρα που λέει δουλεψε στη ζωή της δηλαδή ''δεν είναι για παραπέρα''? εσύ get to the point, ότι λες θα κριθείς κιόλας...τι να κάνω εγώ.......
όχι αφέντη, άρχοντα του φόρουμ ! :p
άσε δεν μπορώ πάλι εντάσεις!
εγω παλι πως μονιμως γουσταρω τις αντιπαραθεσεις ,δεν μπορω να το καταλαβω χαχααχαχ
ετσι μπραβο κιουμπ θυμασαι πως πρεπει να με αποκαλεις βλεπω :p
επισης σ διεγραψα απο το σκαιπ μ γτ εβαλα και φωτο μ....ελπιζω να μην μ κρατησεις κακια..
μονο εαν το θες πολυ θα σ ξανακανω αντ
Α ναι ? δεν το χα δει , πάλι καλά που το πες για την φώτο γιατί θα σε θεωρούσα μεγάλη κατίνα ........
nick, διάβασα λίγο το θέμα σου, και θέλω να σε ρωτήσω κάποια πράγματα.
Καταρχάς, αν γίνομαι τίποτα αδιάκριτος, δε χρειάζεται να μου απαντήσεις.
Πρώτα απ'όλα, βγάζεις κάποιο στάνταρ ποσό χαρτζιλικιού κάθε βδομάδα/μήνα; Το κινητό με τα 750 που λες, θα το έπαιρνες με βάση το χαρτζιλίκι που λαμβάνεις, δηλαδή μαζεύοντας λεφτά απ'αυτό, ή θα ζήταγες απ'τους γονείς σου να στο αγοράσουν κατευθείαν;
Είπες ότι είσαι φοιτητής ακόμα... Τελειώνεις τη σχολή σου εντός μέχρι του χρόνου (Ιούνιος 2017) ας πούμε;
Θέλω να σου δώσω μια συμβουλή φιλικά πάντα. Όταν τελειώσεις τη σχολή σου, τα πράγματα ίσως θα είναι διαφορετικά για εσένα όσον αφορά το κομμάτι της χρηματοδότησης απ'τους γονείς πάντα! Το έχετε συζητήσει αυτό το συγκεκριμένο θέμα με τους γονείς σου;
Θέλω να πω, ότι αν τελειώσεις τη σχολή σου και μετά σου πουν τέρμα το χαρτζιλίκι, τι θα κάνεις μετά; Το αυτοκίνητό σου, είναι στο όνομά σου; Καταλαβαίνω που λες πως δε θέλεις να δουλέψεις για 700 Ευρώ/μήνα (8ωρο πάντα), ή ότι το θεωρείς εκμετάλευση, άλλα η αλήθεια είναι πως δυστυχώς οι μισθοί έχουν πέσει πάρα πολύ και ανεργία είναι τουλάχιστον 30 % ανεπίσημα, χωρίς να βάζω μέσα τους Έλληνες που έφυγαν για εξωτερικό (νά'ναι καλά το κ_λο κράτος μας, σόρυ για το off-topic). Τώρα, αν έχεις κάποια άκρη με τα οικονομικά σου εσύ, άλλο αυτό! Δηλαδή αν θα έκανες δική σου επιχείρηση και τα σχετικά... Οπωσδήποτε ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα και απ'όλους εδώ τι γίνεται με τα οικονομικά σου...
Θέλω να πω, πως πρέπει να έχεις οπωσδήποτε ένα πλάνο για το μέλλον, για το τι θα κάνεις...
Φιλικά πάντα.
θα ζηταγα κατευθειαν να μ το αγορασουν...το χαρτζιλικι δεν το πειραζω....δεν θελω να κοψω εξοδους και τετοια...
οχι δεν εχουμε συζητηση αλλα οι γονεις μ ,εαν δεν βρω δουλεια θα συνεχιζουν να μ στηριζουν..........
εχω πλανο για το μελλον ενοειται...αμα δεν βρω την ανεση που ζηταω για την ζωη μ ισως να εφευγα εξωτερικο με μαυρη καρδια.......
αλλα προς το παρων τα αμεσα μελλοντικα μ πλανα ειναι η ιδρυση επιχειρησης...